Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Anonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]

е доколкото знам insomnia тренира средно по 6 часа на ден, явно при едни става с жестока тренировка, при други си е заложено :wink:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гост

Мнение от Гост »

Kajete ot kade moga da si drupna font-a na WarCraft3
P.S. toi e Thorndale ama navsqkade se pla6ta ako nqkoi znae ot kade da dade link pls
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ee kvo stana we-super sa repovete-posledno subota 6te ima li tur-i koga to4no 6te e toq show time
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Anonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]

Напълно-_-.Та някъде се бяха гаврили "Прави като Showtime-играй 23 часа,спи 1 час" :lol: .Х-а в едно свое интервю каза,че никога не е виждал човек да играе толкова много като Sweet(по 10 часа ако не се лъжа)...А и в Корея е имало смъртен случай след 78 часа нонстоп игра именно на War3 :o.Абе crazyass people.
LOL.

Мнение от LOL. »

awe hora tiq repove sa precakani we !
pi6e mi the repay could not be louded !
q daite da gledam !
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

LOL. написа:awe hora tiq repove sa precakani we !
pi6e mi the repay could not be louded !
q daite da gledam !

а ти сигурен ли си, че си с 1.14b?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

hehe 78 4asa non stop-toq e bil lud we :)
i ot kvo e imrql??
hehe hight na men ne mi otvarq tvoq link >> :?:
i nikoi ni6to ne kaza-subota 6a pravim li pak turinir ili ne :?:
LP forevar!
rebelli0n

Мнение от rebelli0n »

ako ima tournie I'm in :)
LOL.

Мнение от LOL. »

High voltage az to4no ot tfoq link gi ziteglih ama ... ne6to sa precakani
da s 1.14b sam !
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Аз не знам дали ше мога да играя на тура :( :( Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария :( :( (игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа
Гост

Мнение от Гост »

{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура :( :( Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария :( :( (игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа

в момента си в headoff, така че без оправдания...
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Anonymous написа:
{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура :( :( Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария :( :( (игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа

в момента си в headoff, така че без оправдания...

Az sum v headoff ama ti koi si
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

oт crack-a e
Не ме ебе къде е купона.
UB.Unruly

Мнение от UB.Unruly »

High_voltage написа:
Ka3uHoTo написа:Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.

Ами добре поне че само реинстал трябва. :)
А интересното е че мога да пускам играта без диск въпреки че не съм слагал crack ?!?!

headoff launcher-а автоматично ти crack-ва играта. пробвай да не "изтриваш", а да uninstall-неш launcher-а, трябва да стане. {[obio]}RAVEN™, брат ми беше в headoff warcraft 3 channel и от там видях че си в headoff.
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ee to teq lun4eri sa mnogo tupo ne6to-kat ti izpi6e-edi kuv si invalid version prosto puska6 otnovo blizard pa4 instalara i stava-i na men se poqvi toq problem-abe posledno v subota 6te igraem li ili ne ?
LP forevar!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

High_voltage написа:Ба махнах лаунчара ма не стана и просто реинсталирах и са се кефа.!!

дам, на мен 2 пъти ми се е случвало това, единия реинстала беше неизбежен, в другия случай се оправи от самосебе си(прецака се след турнира и на другия ден се оправи :shock: )
а, като споменах турнира - пичове, остава ли оговорката за събота? ам...като се замисля събота едва ли е най-подходящия ден за турнир - Трифон Зарезан или с.В. можеби ще е по-добре в неделя... ама тогава пък може да има махмурлии... :lol: дайте да обсъдим въпроса, предложения?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Guest No 12 843

Мнение от Guest No 12 843 »

Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещи :) Така ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира :) А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

аз рядко играя по една и съща стратегия примерно ...
Не ме ебе къде е купона.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Guest No 12 843 написа:Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещи :) Така ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира :) А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...

Ideqta ti mi se struva zle otsiakade.....Nqma nikakuv smisul da se angajirame vseki den (ve4er) s tova.....Za preumorata ot 9 4asa pred PC ami az dnevno sum nejdu 10-13 4asa pred PC (ne warcraft.Warcraft igraq prez den dva po nqkolko 4asa) taka 4e mene prestoi pred PC ne me pla6i i na posledno miasto.....misli6 li 4e vie mene i az vas moje da se iznenadame s ne6to ???
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Публикувай отговор