Няма нежелан герой. Има герои, които по-лесно си намират партита и такива, които по-трудно го правят.
Истината е, че в тази игра егоизма на хората излиза на яве. Примерно ти имаш Bounty Hunter... в 80% от случаите, хората ще те взимат на парти, само ако им трябва някоя рецепта или друго нещо, което ще им набавиш чрез спойла си. Същото е и със съпорт героите. Много от хората вкарват някой бъфер на 2ри акаут(който да е извън партито и да не взима експ), вместо да вземат някой от чакащите за парти бъфери в клана. Това е и причината, поради която бъферите са малко. Същото е и с хилърите. Единствено BD и SwS ги взимат доста на сериозно.
Относно запитването за SRто - героя е добър, биха те взели във всяко арчер парти.
Куестове... силно казано, качваш експ с гринд и само гринд. И тук не се качва експ с куестове.
Сииджовете са през 2 седмици. Падат се събота и неделя. Лошото на хиндемит е, че е американски сървър(обаче 70% от хората вътре са европейци, защото до преди време нямаше европейски сървъри) и сийджовете са късно. Едни започват в 12:00 вечерта, други в 04:00.
Сървъра е разделен на нещо като "лоши" и "добри".
"Лоши" - няколко алианса, които толерират използването на бот програми или поне не гонят членовете, които ги ползват.
"Добри" - пак няколко алианса, които се опитват да са легални. Случва се, да имат някой член, който пуска героя си да експва на бот. Но е достатъчно да се разбере, че човека се ботва - гонят го мигновенно.
Предполагам разбираш къде е тънката разлика - едните нямат проблем с ботнатите си членове. Другите държат на легалността(досещаш се, че не е лесно да контролираш стотици хора... но за всеки един се разбира в крайна сметка и той бива ритнат лошо).
Какво движи двете страни. "Лошите" не губят нищо от умирането си, ботват се и утре са с още повече експ. Много пъти през годините сме ги поставяли на колене(тях лошите), но те възкръсват - купуват акаунти, купуват адена, ботват се в някоя катакомба... и пак се връщат. "Добрите" от своя страна са движени от инат, следване на принципи. А и да ти кажа - голям кеф е да пръснеш задника на някой, който е дал няколко хилядарки $ за екипировката си.
Клановете и алиансите в които съм бил са в центъра на събитията през цялото време. Аз лично съм във война още от първия ден на влизането ми в сървъра(вече 2 години)
. След като имахме война с 20 клана... за 3 седмици се случи така, че имахме примирие с 15 от тях. Портвах се на някакви места и ми беше странно, че няма кой да ме погне
. Е три седмици по-късно се появихме на един сиидж и войните станаха 25
. Наистина не мога да разбера клановете, които си кретат по тъча, експват си... разпадат се и изчезват... Най-големите и силни алита на съвръра са тези, които не са спирали с войните от години.
Това е в общи линии.