StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)

Игри за PC
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Chameleon написа:Art trailer-a на моменти ми биеше на SW , музика и особено момента на придвижване + включените щитове на Безсмъртните.. :roll:

Cinematic trailer-a пък ми напомни на АвП по едно време :lol:

п.п Велики са.

ЕДИТ : 2 класика? :)

П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме :!: Масов форумен турнир. 8)

Already did it. I downloaded it in something like... 2 microseconds? Hell yeah, and I've got the 1.14. Time for mass assault.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ей ся :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

The Chameleon написа:
П.п.п. Вместо да стоим с кръстени ръце, аз викам да се тегли Broodwar-a и да се почваме :!: Масов форумен турнир. 8)

Lets get it ON!

Кога? Къде?
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Предполагам през Хамачи? :) А иначе версия 1.14 ?

Кога => Възможно най-скоро :) Всеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме :) Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга :wink:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

The Chameleon написа:Предполагам през Хамачи? :) А иначе версия 1.14 ?

Кога => Възможно най-скоро :) Всеки маниак да си тегли игрицата и да се уговаряме :) Ако адаша е недоволен това да става в тази тема, ще направим друга :wink:

Бихте ли ми драснали едно лс за подробности. Име на стая и тн.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Нямаш проблеми :) Само да си намеря най-новата версия :?
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Относно мултиплейър на първата част,пуснах тема онзи ден,малко по надолу е дайте там да се разберем.
Иначе гледам графиката не е от класата на CnC3,но гарантирам,че ще е супер детайлна,така че а виждаме всеки детайл от бронята на маринците :wink:
Пише,че ще предлага:
Vibrant new 3D-graphics engine with support for dazzling visual effects and massive unit and army sizes

По-големи масовки?Пoвече от 200 лимит? :?
Инче ще е велика игричката :P :o
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.

Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).

Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Immaterium написа:Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.

Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).

Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.

А ти в какъв измислен анимационен свят си в момента... Много поздрави на Мики Маус като го видиш.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Immaterium, изоообщо не съм съгласен...

Графиката е умряла? :shock: Не... просто -> :shock:
За мен графиката е повече от повече.

" пазара на Блзиард е Азия . С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" "... Моля ти се :lol: Чуй се какво говориш...

Не намесвай целия азиатски свят с аниметата... не съм чувал за китайско или виетнамско аниме.. Made in Japan.

Вярно е, че в играта се виждат цветове :roll: Но атмосферата на СК си е достатъчно мрачна, повярвай ми..
Не е достатъчно жестока ? :D

Филмчето беше прекрасно.. момент какъв му е проблема за 16+ ? Значи , че е лигава боза ли? лол

П.п. " Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия " Ти не свързваш Азия с Япония, а ? :P
天皇陛下万歳。。!
GFreeman

Мнение от GFreeman »

Сийднете на онова клипче с по-малката резолюция бе хора! Много ви се моля, 10 човека стоят на 99% и няма как да се свали!!!! :x

Да го има на друго място качено? - става въпрос за онова клипче дето е на официалния сайт с геймплея!
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

@The Chameleon са аз ти говоря за мои си наблюдения няма нищо случайно просто никой няма да си направи мероприатието в Азия ако няма изгода от милиардният им пазар просто.
Edit: Говоря че самата игра щеше да бъде 16+ ако беше правена за бели хора не филмчетата те нямат общо за това кеото говоря.

@OnePageLife ще предам много поздрави на Гуфи като го видя от теб.

П.С - Интересно е как хапят всички се едно им пикая в обувките :lol:

Интересно вие да я бяхте правили немаше толкова да сте докачливи :lol:
Няма друго обяснение просто ... Азия си е шашанта на некви анимации и такива неща се праат ;)

Поздрави от дриимленд :lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Е , то парите въртят света, прав си.. но пазара на Близард не е Азия. ':О
天皇陛下万歳。。!
GFreeman

Мнение от GFreeman »

Дайте линк плс!!! или малко сийд! :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

JFGI !!!
天皇陛下万歳。。!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Immaterium написа:Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...

Глупости, от началото до края. Не знам в какво състояние си бил, като си писал това, братко, но не е ни най-малко състоятелно.

За мен играта е повече от перфектна, дори и в най-ранния стадий на своята алфа.

EN TARO TASSADAR!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Mistral
В момента играе: MWO
Обратна връзка:

Мнение от Mistral »

...Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал отвори черна дупка и погълна батълкрузърите...

Отиди на Google и се информирай за Conquest: Frontier Wars

...и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме...

Не обиждай анимето, като го сравняваш с графиката на SC2 - за едно, в анимето има много повече детайли

Инак, от каквото видях до момента, играта няма да предложи нищо ново на жанра. До тук, за мен "SC2" си е StarCraft с подобрена графика. Естествено, като излезе, сингълплеъра ще го изиграя заради интересната история и филмчетата, но ме съмнява мултито да ме задържи за повече от час-два, след като ще е същата скука.
старо куче
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

А стар крафт с гадна графика си беше култ ;р

За момент щях ти кажа Чип :)
天皇陛下万歳。。!
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

И дори и графиката да е адски тъпа,още от сега ви казвам,че ще изпревари WoW по играемост.
Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Е, иска ли питане :)

Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее.... :D
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор