Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Офи съкс :)
Аватар
`Brainiac

Мнение от `Brainiac »

Вuddy написа:Офи съкс :)

damn right :lol: :lol:
Изображение
който иска да бъде ухапан - цък
Аватар
extreem_90
Обратна връзка:

Мнение от extreem_90 »

много готина игра е.
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Днеска почвам л2 оригиналка и се чудех на кой сървър да започна...Някой може ли да ми помогне?Има ли пвп и пве съвъри или нещо такова?Някакъв с по-висока популация бих предпочел :roll: .
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Siedun написа:Днеска почвам л2 оригиналка и се чудех на кой сървър да започна...Някой може ли да ми помогне?Има ли пвп и пве съвъри или нещо такова?Някакъв с по-висока популация бих предпочел :roll: .

Всички, които зиглим л2 тука сме на хиндемит. Пиши ми като влезеш. Пиши на Gangbanger, това ми е героя.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Siedun написа:Днеска почвам л2 оригиналка и се чудех на кой сървър да започна...Някой може ли да ми помогне?Има ли пвп и пве съвъри или нещо такова?Някакъв с по-висока популация бих предпочел :roll: .
Дам, Hindemith.Но ако не харесваш гринд те съветвам да се откажеш още от сега :wink:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Няма не ПвП сървъри :). В тая игра всичко се въртъ около пвпто. Качваш лвл, обличаш се... има хора, които не правят пвп... докато някой не ги пречука 2-3 пъти :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Siedun, ника ми е Siss в играта(една руса и дългокрака) :lol:. Hindemith
Като за начало бих ти предложил да влезеш в клан, който не е във война(така автоматично отпада повечето от половината сървър). Клана Dreams с лидер Mpako е изцяло български клан, мисля, че поне временно ще ти е добре там. Миролюбиви са до такава степен, че повечето от тях едва ли знаят за какво са CP колбите и защо се натиска ctrl. Това обаче е добре дошло за нов играч като теб. Лошото е, че повечето им играчи са доста високи левъли и ще трябва да си търсиш партита сам.
п.п. опс двоен пост Оо
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Мерси много за инфото.Aз иначе въобще не съм нов на л2...Играя я от 2-3 години, предимно на сървъри с ниски рейтове.Гринденето не ми е проблем.Пък и нали на оригинален съвър се правят куестове?На нелегалните сървъри съм правил само за професиите и за суб клас и ми е било приятно :) .Иначе аз смятам да си направя СР, но чух, че не ги искали в клановете, това вярно ли е :roll: ?

П.П. Сега се сетих, че искам да ви питам още нещо.Сийджовете кога и колко често се правят и по 1 и също време ли са за всички сървъри?

П.П.П. До колкото разбрах от поста на Гипо, сървъра е разделен на 2 големи алианса?
Draksis

Мнение от Draksis »

Това твоето СР - Silver Ranger ли е, или какво? Аз за такъв клас не си спомням, освен да не са измислили на офи някви нови...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

†Soul Hunter† написа:Това твоето СР - Silver Ranger ли е, или какво? Аз за такъв клас не си спомням, освен да не са измислили на офи някви нови...

Същото :) .Иначе класа си го има още от началото...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Няма нежелан герой. Има герои, които по-лесно си намират партита и такива, които по-трудно го правят.
Истината е, че в тази игра егоизма на хората излиза на яве. Примерно ти имаш Bounty Hunter... в 80% от случаите, хората ще те взимат на парти, само ако им трябва някоя рецепта или друго нещо, което ще им набавиш чрез спойла си. Същото е и със съпорт героите. Много от хората вкарват някой бъфер на 2ри акаут(който да е извън партито и да не взима експ), вместо да вземат някой от чакащите за парти бъфери в клана. Това е и причината, поради която бъферите са малко. Същото е и с хилърите. Единствено BD и SwS ги взимат доста на сериозно.
Относно запитването за SRто - героя е добър, биха те взели във всяко арчер парти.
Куестове... силно казано, качваш експ с гринд и само гринд. И тук не се качва експ с куестове.
Сииджовете са през 2 седмици. Падат се събота и неделя. Лошото на хиндемит е, че е американски сървър(обаче 70% от хората вътре са европейци, защото до преди време нямаше европейски сървъри) и сийджовете са късно. Едни започват в 12:00 вечерта, други в 04:00.
Сървъра е разделен на нещо като "лоши" и "добри".
"Лоши" - няколко алианса, които толерират използването на бот програми или поне не гонят членовете, които ги ползват.
"Добри" - пак няколко алианса, които се опитват да са легални. Случва се, да имат някой член, който пуска героя си да експва на бот. Но е достатъчно да се разбере, че човека се ботва - гонят го мигновенно.
Предполагам разбираш къде е тънката разлика - едните нямат проблем с ботнатите си членове. Другите държат на легалността(досещаш се, че не е лесно да контролираш стотици хора... но за всеки един се разбира в крайна сметка и той бива ритнат лошо).

