Chris написа:Викна другия трол а

Като играете играта пак ще си говорим,за безумията в кампанията на маринеца,как един пришълец обикаля около вас 5 минути а вие седите и го гледате дори без да стреляте,или колко еднообразни са всички нива на пришълеца.След първите 2 мисии ще разберете но нали аз няма да си дам парите
![[keke] [keke]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Мултито ще е същата работа,аз сам на сървайвъла направих за пръв път 98 кила без проблем,а като са 4ти играчи сигурно има да играят 2 часа без да умрат,и накрая сигурно ще излязат от скука не защото са умрели.Versus картите като гледам сингъла ще са адски гадни,те както винаги са си изрязани от кампанията а има доста открити карти и дневни.На тях пришълеца какво ще прави не знам.Сами ще се убедите,няма какво да се занимавам с 2 смешни трола.
Както виждаш Крист тук говориш не само за единичната но и за мрежовата игра ( макар и да отбелязваш че е само предположение ).
Вчера имах време да изиграя няколко мисии със хищтника и трябва да отбележа че и пришълците и марините се справят доста добре на по висока трудност. Пришълците обикалят около теб , скачат и като цяло избягват да те нападат челно. Маринките от друга страна през повечето време са лесни но това си е нормално имаики предвид митологията на хищтника.
Относно нивата - тук мога да се съглася че са малко постни и не особено заплетени... за единична. Повечето от нивата който видях биха били невероятни за мрежова игра. Не знам защо реши че например "гробниците" би била лесна за който и да е вид ? Или блатата ?
Режима "Оцеляване" и в първата част не беше особенно труден ще трябва да се съгласиш. Там изкарвах по няколко часа без да умра ( стига да не ме удари лигата и да се развихря с прокси мините ).
И макар написаното до тук да звучи като защита на играта повярваи ми - не е . Отдавна съм се отказал да защитавам игри просто защото няма какво да защитавам - една игра или ти харесва или не. Просто не харесвам когато хората клепат даден аспект от игра който даже не са и тествали като хората - ака мултито. И както сам каза - Мрежовата игра ще спаси АвП от забвение.