@Azathot: Дерзай. По-голямата част си я минал.
61-а страница... това беше някъде около дебатите за Крея, right? Ако си разбрал и половината казани неща - бравос. Повечето кежуъли се оплакват, че не знаят какво е това Крея
@Изход: Допускаш логическа грешка. Диалозите са много. Искаш да кажеш, че можеш да
видиш само малка част от тях.
С едно изиграване можеш да чуеш не повече от 40% от всички реплики. Нужни са поне 2-3 преигравания. Плюс това, част от диалозите се променят заради действията ти в първата игра. За да изчерпиш опциите на Гарус, например, са ти нужни 4 (четири) сейва.
Да не говорим, че различните комбинации от съотборници на различни места в играта активират различни сцени с различни диалози.
ТУК можеш да видиш една от тези уникални сцени - активира се само ако Легион е вербуван преди Тали и го вземеш на Хейстрьом.
Ако прегледаш войс-файловете в играта, ще забележиш, че, като обем, те са повече от двата KOTOR-а взети заедно. Просто не можеш да чуеш всички от раз.
Според мен е напипан правилният баланс между диалози и действие. Не можем да си губим времето в говорене - все пак имаме Галактика за спасяване. 1/10 от играта е достатъчно, важното е, да са интересни. И как си издържал първия МЕ - там диалозите бяха много по-малко
Играта е RPG, защото в нея има солидно количество roleplaying. Ако желаеш
rollplaying, пробвай Диабло.
За "потопяването в играта" и липсата на side quest-ове се изказах по-горе. Само ще добавя, че и в първата игра, изключая Кодекса, нямаше голяма възможност да се потопиш в сетинга. Повечето планети бяха еднакви - имаше 3-4 темплейта и всеки от тях беше копиран по пет пъти. По някое време вече ми се гадеше от дежа вю.
(Между другото, в МЕ2 също има странични мисии - по-малко са, но са доста по-интересни от тези в МЕ1.
Линк.)
За елементарността хем съм съгласен, хем не съм. Аз почнах директно на Veteran и въпреки това не можаха да ме убият нито веднъж. Hardcore и Insanity обаче предлагат сериозно предизвикателство. Всеки може да намери нещо по вкуса си - и кежуълът и хардкорът.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!