Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 20:07

Офи съкс :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 22:13

Вuddy написа:
Офи съкс :)

damn right :lol: :lol:

който иска да бъде ухапан - цък

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 20:58

много готина игра е.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 15:38

Днеска почвам л2 оригиналка и се чудех на кой сървър да започна...Някой може ли да ми помогне?Има ли пвп и пве съвъри или нещо такова?Някакъв с по-висока популация бих предпочел :roll: .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 21:24

Siedun написа:
Днеска почвам л2 оригиналка и се чудех на кой сървър да започна...Някой може ли да ми помогне?Има ли пвп и пве съвъри или нещо такова?Някакъв с по-висока популация бих предпочел :roll: .

Всички, които зиглим л2 тука сме на хиндемит. Пиши ми като влезеш. Пиши на Gangbanger, това ми е героя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 21:36

Siedun написа:
Дам, Hindemith.Но ако не харесваш гринд те съветвам да се откажеш още от сега :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 22:28

Няма не ПвП сървъри :). В тая игра всичко се въртъ около пвпто. Качваш лвл, обличаш се... има хора, които не правят пвп... докато някой не ги пречука 2-3 пъти :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 03:20

Siedun, ника ми е Siss в играта(една руса и дългокрака) :lol:. Hindemith
Като за начало бих ти предложил да влезеш в клан, който не е във война(така автоматично отпада повечето от половината сървър). Клана Dreams с лидер Mpako е изцяло български клан, мисля, че поне временно ще ти е добре там. Миролюбиви са до такава степен, че повечето от тях едва ли знаят за какво са CP колбите и защо се натиска ctrl. Това обаче е добре дошло за нов играч като теб. Лошото е, че повечето им играчи са доста високи левъли и ще трябва да си търсиш партита сам.
п.п. опс двоен пост Оо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 20:21

Мерси много за инфото.Aз иначе въобще не съм нов на л2...Играя я от 2-3 години, предимно на сървъри с ниски рейтове.Гринденето не ми е проблем.Пък и нали на оригинален съвър се правят куестове?На нелегалните сървъри съм правил само за професиите и за суб клас и ми е било приятно :) .Иначе аз смятам да си направя СР, но чух, че не ги искали в клановете, това вярно ли е :roll: ?

П.П. Сега се сетих, че искам да ви питам още нещо.Сийджовете кога и колко често се правят и по 1 и също време ли са за всички сървъри?

П.П.П. До колкото разбрах от поста на Гипо, сървъра е разделен на 2 големи алианса?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 21:06

Това твоето СР - Silver Ranger ли е, или какво? Аз за такъв клас не си спомням, освен да не са измислили на офи някви нови...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 21:10

†Soul Hunter† написа:
Това твоето СР - Silver Ranger ли е, или какво? Аз за такъв клас не си спомням, освен да не са измислили на офи някви нови...

Същото :) .Иначе класа си го има още от началото...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 00:04

Няма нежелан герой. Има герои, които по-лесно си намират партита и такива, които по-трудно го правят.
Истината е, че в тази игра егоизма на хората излиза на яве. Примерно ти имаш Bounty Hunter... в 80% от случаите, хората ще те взимат на парти, само ако им трябва някоя рецепта или друго нещо, което ще им набавиш чрез спойла си. Същото е и със съпорт героите. Много от хората вкарват някой бъфер на 2ри акаут(който да е извън партито и да не взима експ), вместо да вземат някой от чакащите за парти бъфери в клана. Това е и причината, поради която бъферите са малко. Същото е и с хилърите. Единствено BD и SwS ги взимат доста на сериозно.
Относно запитването за SRто - героя е добър, биха те взели във всяко арчер парти.
Куестове... силно казано, качваш експ с гринд и само гринд. И тук не се качва експ с куестове.
Сииджовете са през 2 седмици. Падат се събота и неделя. Лошото на хиндемит е, че е американски сървър(обаче 70% от хората вътре са европейци, защото до преди време нямаше европейски сървъри) и сийджовете са късно. Едни започват в 12:00 вечерта, други в 04:00.
Сървъра е разделен на нещо като "лоши" и "добри".
"Лоши" - няколко алианса, които толерират използването на бот програми или поне не гонят членовете, които ги ползват.
"Добри" - пак няколко алианса, които се опитват да са легални. Случва се, да имат някой член, който пуска героя си да експва на бот. Но е достатъчно да се разбере, че човека се ботва - гонят го мигновенно.
Предполагам разбираш къде е тънката разлика - едните нямат проблем с ботнатите си членове. Другите държат на легалността(досещаш се, че не е лесно да контролираш стотици хора... но за всеки един се разбира в крайна сметка и той бива ритнат лошо).

