Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 13:43

Малко скрийнове ^ ^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 16:34

Никога не ми е харесвал контраста който се получава между Dark Elf и Maj Heavy :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 17:14

Вuddy написа:
Никога не ми е харесвал контраста който се получава между Dark Elf и Maj Heavy :lol:

Като на циганска сватба ^ ^ пъвнзорсз

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 18:57

А Бъди оправяй се :). Аз логвам Ecclessias на 2бокс(втория му суб е ПП мой левъл), той заради мен го направи ^^. Когато пък той си играе с героя, аз си ползвам CH бъфовете, Rune е доста удобно място за CH. Има перфектните 40+лвл спотове на 12-14к адена растояние :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 19:12

Аз си намерих 52 lvl PP, първият проблем е решен...Сега 2-рият ми е да си намеря четириядрен процесор, 4 GB DDR3 RAM, 2x8800 GTX, че да ми върви гладко dualbox-a :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 21:20

Хубави шотове.

Иначе, Buddy, играл съм 4-5 боксинг със 768 мб рам ДДР1 и 3,2 гхз процесор, едноядрен.Вървеше си добре на ниски детайли.Стига се оправдава,а почвай да играеш :P .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 23:35

Бъди най-редовно играя с моя герой, Еклесиас и трейдър(3 бокса) без да имам никакви проблеми. Компа ми не е нищо особено. Бил съм и на 4 бокс, като един от партито заспа ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 23:42

Гипо написа:
Бъди най-редовно играя с моя герой, Еклесиас и трейдър(3 бокса) без да имам никакви проблеми. Компа ми не е нищо особено. Бил съм и на 4 бокс, като един от партито заспа ...
Айде бе, няма по скапан компютър от моя... :lol: Виждал съм скриинове от твоя монитор с резолюция 1680 x 1050, и бичиш на high на тая резолюция която е огромна и изпотява страшно всички компоненти на компютъра.Това значи 20-22" widescreen?Аз играя също на high когато съм с едно l2.exe, но съм на 1024х768, което означава 15" :wink: Иначе днеска съм -4% :cry: Докато превключа на буфера да се heal-на ми заби и гушнах букетеца :lol: Мамка им на mage групичките във VoS! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:33

Като заговорихме за скриинове, що не сложите малко от Hindemith.Ще ми бъде много интересно да видя.В интерес на истината си нямам идея как изглежда героя на Бъди и Гипо :roll: .Айде, чакам с нетърпение :P .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 02:11

Наскоро открих че на новата Виста всъщност Lineage тръгва, но нещо не намирам свестен сървър -.-
Общо взето ми трябва нещо за разпускане с четирицифрени рейтове...повечко хора да има също няма да откажа, но и гиран само да е напълнен стига :lol:

Без хейт че съм мързелив, моля :lol: :doh:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 12:46

БТВ табула раса е жестока поне на пръв поглед. Изключително интензивна, екшъна е непрестанен. В безопасност си единствено в града. Класовете са доста различни един от друг. Има класове за почитателите на делта форс, за почитателите на quake/unreal, за почитателите на л2 и уоу... Виждал съм/играл съм много ММОРПГ, но от към динамика това бие всичко. Тук обикновенния гринд е с динамиката на пвп'то в л2... Но да видим, това е само на пръв поглед :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 12:59

Гипо написа:
БТВ табула раса е жестока поне на пръв поглед. Изключително интензивна, екшъна е непрестанен. В безопасност си единствено в града. Класовете са доста различни един от друг. Има класове за почитателите на делта форс, за почитателите на quake/unreal, за почитателите на л2 и уоу... Виждал съм/играл съм много ММОРПГ, но от към динамика това бие всичко. Тук обикновенния гринд е с динамиката на пвп'то в л2... Но да видим, това е само на пръв поглед :)
Как ти е името на героя? :) Дай да се видим, аз не съм играл отдавна де...Трябва да редаунлоудна Tabula-та.Гледам на 2-ри са я пуснали, аз си имам акаунт от бетата още.Сега ще видя как трябва да се процедира за Reactivate, ма при всички положения преди утре няма да съм я свалил...

