Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 00:40
Сега теб те няма
Иначе аз съм Siss от Elmoreden (ally Vengeance)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 08:23
OnePageLife написа: martinkfreеman написа: ... Не съм съгласен. Най добрият ми приятел е вътре в офито, който е 77 левел Хоук Ай с Драконик.... еми какво да ти кажа... не е така, както си го мислиш. Бил съм свидетел на стотици двубои между него и нюкъри и в 90% от битките нюкърите го побеждават. Сега, знам че се опитваш да ме убедиш в нещо, което знам със сигурност че не е така, както ми го представяш. @Гипо Айде, ше се срещнем ли най-после.. неска ви чаках.
Е какво като е 77 левъл хоук ай от офито с драконик... Това по-pr0 ли го прави... ? Че HE изисква ужасни усилия за игра.
@Гипо, кой HE се разхожда без бъфс от quad-boxнатите BD, SwS и WC? Ако нямаше тези бъфс - търсиш BSOE по шорткът баровете .
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 12:35
По принцип не съм по математическите обяснения и многото сметки...но на последното масово PvP ударих един nuker - Alz се пише, не го знам какъв е, знам само че е 76+.Та ударих го с 2.3k crit и умря (е бяха го били и преди мен)...А аз съм 63 lvl.Отделно на oколо 72 lvl Warcryer с А Heavy Set удрям 1.4k crit (пак на това масово pvp, там направих 4 PvP точки).А пък разновидностите на healers, buffers...Там умират за 2 hit-a, като 2-рия хит е почти ненужен, малко от damage му се използва.Просто не искам и да си помислям какво е да играя с ant jewel+baium jewel + Hierophant buffs + Dance + Sing + Котка, Draconic bow +4 и да съм 79 lvl...Както казах преди - ял съм стрели от такива арчъри...Мога да кажа, че боли много, и че ще боли още повече ако е на Robe Char какъвто е nuker-a - 2 critical hits му трябват на Mage същия lvl като Archer-a...На един от скорошните Siege-ове бях свидетел как eдин SpS 75 lvl изяде около 4.2к damаge от Frankee - най-наядения Hawkeye в целия сървър (суб класа му е HE всъщност).
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 13:07
Alz е 77лвл некромансър(на мейна), беше хиро.
Най-наядения HE е Luckr, защото ползва предметите на FatHips .
Frankee прави далеч по-голям дмг с мейна си, с който е и хиро - 78+лвл ghost hunter.
Бъди, ти изрече жестока обида спрямо хилърите. Днес ще си понесеш последствията , предизвиквам те на дуел! Да го видим твоето HE, срещу моето EE.
martinkfreеman - ти знаеш ли колко WC на сървъра имат CoV? - Много малко, това е офи, вдига се трудно. Абсолютно невъзможно е, във всеки един момент да имаш CoV, та дори и бъфера да е от клана ти. 70% от PP и SE на офи са 2box герои. Голяма част от SEтата се предадоха, като излезе Ц5. PP винаги си е бил скучен ПвЕ герой - седиш и гледаш в една точка 20 минути, ставаш, бъфкаш... и пак седиш и гледаш в една точка. Неговото ПвП поне е по-силно, на Oly това е най-силния герой, но сега на interlude ще има размествания.
А и до колкото разбрах, ти говореше за 1в1, за това си ги казах тези аргументи . На 1в1 не може да имаш танци, песни, защото държат 2 минути. А CoV, PoF, PoW(2) по 4 минути...
За новата дуел система, забавна е. Дори членове на едно и също парти могат да си направят дуел . Появяват се едни кръгчета около двамата биещи се(червено и синьо) и се млатят. Все още не съм пробвал парти срещу парти, защото в този момент като се съберем 2 или повече партита, това означава масово ПвП и няма време за лигавщини .
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 13:21
Гипо...ОК - Дуел Може и да не те убия с 2 хит-а ако е 1 vs 1 и нямам buff/dance, но пак ще умреш.А иначе за дуелите - вчера постоянно през mana rest-a се млатехме с едно друго HE от party-то ми Даже и по стълбите на TOI като ни писнеше от безкрайното катерене и там се сбивахме.Фън е, няма спор.
