Anonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]
е доколкото знам insomnia тренира средно по 6 часа на ден, явно при едни става с жестока тренировка, при други си е заложено
Anonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]
{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура![]()
Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария
![]()
(игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа
Anonymous написа:{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура![]()
Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария
![]()
(игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа
в момента си в headoff, така че без оправдания...
High_voltage написа:Ka3uHoTo написа:Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.
Ами добре поне че само реинстал трябва.
А интересното е че мога да пускам играта без диск въпреки че не съм слагал crack ?!?!
High_voltage написа:Ба махнах лаунчара ма не стана и просто реинсталирах и са се кефа.!!
Guest No 12 843 написа:Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещиТака ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира
А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...