Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 16 Фев 2010 23:23
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Чеки, той трябва да се изръси минимум 30 кинта или яки връзки да има, че да му дадат покана, а с това киснене в тоя форум, не се сещам някой да му даде, т'ка че - . Искаш да кажеш, че съм прекалено беден за да дам "30 кинта" да тегля от тракер или че не съм прекалено социален за да имам приятели, които биха ми дали акаунт за някакъв тракер? Дори ти, Шерифе, би могъл да разбереш колко глупаво звучи това. И не вися само в този фоум, по скоро ти го правиш, но така или иначе акаунта ми не съм го намерил из форумите, а от приятел. И така нито съм дал тези "30 кинта", нито съм висял 2 години и съм се молил като отрепка на некви от форуми, като теб. Нито са ме хвърляли в контейнер.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 16 Фев 2010 23:33
Човек трябва да има познания по 2к науки за компютърната и интернет сфера за да се регне в torrent tracker?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 16 Фев 2010 23:36
¦•••SHERIFA•••¦ написа: @WidowmakeR: Аз какво пиша, ти какво ми отговаряш -> . Така съм те разбрал така съм написал. Изразявай се по-точно (ако можеш), а не така, че само ти да си разбираш от написаното.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 17 Фев 2010 15:30
Chris написа: Викна другия трол а Като играете играта пак ще си говорим,за безумията в кампанията на маринеца,как един пришълец обикаля около вас 5 минути а вие седите и го гледате дори без да стреляте,или колко еднообразни са всички нива на пришълеца.След първите 2 мисии ще разберете но нали аз няма да си дам парите Мултито ще е същата работа,аз сам на сървайвъла направих за пръв път 98 кила без проблем,а като са 4ти играчи сигурно има да играят 2 часа без да умрат,и накрая сигурно ще излязат от скука не защото са умрели.Versus картите като гледам сингъла ще са адски гадни,те както винаги са си изрязани от кампанията а има доста открити карти и дневни.На тях пришълеца какво ще прави не знам.Сами ще се убедите,няма какво да се занимавам с 2 смешни трола. Както виждаш Крист тук говориш не само за единичната но и за мрежовата игра ( макар и да отбелязваш че е само предположение ). Вчера имах време да изиграя няколко мисии със хищтника и трябва да отбележа че и пришълците и марините се справят доста добре на по висока трудност. Пришълците обикалят около теб , скачат и като цяло избягват да те нападат челно. Маринките от друга страна през повечето време са лесни но това си е нормално имаики предвид митологията на хищтника. Относно нивата - тук мога да се съглася че са малко постни и не особено заплетени... за единична. Повечето от нивата който видях биха били невероятни за мрежова игра. Не знам защо реши че например "гробниците" би била лесна за който и да е вид ? Или блатата ? Режима "Оцеляване" и в първата част не беше особенно труден ще трябва да се съгласиш. Там изкарвах по няколко часа без да умра ( стига да не ме удари лигата и да се развихря с прокси мините ). И макар написаното до тук да звучи като защита на играта повярваи ми - не е . Отдавна съм се отказал да защитавам игри просто защото няма какво да защитавам - една игра или ти харесва или не. Просто не харесвам когато хората клепат даден аспект от игра който даже не са и тествали като хората - ака мултито. И както сам каза - Мрежовата игра ще спаси АвП от забвение.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 17 Фев 2010 15:48
С хищника нямам наблюдение,с него не съм се пускал.На мен пришълците че са зле ми направи впечатление защото аз нон стоп се движа и както казваш търсят как ми влезнат в гръб,а аз не им давам възможност и само се шматкат насам натам без да атакуват На високите трудности аз разлика видях само в хелта им,като поведение не мисля че видях нещо разлино.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 11:57
Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече? 19-ти, 12 ч. обед и все още я няма....
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 14:14
the_presator написа: Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече? 19-ти, 12 ч. обед и все още я няма.... Аз се отказах от преордъра си.Не ме грабна толкова играта :С За напред във времето може да си я взема като стане по-евтина.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 14:40
Мда и аз още чакам Озон да звъннат но не би за сега. Наистина много се надявах днес да ми я донесат защото това ми е почивният ден за седмицата ....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 15:28
Vermic написа: the_presator написа: Аре е деба какво стана с тая игра? Тези които си я поръчаха от озон имат ли я вече? 19-ти, 12 ч. обед и все още я няма.... Аз се отказах от преордъра си.Не ме грабна толкова играта :С За напред във времето може да си я взема като стане по-евтина. HAHAHAHAHAHAAHAAHHAHAA. Иначе играта си я има и винаги си е имало по-ЕВТИНА от Ozone / Pulsar по някои други местенца, дори и с бонус играта можеше да се вземе до оня ден, ама... свърши то.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 15:35
аз пък май ще взема да си я купя ... сингъла мога да си го врътна и на пиратка, ама искам да играя мултито
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 16:08
Офф деба мааму Днес са получили играта и чак утре може да става въпрос за доставка... Ама събота и неделя няма да ме има, което означава най-рано понеделник, а тогава ще трябва да казвам на нашите за 1-2 тройки Ще взема и аз да се откажа от тоя "преордър".
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 16:19
Там чаак на 23-ти иде: Наличност: Очаквана доставка Очаквана дата на доставка: 23/02/2010 Аз вече я имам де, INSTANT Key or S Gift. И пак по-евтино излиза .
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 16:21
Yeeees отказах се Ще тегля от замунда.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 16:36
И аз се отказах от PreOrder-a. Нямам излишни 80 кинта, ако трябва да съм честен, а и не ми се цъка точно сега, особено...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 19 Фев 2010 17:38
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Там чаак на 23-ти иде: Наличност: Очаквана доставка Очаквана дата на доставка: 23/02/2010 Аз вече я имам де, INSTANT Key or S Gift. И пак по-евтино излиза . Абе те ми се обадиха днес да ми кажат че я имат в наличност :О
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 20 Фев 2010 16:52
Днес сутринта ми пристигна копието. .... 7 часа по късно едвам се накарах да изляза от играта и да отида на работа. Само още 6 часа и отново мога да се потопя в мелето П.С. Всяка стотинка си заслужаваше - поне за мен.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: AvP MULTIPLAYER Публикувано на: 20 Фев 2010 17:24
So tue.
Evil Скайp да пратиш на ЛС да се събереме отбрани хора за едно Сървайвълче на C-Block ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|