Автор |
Съобщение |
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 13:43
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 16:34
Никога не ми е харесвал контраста който се получава между Dark Elf и Maj Heavy
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 17:14
Вuddy написа: Никога не ми е харесвал контраста който се получава между Dark Elf и Maj Heavy
Като на циганска сватба ^ ^ пъвнзорсз
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 18:57
А Бъди оправяй се . Аз логвам Ecclessias на 2бокс(втория му суб е ПП мой левъл), той заради мен го направи ^^. Когато пък той си играе с героя, аз си ползвам CH бъфовете, Rune е доста удобно място за CH. Има перфектните 40+лвл спотове на 12-14к адена растояние .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 19:12
Аз си намерих 52 lvl PP, първият проблем е решен...Сега 2-рият ми е да си намеря четириядрен процесор, 4 GB DDR3 RAM, 2x8800 GTX, че да ми върви гладко dualbox-a
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 21:20
Хубави шотове.
Иначе, Buddy, играл съм 4-5 боксинг със 768 мб рам ДДР1 и 3,2 гхз процесор, едноядрен.Вървеше си добре на ниски детайли.Стига се оправдава,а почвай да играеш .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 23:35
Бъди най-редовно играя с моя герой, Еклесиас и трейдър(3 бокса) без да имам никакви проблеми. Компа ми не е нищо особено. Бил съм и на 4 бокс, като един от партито заспа ...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 23:42
Гипо написа: Бъди най-редовно играя с моя герой, Еклесиас и трейдър(3 бокса) без да имам никакви проблеми. Компа ми не е нищо особено. Бил съм и на 4 бокс, като един от партито заспа ... Айде бе, няма по скапан компютър от моя... Виждал съм скриинове от твоя монитор с резолюция 1680 x 1050, и бичиш на high на тая резолюция която е огромна и изпотява страшно всички компоненти на компютъра.Това значи 20-22" widescreen?Аз играя също на high когато съм с едно l2.exe, но съм на 1024х768, което означава 15" Иначе днеска съм -4% Докато превключа на буфера да се heal-на ми заби и гушнах букетеца Мамка им на mage групичките във VoS!
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:33
Като заговорихме за скриинове, що не сложите малко от Hindemith.Ще ми бъде много интересно да видя.В интерес на истината си нямам идея как изглежда героя на Бъди и Гипо .Айде, чакам с нетърпение .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 02:11
Наскоро открих че на новата Виста всъщност Lineage тръгва, но нещо не намирам свестен сървър -.-
Общо взето ми трябва нещо за разпускане с четирицифрени рейтове...повечко хора да има също няма да откажа, но и гиран само да е напълнен стига
Без хейт че съм мързелив, моля
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 12:46
БТВ табула раса е жестока поне на пръв поглед. Изключително интензивна, екшъна е непрестанен. В безопасност си единствено в града. Класовете са доста различни един от друг. Има класове за почитателите на делта форс, за почитателите на quake/unreal, за почитателите на л2 и уоу... Виждал съм/играл съм много ММОРПГ, но от към динамика това бие всичко. Тук обикновенния гринд е с динамиката на пвп'то в л2... Но да видим, това е само на пръв поглед
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 12:59
Гипо написа: БТВ табула раса е жестока поне на пръв поглед. Изключително интензивна, екшъна е непрестанен. В безопасност си единствено в града. Класовете са доста различни един от друг. Има класове за почитателите на делта форс, за почитателите на quake/unreal, за почитателите на л2 и уоу... Виждал съм/играл съм много ММОРПГ, но от към динамика това бие всичко. Тук обикновенния гринд е с динамиката на пвп'то в л2... Но да видим, това е само на пръв поглед Как ти е името на героя? Дай да се видим, аз не съм играл отдавна де...Трябва да редаунлоудна Tabula-та.Гледам на 2-ри са я пуснали, аз си имам акаунт от бетата още.Сега ще видя как трябва да се процедира за Reactivate, ма при всички положения преди утре няма да съм я свалил...
