Айде бе, няма по скапан компютър от моя...Гипо написа:Бъди най-редовно играя с моя герой, Еклесиас и трейдър(3 бокса) без да имам никакви проблеми. Компа ми не е нищо особено. Бил съм и на 4 бокс, като един от партито заспа ...
Как ти е името на героя?Гипо написа:БТВ табула раса е жестока поне на пръв поглед. Изключително интензивна, екшъна е непрестанен. В безопасност си единствено в града. Класовете са доста различни един от друг. Има класове за почитателите на делта форс, за почитателите на quake/unreal, за почитателите на л2 и уоу... Виждал съм/играл съм много ММОРПГ, но от към динамика това бие всичко. Тук обикновенния гринд е с динамиката на пвп'то в л2... Но да видим, това е само на пръв поглед
СС е от Хиндемит.Dark_Angel написа:На тоя скрийн видях познато лице да не е от бартс щото
Макар, че суба ми тирант доста ми допадна... просто имах нужда от нова игра след 2 години циклене. Не ми допадаше това, че NC Soft не банват ботовете - не може аз да се бъхтам 8 месеца за 75лвл ЕЕ, а някой да направи ноблес за 3-4 месеца (не е излизал от бот парти) и никой да не го накаже. Дори хората, които са играли 1 ден Л2 могат да различат ботовете, а на админите на играта им трябват години, за да баннат някого. Скоро няма да има легални играчи. А щом е така в хиндемит, представям си какво е в най-ботските сървъри Теон и Франц.Вuddy написа:Явно Табула-та си струва щом си зарязал пачата
![]()