Already did it. I downloaded it in something like... 2 microseconds? Hell yeah, and I've got the 1.14. Time for mass assault.The Chameleon написа:Art trailer-a на моменти ми биеше на SW , музика и особено момента на придвижване + включените щитове на Безсмъртните.. :roll:
Cinematic trailer-a пък ми напомни на АвП по едно време :lol:
п.п Велики са.
ЕДИТ : 2 класика? :)
П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме :!: Масов форумен турнир. 8)
StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- OnePageLife
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Предполагам през Хамачи?
А иначе версия 1.14 ?
Кога => Възможно най-скоро
Всеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме
Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга 
Кога => Възможно най-скоро
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- OnePageLife
Бихте ли ми драснали едно лс за подробности. Име на стая и тн.The Chameleon написа:Предполагам през Хамачи?А иначе версия 1.14 ?
Кога => Възможно най-скороВсеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме
Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Относно мултиплейър на първата част,пуснах тема онзи ден,малко по надолу е дайте там да се разберем.
Иначе гледам графиката не е от класата на CnC3,но гарантирам,че ще е супер детайлна,така че а виждаме всеки детайл от бронята на маринците
Пише,че ще предлага:
Инче ще е велика игричката

Иначе гледам графиката не е от класата на CnC3,но гарантирам,че ще е супер детайлна,така че а виждаме всеки детайл от бронята на маринците
Пише,че ще предлага:
По-големи масовки?Пoвече от 200 лимит?Vibrant new 3D-graphics engine with support for dazzling visual effects and massive unit and army sizes
Инче ще е велика игричката
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.
Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).
Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+
Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.
Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).
Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+
- OnePageLife
А ти в какъв измислен анимационен свят си в момента... Много поздрави на Мики Маус като го видиш.Immaterium написа:Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Immaterium, изоообщо не съм съгласен...
Графиката е умряла?
Не... просто ->
За мен графиката е повече от повече.
" пазара на Блзиард е Азия . С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" "... Моля ти се
Чуй се какво говориш...
Не намесвай целия азиатски свят с аниметата... не съм чувал за китайско или виетнамско аниме.. Made in Japan.
Вярно е, че в играта се виждат цветове
Но атмосферата на СК си е достатъчно мрачна, повярвай ми..
Не е достатъчно жестока ?
Филмчето беше прекрасно.. момент какъв му е проблема за 16+ ? Значи , че е лигава боза ли? лол
П.п. " Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия " Ти не свързваш Азия с Япония, а ?
Графиката е умряла?
За мен графиката е повече от повече.
" пазара на Блзиард е Азия . С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" "... Моля ти се
Не намесвай целия азиатски свят с аниметата... не съм чувал за китайско или виетнамско аниме.. Made in Japan.
Вярно е, че в играта се виждат цветове
Не е достатъчно жестока ?
Филмчето беше прекрасно.. момент какъв му е проблема за 16+ ? Значи , че е лигава боза ли? лол
П.п. " Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия " Ти не свързваш Азия с Япония, а ?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
@The Chameleon са аз ти говоря за мои си наблюдения няма нищо случайно просто никой няма да си направи мероприатието в Азия ако няма изгода от милиардният им пазар просто.
Edit: Говоря че самата игра щеше да бъде 16+ ако беше правена за бели хора не филмчетата те нямат общо за това кеото говоря.
@OnePageLife ще предам много поздрави на Гуфи като го видя от теб.
П.С - Интересно е как хапят всички се едно им пикая в обувките
Интересно вие да я бяхте правили немаше толкова да сте докачливи
Няма друго обяснение просто ... Азия си е шашанта на некви анимации и такива неща се праат
Поздрави от дриимленд
Edit: Говоря че самата игра щеше да бъде 16+ ако беше правена за бели хора не филмчетата те нямат общо за това кеото говоря.
@OnePageLife ще предам много поздрави на Гуфи като го видя от теб.
П.С - Интересно е как хапят всички се едно им пикая в обувките
Интересно вие да я бяхте правили немаше толкова да сте докачливи
Няма друго обяснение просто ... Азия си е шашанта на некви анимации и такива неща се праат
Поздрави от дриимленд
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Глупости, от началото до края. Не знам в какво състояние си бил, като си писал това, братко, но не е ни най-малко състоятелно.Immaterium написа:Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.
За мен играта е повече от перфектна, дори и в най-ранния стадий на своята алфа.
EN TARO TASSADAR!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Mistral
- В момента играе: MWO
- Обратна връзка:
Отиди на Google и се информирай за Conquest: Frontier Wars...Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал отвори черна дупка и погълна батълкрузърите...
Не обиждай анимето, като го сравняваш с графиката на SC2 - за едно, в анимето има много повече детайли...и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме...
Инак, от каквото видях до момента, играта няма да предложи нищо ново на жанра. До тук, за мен "SC2" си е StarCraft с подобрена графика. Естествено, като излезе, сингълплеъра ще го изиграя заради интересната история и филмчетата, но ме съмнява мултито да ме задържи за повече от час-два, след като ще е същата скука.
старо куче
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Е, иска ли питане
Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее....
Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее....
天皇陛下万歳。。!