AvP MULTIPLAYER

Игри за PC
Публикувай отговор
Spiridon

Re: AvP MULTIPLAYER

Мнение от Spiridon »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Чеки, той трябва да се изръси минимум 30 кинта или яки връзки да има, че да му дадат покана, а с това киснене в тоя форум, не се сещам някой да му даде, т'ка че - :lol:.

Искаш да кажеш, че съм прекалено беден за да дам "30 кинта" да тегля от тракер или че не съм прекалено социален за да имам приятели, които биха ми дали акаунт за някакъв тракер? Дори ти, Шерифе, би могъл да разбереш колко глупаво звучи това.

И не вися само в този фоум, по скоро ти го правиш, но така или иначе акаунта ми не съм го намерил из форумите, а от приятел. И така нито съм дал тези "30 кинта", нито съм висял 2 години и съм се молил като отрепка на некви от форуми, като теб.

Нито са ме хвърляли в контейнер.
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Човек трябва да има познания по 2к науки за компютърната и интернет сфера за да се регне в torrent tracker?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Spiridon

Мнение от Spiridon »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:@WidowmakeR: Аз какво пиша, ти какво ми отговаряш -> :shock: :o.

Така съм те разбрал така съм написал. Изразявай се по-точно (ако можеш), а не така, че само ти да си разбираш от написаното.
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Chris написа:Викна другия трол а :doh: Като играете играта пак ще си говорим,за безумията в кампанията на маринеца,как един пришълец обикаля около вас 5 минути а вие седите и го гледате дори без да стреляте,или колко еднообразни са всички нива на пришълеца.След първите 2 мисии ще разберете но нали аз няма да си дам парите [keke] Мултито ще е същата работа,аз сам на сървайвъла направих за пръв път 98 кила без проблем,а като са 4ти играчи сигурно има да играят 2 часа без да умрат,и накрая сигурно ще излязат от скука не защото са умрели.Versus картите като гледам сингъла ще са адски гадни,те както винаги са си изрязани от кампанията а има доста открити карти и дневни.На тях пришълеца какво ще прави не знам.Сами ще се убедите,няма какво да се занимавам с 2 смешни трола.

Както виждаш Крист тук говориш не само за единичната но и за мрежовата игра ( макар и да отбелязваш че е само предположение ).
Вчера имах време да изиграя няколко мисии със хищтника и трябва да отбележа че и пришълците и марините се справят доста добре на по висока трудност. Пришълците обикалят около теб , скачат и като цяло избягват да те нападат челно. Маринките от друга страна през повечето време са лесни но това си е нормално имаики предвид митологията на хищтника.
Относно нивата - тук мога да се съглася че са малко постни и не особено заплетени... за единична. Повечето от нивата който видях биха били невероятни за мрежова игра. Не знам защо реши че например "гробниците" би била лесна за който и да е вид ? Или блатата ?
Режима "Оцеляване" и в първата част не беше особенно труден ще трябва да се съгласиш. Там изкарвах по няколко часа без да умра ( стига да не ме удари лигата и да се развихря с прокси мините ).
И макар написаното до тук да звучи като защита на играта повярваи ми - не е . Отдавна съм се отказал да защитавам игри просто защото няма какво да защитавам - една игра или ти харесва или не. Просто не харесвам когато хората клепат даден аспект от игра който даже не са и тествали като хората - ака мултито. И както сам каза - Мрежовата игра ще спаси АвП от забвение.
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

С хищника нямам наблюдение,с него не съм се пускал.На мен пришълците че са зле ми направи впечатление защото аз нон стоп се движа и както казваш търсят как ми влезнат в гръб,а аз не им давам възможност и само се шматкат насам натам без да атакуват :lol: На високите трудности аз разлика видях само в хелта им,като поведение не мисля че видях нещо разлино.
a.k.a Frosty
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече?
19-ти, 12 ч. обед и все още я няма....
TheChosen1 написа:даджайците
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

the_presator написа:Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече?

Аз се отказах от преордъра си.Не ме грабна толкова играта :С За напред във времето може да си я взема като стане по-евтина.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Мда и аз още чакам Озон да звъннат но не би за сега. Наистина много се надявах днес да ми я донесат защото това ми е почивният ден за седмицата ....

¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Vermic написа:
the_presator написа:Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече?

Аз се отказах от преордъра си.Не ме грабна толкова играта :С За напред във времето може да си я взема като стане по-евтина.

HAHAHAHAHAHAAHAAHHAHAA.

Иначе играта си я има и винаги си е имало по-ЕВТИНА от Ozone / Pulsar по някои други местенца, дори и с бонус играта можеше да се вземе до оня ден, ама... свърши то.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

аз пък май ще взема да си я купя ... сингъла мога да си го врътна и на пиратка, ама искам да играя мултито :D
джумерки
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Офф деба мааму :D
Днес са получили играта и чак утре може да става въпрос за доставка... Ама събота и неделя няма да ме има, което означава най-рано понеделник, а тогава ще трябва да казвам на нашите за 1-2 тройки :lol:
Ще взема и аз да се откажа от тоя "преордър".
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Там чаак на 23-ти иде:

Наличност: Очаквана доставка
Очаквана дата на доставка: 23/02/2010

Аз вече я имам де, INSTANT Key or S Gift. И пак по-евтино излиза :wink:.
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Yeeees отказах се :D
Ще тегля от замунда.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

И аз се отказах от PreOrder-a. :o Нямам излишни 80 кинта, ако трябва да съм честен, а и не ми се цъка точно сега, особено... :roll:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Там чаак на 23-ти иде:

Наличност: Очаквана доставка
Очаквана дата на доставка: 23/02/2010

Аз вече я имам де, INSTANT Key or S Gift. И пак по-евтино излиза :wink:.

Абе те ми се обадиха днес да ми кажат че я имат в наличност :О
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Днес сутринта ми пристигна копието.

.... 7 часа по късно едвам се накарах да изляза от играта и да отида на работа. Само още 6 часа и отново мога да се потопя в мелето :)

П.С. Всяка стотинка си заслужаваше - поне за мен.

Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

So tue.

Evil Скайp да пратиш на ЛС да се събереме отбрани хора за едно Сървайвълче на C-Block ?
Публикувай отговор