Какво движи двете страни. "Лошите" не губят нищо от умирането си, ботват се и утре са с още повече експ. Много пъти през годините сме ги поставяли на колене(тях лошите), но те възкръсват - купуват акаунти, купуват адена, ботват се в някоя катакомба... и пак се връщат. "Добрите" от своя страна са движени от инат, следване на принципи. А и да ти кажа - голям кеф е да пръснеш задника на някой, който е дал няколко хилядарки $ за екипировката си.

Клановете и алиансите в които съм бил са в центъра на събитията през цялото време. Аз лично съм във война още от първия ден на влизането ми в сървъра(вече 2 години) :). След като имахме война с 20 клана... за 3 седмици се случи така, че имахме примирие с 15 от тях. Портвах се на някакви места и ми беше странно, че няма кой да ме погне :lol:. Е три седмици по-късно се появихме на един сиидж и войните станаха 25 :lol:. Наистина не мога да разбера клановете, които си кретат по тъча, експват си... разпадат се и изчезват... Най-големите и силни алита на съвръра са тези, които не са спирали с войните от години.

Това е в общи линии.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Гипо, наистина много ти благодаря, че си отделил време да отговориш на въпросите ми и да ми разясниш нещата.Нямам търпение да дойде понеделник (тогава ще ми доставят играта).Всичко е супер, само ме притеснява, че сииджовете в неделя са от 12 и 4 часа.Ходя на училище и ще бъде невъзможно да участвам (освен ако съм 2ра смяна или има нулева година).А и щом сървъра е американски, няма ли да има лаг?Незнам, ще поразпитам още малко преди да реша къде да играя :roll: .
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Siedun написа:Гипо, наистина много ти благодаря, че си отделил време да отговориш на въпросите ми и да ми разясниш нещата.Нямам търпение да дойде понеделник (тогава ще ми доставят играта).Всичко е супер, само ме притеснява, че сииджовете в неделя са от 12 и 4 часа.Ходя на училище и ще бъде невъзможно да участвам (освен ако съм 2ра смяна или има нулева година).А и щом сървъра е американски, няма ли да има лаг?Незнам, ще поразпитам още малко преди да реша къде да играя :roll: .

Няма точно определен час за сийджове. Може и в 10 вечерта да е. Може и в 12 да е. Но най-често са в 4 сутринта. Няма лаг на сървъра, игра е се перфектно. Много рядко се случва да лагне, но бива оправено много бързо от съпорта. Пожелавам ти успех и ако влезеш на Хиндемит се обаждай, ще те уредим. ;]
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

OnePageLife правилно ме поправи, часовете на дийджовете се поставят от клан лидерите които държат замъците. Но факт е, че час за сийдж различен от 12 или 04 не е имало(или поне аз не съм видял) :). От няколко месеца сийджовете, на които ходя са така - събота в 4:00 сутринта, в неделя - 12. Така се случва.
Лагът зависи повече от нета ти. Аз лично съм с бтк и никога не съм имал лаг(е само един път, ама бтк имаше проблеми за няколко часа в цяла БГ). Има хора, които теглят филм за 2 минути, а имат лаг в който и да е сървър... както казах - според нета е.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Тъй като доставянето на играта много се забави, ще започна да играя от утре.Вероятно на вашия сървър.Само се притеснявам да нямам лаг :roll: .Нета си ми е супер- 4k na BTK.Все пак, можете ли да ми кажете някой европейски сървър и към колко часа се провеждат сииджовете на него?Или някой сайт, в който да има инфо за сървърите :roll: .
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Няма лаг бе пич, много си се зомбирал от пиратските сървъри!Това е retail, лаг там е непозволено да има!Играй в Hindemith, няма да съжаляваш.
Draksis

Мнение от Draksis »

Някой може ли да ми даде линк към някой сайт с хакове? Чийтър съм, знам, ама не играя на офи, позволено ми е... Или пък да ми пратите някои на пощата. Ще съм ви благодарен. :P
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

:lol: :lol: :lol:
Има само бот, но му забравих името... l2walker ли беше :?:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

тоя бот нещо не ми тръгва на мене :icq12: Някои знае ли как да си го наглася?
Публикувай отговор