Какво движи двете страни. "Лошите" не губят нищо от умирането си, ботват се и утре са с още повече експ. Много пъти през годините сме ги поставяли на колене(тях лошите), но те възкръсват - купуват акаунти, купуват адена, ботват се в някоя катакомба... и пак се връщат. "Добрите" от своя страна са движени от инат, следване на принципи. А и да ти кажа - голям кеф е да пръснеш задника на някой, който е дал няколко хилядарки $ за екипировката си.

Клановете и алиансите в които съм бил са в центъра на събитията през цялото време. Аз лично съм във война още от първия ден на влизането ми в сървъра(вече 2 години) :). След като имахме война с 20 клана... за 3 седмици се случи така, че имахме примирие с 15 от тях. Портвах се на някакви места и ми беше странно, че няма кой да ме погне :lol:. Е три седмици по-късно се появихме на един сиидж и войните станаха 25 :lol:. Наистина не мога да разбера клановете, които си кретат по тъча, експват си... разпадат се и изчезват... Най-големите и силни алита на съвръра са тези, които не са спирали с войните от години.

Това е в общи линии.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 00:37

Гипо, наистина много ти благодаря, че си отделил време да отговориш на въпросите ми и да ми разясниш нещата.Нямам търпение да дойде понеделник (тогава ще ми доставят играта).Всичко е супер, само ме притеснява, че сииджовете в неделя са от 12 и 4 часа.Ходя на училище и ще бъде невъзможно да участвам (освен ако съм 2ра смяна или има нулева година).А и щом сървъра е американски, няма ли да има лаг?Незнам, ще поразпитам още малко преди да реша къде да играя :roll: .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 09:38

Siedun написа:
Гипо, наистина много ти благодаря, че си отделил време да отговориш на въпросите ми и да ми разясниш нещата.Нямам търпение да дойде понеделник (тогава ще ми доставят играта).Всичко е супер, само ме притеснява, че сииджовете в неделя са от 12 и 4 часа.Ходя на училище и ще бъде невъзможно да участвам (освен ако съм 2ра смяна или има нулева година).А и щом сървъра е американски, няма ли да има лаг?Незнам, ще поразпитам още малко преди да реша къде да играя :roll: .

Няма точно определен час за сийджове. Може и в 10 вечерта да е. Може и в 12 да е. Но най-често са в 4 сутринта. Няма лаг на сървъра, игра е се перфектно. Много рядко се случва да лагне, но бива оправено много бързо от съпорта. Пожелавам ти успех и ако влезеш на Хиндемит се обаждай, ще те уредим. ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 11:47

OnePageLife правилно ме поправи, часовете на дийджовете се поставят от клан лидерите които държат замъците. Но факт е, че час за сийдж различен от 12 или 04 не е имало(или поне аз не съм видял) :). От няколко месеца сийджовете, на които ходя са така - събота в 4:00 сутринта, в неделя - 12. Така се случва.
Лагът зависи повече от нета ти. Аз лично съм с бтк и никога не съм имал лаг(е само един път, ама бтк имаше проблеми за няколко часа в цяла БГ). Има хора, които теглят филм за 2 минути, а имат лаг в който и да е сървър... както казах - според нета е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 19:37

Тъй като доставянето на играта много се забави, ще започна да играя от утре.Вероятно на вашия сървър.Само се притеснявам да нямам лаг :roll: .Нета си ми е супер- 4k na BTK.Все пак, можете ли да ми кажете някой европейски сървър и към колко часа се провеждат сииджовете на него?Или някой сайт, в който да има инфо за сървърите :roll: .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 22:59

Няма лаг бе пич, много си се зомбирал от пиратските сървъри!Това е retail, лаг там е непозволено да има!Играй в Hindemith, няма да съжаляваш.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 14:32

Някой може ли да ми даде линк към някой сайт с хакове? Чийтър съм, знам, ама не играя на офи, позволено ми е... Или пък да ми пратите някои на пощата. Ще съм ви благодарен. :P

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 15:11

:lol: :lol: :lol:
Има само бот, но му забравих името... l2walker ли беше :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 16:55

тоя бот нещо не ми тръгва на мене :icq12: Някои знае ли как да си го наглася?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com