Edit : ZOMG ИГРАЯ LINEAGE С GAMEPAD!ХАХАХ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 14:21
Мда, като ви слушам ква е мъка на офи, направо се отказвам да се местя от уютния ми private server c rate на 10х и да идвам при вас на Hindemith. Просто докато се уредя с А-Грейд... работата е там, че сме двама братя на един комп, кой от кой по-зарибен на L2. Явно преди да мисля за офи, трябва да помисля за нов комп, че да ми се махне роднината от главата...
@|Buddy| - ти чак сега ли почна да играеш Л2 с джойстик? Аз почнах още от С4...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:16
Гипо написа: А и до колкото разбрах, ти говореше за 1в1, за това си ги казах тези аргументи . На 1в1 не може да имаш танци, песни, защото държат 2 минути. А CoV, PoF, PoW(2) по 4 минути...
Грешно си разбрал. Говоря за групово/сийджово ПвП...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 23:41
Е, на C5 няма по-силно сийдж парти от арчер партито.
На Interlude обаче няма да е така, с отслабването на крита и новите фюжън скилове, които всимат и маговете... нещата клонят на там, че висок лвл маг парти ще изтребва много народ.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 07:56
Гипо написа: Е, на C5 няма по-силно сийдж парти от арчер партито. На Interlude обаче няма да е така, с отслабването на крита и новите фюжън скилове, които всимат и маговете... нещата клонят на там, че висок лвл маг парти ще изтребва много народ. Maговете в сървъра са много по-малко от арчърите...така, че no chance да стане някъв nuker-ски зерг и всичко да се крие в градовете...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:23
В сървъра почти няма човек без суб маг .
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:29
Гипо написа: В сървъра почти няма човек без суб маг .
И аз мисля да събвам маг. Двоумя между маг, дестроер и гладиатор, но май ще е маг. ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:33
След като си БД, от гледна точка на екипировката ще ти е най-добре глади, защото реално нищо няма да купуваш.
Обаче гладито е отвратително скъп герой и ще ти излезе през носа. Дестрото е засилен на Интерлюде. Маг... бързо вдига, винаги си избива парите с почти двойна печалба... ама е скука леко .
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:37
Гипо написа: След като си БД, от гледна точка на екипировката ще ти е най-добре глади, защото реално нищо няма да купуваш. Обаче гладито е отвратително скъп герой и ще ти излезе през носа. Дестрото е засилен на Интерлюде. Маг... бързо вдига, винаги си избива парите с почти двойна печалба... ама е скука леко .
Е, докато се стигне до съб се предполага, че трябва да имам някой аден в хазната. Според мен екипировката няма да е кой знае какъв проблем. Пък и цените продължават да падат главоломно в момента. ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 00:55
Аз ще субвам (о.О голяма дума казах) като му дойде времето или Abyss Walker или Treasure Hunter...Екипировката ще си ми е същата, а пък винаги мога да си използвам и dagger-a/лъка с единия или другия клас в по различен момент от PvP-то (пример - ако съм арчър и правя pvp с бишоп и ми е изцоцал всякаква мана за стреляне - слагам dagger и бой, ако пък съм с TH/AW и противника ми е по-бърз и ми бяга и няма как да го докопам или пък нямам мана за blows - изкарвам един draconic bow и пак бой).
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 09:57
Абе я дайте един съвет Джуджето крафтър да го събвам ли на спойлър, или няма смисъл?
А ефла спелсингър да го субвам ли на бъфър или пак няма смисъл?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 12:52
Ахахха Дист
Какво значи има ли смисъл, правиш това, което ти се играе.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 17:34
Disturbеd написа: Абе я дайте един съвет Джуджето крафтър да го събвам ли на спойлър, или няма смисъл? А ефла спелсингър да го субвам ли на бъфър или пак няма смисъл?
Елфа го събни на Shilen Elder, джуджето на Overlord. The pr0 way.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:29
От кога можеш да взимаш Оverlord като суб класа?
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:38
Гипо написа: Ахахха Дист Какво значи има ли смисъл, правиш това, което ти се играе.
Ако трябва да съм честен, сега ми се играе HOMM 3 през хамачи :Р Иначе попитах дали е полезно крафтър + спойлър и спелсингър + бъфър Добре де, схванах, така ще ги направя и двата :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 20:54
Agnarr написа: От кога можеш да взимаш Оverlord като суб класа?
Не можеш. Не може и Светъл елф да взима професия на тъмен елф(и обратното) на суб. Човека се бъзикаше
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|