П.П Дай няколко скриина на High от твоята машина, че моята не ми позволява на повече от low А искам да видя дали графиката наистина си струва за системните изисквания, щото скоро ще си взимам хубав комп
П.П 2 http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=50614
|
|
|
|
|
Dark_Angel
|
|
|
|
Заглавие: КРАСТА КРАСТАААА НЕ СЕ СДЪРЖАХ ПРЕВЮ НА KAMAEL Публикувано на: 10 Ное 2007 00:37
На тоя скрийн видях познато лице да не е от бартс щото ladygaladriel играе на бартс както и да е към основната тема
За тези които не знаят камаел излезе на пробния сървър така наречения ПТС и е фрии за даунлоуд единственото което трява да имате е регистрация във fileplanet тя е безплатна и естествено активен акаунт,честно казано даунването ми коства почти цял ден,първо чакате 30 мин за ред и като минат се почва(не ме питайте кво правих като ми спря нета на 25тата^^)И така лично по мое мнение новия пач е супер,промените във вида на самия прозорец са доста стилни и наистина добри,доста рубове са позагладени дори самата графика ми се стори по добра,текста в чата дори е вече по мек и доста по добре изглеждащ от досега познатия ни който като че беше копнат от дос:0РА пропо играта на ПТС със сигурност е динамична тои е релакс сървър има завишени дроп рейтове,ама си е главоболие да се играе там засега ако не е даун а го даунват поне 1 път дневно то е пълен даже се случва поради висок трафик да не те пусне вътре,иначе както можете да се сетите 99.99% играят с камаел и града на камаелите прилича на концерт на който се допускат само еднокрили полуидиоти.Иначе самата раса си я бива аз лично я харесах все още не съм си развил героя на 40+ за да правя твърди заключения но основно инфото от NC е че имат три класа един само за мъжките,които ще ползва меч за две ръце и ще е доста силен дд може би,един изцяло за женските които ползват арбалет,и един комбиниран мъжки/женски който ползва рапира и можеби ще е наи интересен тъй като ще е хибрид който може да прави и физически и магически дмг(за магическия гаранатирам бая яко пердашат за fighter-и). етжа е засега надявам се и вие да споделите нещо ново а от мен като дигна малко че на 20 лвл не се живее:0Р
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 19:02
Нещо много бавно се ъпдейтваше до Kamael и ми писна, ще го оставя компа тая нощ да ъпдейтва и утре ще постна Screens
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 02:41
Аз окончателно приключих с Л2
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 09:54
Гипо написа: Аз окончателно приключих с Л2 Явно Табула-та си струва щом си зарязал пачата Дай новите си впечатления в другата тема. Ако са добри може и да се замисля да си я купя сега...
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 11:00
Гипо я кажи още впечатления от Табула-та както каза Buddy
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: КРАСТА КРАСТАААА НЕ СЕ СДЪРЖАХ ПРЕВЮ НА KAMAEL Публикувано на: 11 Ное 2007 14:34
Dark_Angel написа: На тоя скрийн видях познато лице да не е от бартс щото СС е от Хиндемит. Вuddy написа: Явно Табула-та си струва щом си зарязал пачата
Макар, че суба ми тирант доста ми допадна... просто имах нужда от нова игра след 2 години циклене. Не ми допадаше това, че NC Soft не банват ботовете - не може аз да се бъхтам 8 месеца за 75лвл ЕЕ, а някой да направи ноблес за 3-4 месеца (не е излизал от бот парти) и никой да не го накаже. Дори хората, които са играли 1 ден Л2 могат да различат ботовете, а на админите на играта им трябват години, за да баннат някого. Скоро няма да има легални играчи. А щом е така в хиндемит, представям си какво е в най-ботските сървъри Теон и Франц.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 10:47
Гипчо, ако си приключил с Л2-то може да спонсорираш старото с някой друг итем ;];];];];]
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 11:23
И аз нещо май се отказах, ще те спонсорирам с apprentice earring
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|