Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2004 13:38

Anonymous написа:
offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]

е доколкото знам insomnia тренира средно по 6 часа на ден, явно при едни става с жестока тренировка, при други си е заложено :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2004 17:55

Kajete ot kade moga da si drupna font-a na WarCraft3
P.S. toi e Thorndale ama navsqkade se pla6ta ako nqkoi znae ot kade da dade link pls

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2004 18:06

ee kvo stana we-super sa repovete-posledno subota 6te ima li tur-i koga to4no 6te e toq show time

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2004 19:15

Anonymous написа:
offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]

Напълно-_-.Та някъде се бяха гаврили "Прави като Showtime-играй 23 часа,спи 1 час" :lol: .Х-а в едно свое интервю каза,че никога не е виждал човек да играе толкова много като Sweet(по 10 часа ако не се лъжа)...А и в Корея е имало смъртен случай след 78 часа нонстоп игра именно на War3 :o.Абе crazyass people.

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 00:06

awe hora tiq repove sa precakani we !
pi6e mi the repay could not be louded !
q daite da gledam !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 00:11

LOL. написа:
awe hora tiq repove sa precakani we !
pi6e mi the repay could not be louded !
q daite da gledam !

а ти сигурен ли си, че си с 1.14b?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 08:52

hehe 78 4asa non stop-toq e bil lud we :)
i ot kvo e imrql??
hehe hight na men ne mi otvarq tvoq link >> :?:
i nikoi ni6to ne kaza-subota 6a pravim li pak turinir ili ne :?:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 10:36

ako ima tournie I'm in :)

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 11:54

High voltage az to4no ot tfoq link gi ziteglih ama ... ne6to sa precakani
da s 1.14b sam !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 12:19

Аз не знам дали ше мога да играя на тура :( :( Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария :( :( (игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 19:12

{[obio]}RAVEN™ написа:
Аз не знам дали ше мога да играя на тура :( :( Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария :( :( (игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа

в момента си в headoff, така че без оправдания...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 19:23

Anonymous написа:
{[obio]}RAVEN™ написа:

в момента си в headoff, така че без оправдания...

Az sum v headoff ama ti koi si

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 20:28

Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 20:38

oт crack-a e

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 20:51

High_voltage написа:
Ka3uHoTo написа:
Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.

Ами добре поне че само реинстал трябва. :)
А интересното е че мога да пускам играта без диск въпреки че не съм слагал crack ?!?!

headoff launcher-а автоматично ти crack-ва играта. пробвай да не "изтриваш", а да uninstall-неш launcher-а, трябва да стане. {[obio]}RAVEN™, брат ми беше в headoff warcraft 3 channel и от там видях че си в headoff.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2004 21:21

ee to teq lun4eri sa mnogo tupo ne6to-kat ti izpi6e-edi kuv si invalid version prosto puska6 otnovo blizard pa4 instalara i stava-i na men se poqvi toq problem-abe posledno v subota 6te igraem li ili ne ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 01:27

High_voltage написа:
Ба махнах лаунчара ма не стана и просто реинсталирах и са се кефа.!!

дам, на мен 2 пъти ми се е случвало това, единия реинстала беше неизбежен, в другия случай се оправи от самосебе си(прецака се след турнира и на другия ден се оправи :shock: )
а, като споменах турнира - пичове, остава ли оговорката за събота? ам...като се замисля събота едва ли е най-подходящия ден за турнир - Трифон Зарезан или с.В. можеби ще е по-добре в неделя... ама тогава пък може да има махмурлии... :lol: дайте да обсъдим въпроса, предложения?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 10:37

Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещи :) Така ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира :) А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...

Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 11:23

аз рядко играя по една и съща стратегия примерно ...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2004 11:47

Guest No 12 843 написа:
Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещи :) Така ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира :) А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...

Ideqta ti mi se struva zle otsiakade.....Nqma nikakuv smisul da se angajirame vseki den (ve4er) s tova.....Za preumorata ot 9 4asa pred PC ami az dnevno sum nejdu 10-13 4asa pred PC (ne warcraft.Warcraft igraq prez den dva po nqkolko 4asa) taka 4e mene prestoi pred PC ne me pla6i i na posledno miasto.....misli6 li 4e vie mene i az vas moje da se iznenadame s ne6to ???

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost