Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 12:33

The Chameleon написа:
Art trailer-a на моменти ми биеше на SW , музика и особено момента на придвижване + включените щитове на Безсмъртните.. :roll:

Cinematic trailer-a пък ми напомни на АвП по едно време :lol:

п.п Велики са.

ЕДИТ : 2 класика? :)

П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме :!: Масов форумен турнир. 8)

Already did it. I downloaded it in something like... 2 microseconds? Hell yeah, and I've got the 1.14. Time for mass assault.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 12:35

Ей ся :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 12:36

The Chameleon написа:

П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме :!: Масов форумен турнир. 8)

Lets get it ON!

Кога? Къде?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 12:44

Предполагам през Хамачи? :) А иначе версия 1.14 ?

Кога => Възможно най-скоро :) Всеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме :) Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 13:00

The Chameleon написа:
Предполагам през Хамачи? :) А иначе версия 1.14 ?

Кога => Възможно най-скоро :) Всеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме :) Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга :wink:

Бихте ли ми драснали едно лс за подробности. Име на стая и тн.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 13:01

Нямаш проблеми :) Само да си намеря най-новата версия :?

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 13:24

Относно мултиплейър на първата част,пуснах тема онзи ден,малко по надолу е дайте там да се разберем.
Иначе гледам графиката не е от класата на CnC3,но гарантирам,че ще е супер детайлна,така че а виждаме всеки детайл от бронята на маринците :wink:
Пише,че ще предлага:
Цитат:
Vibrant new 3D-graphics engine with support for dazzling visual effects and massive unit and army sizes

По-големи масовки?Пoвече от 200 лимит? :?
Инче ще е велика игричката :P :o

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:09

Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.

Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).

Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:17

Immaterium написа:
Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.

Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).

Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.

А ти в какъв измислен анимационен свят си в момента... Много поздрави на Мики Маус като го видиш.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:37

Immaterium, изоообщо не съм съгласен...

Графиката е умряла? :shock: Не... просто -> :shock:
За мен графиката е повече от повече.

" пазара на Блзиард е Азия . С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" "... Моля ти се :lol: Чуй се какво говориш...

Не намесвай целия азиатски свят с аниметата... не съм чувал за китайско или виетнамско аниме.. Made in Japan.

Вярно е, че в играта се виждат цветове :roll: Но атмосферата на СК си е достатъчно мрачна, повярвай ми..
Не е достатъчно жестока ? :D

Филмчето беше прекрасно.. момент какъв му е проблема за 16+ ? Значи , че е лигава боза ли? лол

П.п. " Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия " Ти не свързваш Азия с Япония, а ? :P

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:46

Сийднете на онова клипче с по-малката резолюция бе хора! Много ви се моля, 10 човека стоят на 99% и няма как да се свали!!!! :x

Да го има на друго място качено? - става въпрос за онова клипче дето е на официалния сайт с геймплея!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:46

@The Chameleon са аз ти говоря за мои си наблюдения няма нищо случайно просто никой няма да си направи мероприатието в Азия ако няма изгода от милиардният им пазар просто.
Edit: Говоря че самата игра щеше да бъде 16+ ако беше правена за бели хора не филмчетата те нямат общо за това кеото говоря.

@OnePageLife ще предам много поздрави на Гуфи като го видя от теб.

П.С - Интересно е как хапят всички се едно им пикая в обувките :lol:

Интересно вие да я бяхте правили немаше толкова да сте докачливи :lol:
Няма друго обяснение просто ... Азия си е шашанта на некви анимации и такива неща се праат ;)

Поздрави от дриимленд :lol:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:52

Е , то парите въртят света, прав си.. но пазара на Близард не е Азия. ':О

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:53

Дайте линк плс!!! или малко сийд! :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 14:54

JFGI !!!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 15:53

Immaterium написа:

Глупости, от началото до края. Не знам в какво състояние си бил, като си писал това, братко, но не е ни най-малко състоятелно.

За мен играта е повече от перфектна, дори и в най-ранния стадий на своята алфа.

EN TARO TASSADAR!

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: MWO
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 16:37

Цитат:
...Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал отвори черна дупка и погълна батълкрузърите...

Отиди на Google и се информирай за Conquest: Frontier Wars

Цитат:
...и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме...

Не обиждай анимето, като го сравняваш с графиката на SC2 - за едно, в анимето има много повече детайли

Инак, от каквото видях до момента, играта няма да предложи нищо ново на жанра. До тук, за мен "SC2" си е StarCraft с подобрена графика. Естествено, като излезе, сингълплеъра ще го изиграя заради интересната история и филмчетата, но ме съмнява мултито да ме задържи за повече от час-два, след като ще е същата скука.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:24

А стар крафт с гадна графика си беше култ ;р

За момент щях ти кажа Чип :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:27

И дори и графиката да е адски тъпа,още от сега ви казвам,че ще изпревари WoW по играемост.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:29

Е, иска ли питане :)

Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее.... :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost