Колеги,от този форум има ли останали хора които не са абсолютни пирати и ще си взимат играта? Ако има такива пишете да се съберем за мулти,да направим един списък и като излезе да почваме.Бтв играта ще е от Шит фор Боза игрите Е имаме избор и от стийм..от едната тоалетна на другата
а с месечни такси ли ще е щот доколкото разбирам тва е ммо нали
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Адаш по ник,аз така се пиша но тъй като дойдох във форума на времето(май 2003та година) ти вече беше така,като играем тука хората новото АвП ще се пиша по друг начин.Ти си бъди Хикс Аз сигурно Hudson ще се пиша.То много гадно,всеки фен на филма така се пише и у всеки форум за AvP и Alien филмите заето името..
Drovage написа:Ауе не знам на времето от Маринците на форума имаше един RoBoT4e,нз как се пишеше точно ама тая беше думата той беше маняк освен мене(Фрости) и Хикса.
Ооо някой ме помни Аз бях роботчето(бех на 12-13 дох), иначе се замислям и аз да си я купя.
Купувам ама не веднага. Трябва да събера пари. И за Razer Megalodon събирам.
btw "Бтв играта ще е от Шит фор Боза игрите" Уат?!
мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Предпочитам си както едно време,при инстала си пиша сд кея и после си цъкам на мулти и си гледкам сървърите.Па тука че лобита,че геймъртагове,че логване
Всъщност нищо сложно няма и е много удовбно за мултиплеър. Особенно вместо да се търсите като играчи, като игри. Директно отиваш във "приятели" и пускаш покана за игра на другите. Или пък те се включват в сесията през твойто име и така.
Ето едно видео и от мен,най добре го гледайте на голям екран понеже е HD само интрото не е http://vbox7.com/play:ed6311fa кажете мнения и да го изтривам че тия дечурлига от тоя смешен сайт веднага ще го мирърнат пък в тубата ФОКС си искат правата P.S. SAP(Special Assault Platoon) е отбора ми.
Гледам , че е използвана режисьорската версия с допълнителните кадри преди колонията да умре и после със периметарните картечници.Бтв вчера вечерта си свалих пришелец 3 , но с час повече - супер много добавени сцени (не само диалог , а и на самия пришалец.Интересното беше , че не използваше куче за приемник , а крава