Иначе аз съм Siss от Elmoreden (ally Vengeance)
OnePageLife написа:martinkfreеman написа:...
Не съм съгласен. Най добрият ми приятел е вътре в офито, който е 77 левел Хоук Ай с Драконик.... еми какво да ти кажа... не е така, както си го мислиш. Бил съм свидетел на стотици двубои между него и нюкъри и в 90% от битките нюкърите го побеждават. Сега, знам че се опитваш да ме убедиш в нещо, което знам със сигурност че не е така, както ми го представяш.
@Гипо
Айде, ше се срещнем ли най-после.. неска ви чаках.
Maговете в сървъра са много по-малко от арчърите...така, че no chance да стане някъв nuker-ски зерг и всичко да се крие в градовете...Гипо написа:Е, на C5 няма по-силно сийдж парти от арчер партито.
На Interlude обаче няма да е така, с отслабването на крита и новите фюжън скилове, които всимат и маговете... нещата клонят на там, че висок лвл маг парти ще изтребва много народ.
Гипо написа:След като си БД, от гледна точка на екипировката ще ти е най-добре глади, защото реално нищо няма да купуваш.
Обаче гладито е отвратително скъп герой и ще ти излезе през носа. Дестрото е засилен на Интерлюде. Маг... бързо вдига, винаги си избива парите с почти двойна печалба... ама е скука леко.
Гипо написа:Ахахха Дист![]()
Какво значи има ли смисъл, правиш това, което ти се играе.