е доколкото знам insomnia тренира средно по 6 часа на ден, явно при едни става с жестока тренировка, при други си е заложеноAnonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
- Horde[G2H]
-
Tormozko
Напълно-_-.Та някъде се бяха гаврили "Прави като Showtime-играй 23 часа,спи 1 час"Anonymous написа:offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]
-
LOL.
- Horde[G2H]
-
LOL.
-
Гост
{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура![]()
Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария
![]()
(игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа
в момента си в headoff, така че без оправдания...
Az sum v headoff ama ti koi siAnonymous написа:{[obio]}RAVEN™ написа:Аз не знам дали ше мога да играя на тура![]()
Качих си нов Windows и са Треа да ресторвам яко от стария
![]()
(игри програми абе почти целия ми софтуер)По принцип мога да играя Вар 3 оба4е предпочитам да го реинстална преди тва.Абе общо зето ако свърша до тура ше ви кажа
в момента си в headoff, така че без оправдания...
Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
-
UB.Unruly
headoff launcher-а автоматично ти crack-ва играта. пробвай да не "изтриваш", а да uninstall-неш launcher-а, трябва да стане. {[obio]}RAVEN™, брат ми беше в headoff warcraft 3 channel и от там видях че си в headoff.High_voltage написа:Ами добре поне че само реинстал трябва.Ka3uHoTo написа:Ако съм те разбрал правилно под "бнет" имаш предвид,че играеш с оригинален сд-кий в истинския бнет.Ако е така наистина е от хедоф лаунчера.Аз например играх доскоро и в един pvpgn сървър,но след инсталацията на въпросния лаунчер вече не става.Лошото е,че като го изтриеш нещата май няма да се оправят-ше трябва да реинсталнеш играта.
А интересното е че мога да пускам играта без диск въпреки че не съм слагал crack ?!?!
- Horde[G2H]
дам, на мен 2 пъти ми се е случвало това, единия реинстала беше неизбежен, в другия случай се оправи от самосебе си(прецака се след турнира и на другия ден се оправиHigh_voltage написа:Ба махнах лаунчара ма не стана и просто реинсталирах и са се кефа.!!
а, като споменах турнира - пичове, остава ли оговорката за събота? ам...като се замисля събота едва ли е най-подходящия ден за турнир - Трифон Зарезан или с.В. можеби ще е по-добре в неделя... ама тогава пък може да има махмурлии...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Guest No 12 843
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- stfu-n00b!
Guest No 12 843 написа:Предложения... Ами аз имам едно - хайде да се състави схема на турнира още тези дни и всеки ден да се играят по няколко срещиТака ще се избегне проблема с преуморяването къв 9 час от турнира
А пък и ще може да се наблюдават rep на противника ти в следващия кръг и да измисляш контра стратегии ...
Ideqta ti mi se struva zle otsiakade.....Nqma nikakuv smisul da se angajirame vseki den (ve4er) s tova.....Za preumorata ot 9 4asa pred PC ami az dnevno sum nejdu 10-13 4asa pred PC (ne warcraft.Warcraft igraq prez den dva po nqkolko 4asa) taka 4e mene prestoi pred PC ne me pla6i i na posledno miasto.....misli6 li 4e vie mene i az vas moje da se iznenadame s ne6to ???
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!