П.П Дай няколко скриина на High от твоята машина, че моята не ми позволява на повече от low :lol: А искам да видя дали графиката наистина си струва за системните изисквания, щото скоро ще си взимам хубав комп :wink:
П.П 2 http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=50614

Профил

Аватар
Заглавие: КРАСТА КРАСТАААА НЕ СЕ СДЪРЖАХ ПРЕВЮ НА KAMAEL
Публикувано на: 10 Ное 2007 00:37

На тоя скрийн видях познато лице да не е от бартс щото ladygaladriel играе на бартс както и да е към основната тема
За тези които не знаят камаел излезе на пробния сървър така наречения ПТС и е фрии за даунлоуд единственото което трява да имате е регистрация във fileplanet тя е безплатна и естествено активен акаунт,честно казано даунването ми коства почти цял ден,първо чакате 30 мин за ред и като минат се почва(не ме питайте кво правих като ми спря нета на 25тата^^)И така лично по мое мнение новия пач е супер,промените във вида на самия прозорец са доста стилни и наистина добри,доста рубове са позагладени дори самата графика ми се стори по добра,текста в чата дори е вече по мек и доста по добре изглеждащ от досега познатия ни който като че беше копнат от дос:0РА пропо играта на ПТС със сигурност е динамична тои е релакс сървър има завишени дроп рейтове,ама си е главоболие да се играе там засега ако не е даун а го даунват поне 1 път дневно то е пълен даже се случва поради висок трафик да не те пусне вътре,иначе както можете да се сетите 99.99% играят с камаел и града на камаелите прилича на концерт на който се допускат само еднокрили полуидиоти.Иначе самата раса си я бива аз лично я харесах все още не съм си развил героя на 40+ за да правя твърди заключения но основно инфото от NC е че имат три класа един само за мъжките,които ще ползва меч за две ръце и ще е доста силен дд може би,един изцяло за женските които ползват арбалет,и един комбиниран мъжки/женски който ползва рапира и можеби ще е наи интересен тъй като ще е хибрид който може да прави и физически и магически дмг(за магическия гаранатирам бая яко пердашат за fighter-и). етжа е засега надявам се и вие да споделите нещо ново а от мен като дигна малко че на 20 лвл не се живее:0Р

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 19:02

Нещо много бавно се ъпдейтваше до Kamael и ми писна, ще го оставя компа тая нощ да ъпдейтва и утре ще постна Screens :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 02:41

Аз окончателно приключих с Л2 :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 09:54

Гипо написа:
Аз окончателно приключих с Л2 :)
:live: Явно Табула-та си струва щом си зарязал пачата :lol: Дай новите си впечатления в другата тема. :wink: Ако са добри може и да се замисля да си я купя сега...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 11:00

Гипо я кажи още впечатления от Табула-та както каза Buddy

Профил

Аватар
Заглавие: Re: КРАСТА КРАСТАААА НЕ СЕ СДЪРЖАХ ПРЕВЮ НА KAMAEL
Публикувано на: 11 Ное 2007 14:34

Dark_Angel написа:
На тоя скрийн видях познато лице да не е от бартс щото

СС е от Хиндемит.

Вuddy написа:
:live: Явно Табула-та си струва щом си зарязал пачата :lol:

Макар, че суба ми тирант доста ми допадна... просто имах нужда от нова игра след 2 години циклене. Не ми допадаше това, че NC Soft не банват ботовете - не може аз да се бъхтам 8 месеца за 75лвл ЕЕ, а някой да направи ноблес за 3-4 месеца (не е излизал от бот парти) и никой да не го накаже. Дори хората, които са играли 1 ден Л2 могат да различат ботовете, а на админите на играта им трябват години, за да баннат някого. Скоро няма да има легални играчи. А щом е така в хиндемит, представям си какво е в най-ботските сървъри Теон и Франц.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 10:47

Гипчо, ако си приключил с Л2-то може да спонсорираш старото с някой друг итем ;];];];];]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 11:23

И аз нещо май се отказах, ще те спонсорирам с apprentice earring :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: