Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 00:40

Сега теб те няма :)
Иначе аз съм Siss от Elmoreden (ally Vengeance)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 08:23

OnePageLife написа:
martinkfreеman написа:
...

Не съм съгласен. Най добрият ми приятел е вътре в офито, който е 77 левел Хоук Ай с Драконик.... еми какво да ти кажа... не е така, както си го мислиш. Бил съм свидетел на стотици двубои между него и нюкъри и в 90% от битките нюкърите го побеждават. Сега, знам че се опитваш да ме убедиш в нещо, което знам със сигурност че не е така, както ми го представяш.

@Гипо
Айде, ше се срещнем ли най-после.. неска ви чаках. :wink:

Е какво като е 77 левъл хоук ай от офито с драконик... Това по-pr0 ли го прави... ? Че HE изисква ужасни усилия за игра.

@Гипо, кой HE се разхожда без бъфс от quad-boxнатите BD, SwS и WC? Ако нямаше тези бъфс - търсиш BSOE по шорткът баровете :) .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 12:35

По принцип не съм по математическите обяснения и многото сметки...но на последното масово PvP ударих един nuker - Alz се пише, не го знам какъв е, знам само че е 76+.Та ударих го с 2.3k crit и умря (е бяха го били и преди мен)...А аз съм 63 lvl.Отделно на oколо 72 lvl Warcryer с А Heavy Set удрям 1.4k crit (пак на това масово pvp, там направих 4 PvP точки).А пък разновидностите на healers, buffers...Там умират за 2 hit-a, като 2-рия хит е почти ненужен, малко от damage му се използва.Просто не искам и да си помислям какво е да играя с ant jewel+baium jewel + Hierophant buffs + Dance + Sing + Котка, Draconic bow +4 и да съм 79 lvl...Както казах преди - ял съм стрели от такива арчъри...Мога да кажа, че боли много, и че ще боли още повече ако е на Robe Char какъвто е nuker-a - 2 critical hits му трябват на Mage същия lvl като Archer-a...На един от скорошните Siege-ове бях свидетел как eдин SpS 75 lvl изяде около 4.2к damаge от Frankee - най-наядения Hawkeye в целия сървър (суб класа му е HE всъщност).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 13:07

Alz е 77лвл некромансър(на мейна), беше хиро.
Най-наядения HE е Luckr, защото ползва предметите на FatHips :D.
Frankee прави далеч по-голям дмг с мейна си, с който е и хиро - 78+лвл ghost hunter.
Бъди, ти изрече жестока обида спрямо хилърите. Днес ще си понесеш последствията :lol:, предизвиквам те на дуел! :lol: Да го видим твоето HE, срещу моето EE. :P

martinkfreеman - ти знаеш ли колко WC на сървъра имат CoV? - Много малко, това е офи, вдига се трудно. Абсолютно невъзможно е, във всеки един момент да имаш CoV, та дори и бъфера да е от клана ти. 70% от PP и SE на офи са 2box герои. Голяма част от SEтата се предадоха, като излезе Ц5. PP винаги си е бил скучен ПвЕ герой - седиш и гледаш в една точка 20 минути, ставаш, бъфкаш... и пак седиш и гледаш в една точка. Неговото ПвП поне е по-силно, на Oly това е най-силния герой, но сега на interlude ще има размествания.
А и до колкото разбрах, ти говореше за 1в1, за това си ги казах тези аргументи ;). На 1в1 не може да имаш танци, песни, защото държат 2 минути. А CoV, PoF, PoW(2) по 4 минути...

За новата дуел система, забавна е. Дори членове на едно и също парти могат да си направят дуел :D. Появяват се едни кръгчета около двамата биещи се(червено и синьо) и се млатят. Все още не съм пробвал парти срещу парти, защото в този момент като се съберем 2 или повече партита, това означава масово ПвП и няма време за лигавщини :lol:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 13:21

Гипо...ОК - Дуел :wink: Може и да не те убия с 2 хит-а ако е 1 vs 1 и нямам buff/dance, но пак ще умреш.А иначе за дуелите - вчера постоянно през mana rest-a се млатехме с едно друго HE от party-то ми :) Даже и по стълбите на TOI като ни писнеше от безкрайното катерене и там се сбивахме.Фън е, няма спор. :wink:

Edit : ZOMG ИГРАЯ LINEAGE С GAMEPAD!ХАХАХ!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 14:21

Мда, като ви слушам ква е мъка на офи, направо се отказвам да се местя от уютния ми private server c rate на 10х и да идвам при вас на Hindemith. Просто докато се уредя с А-Грейд... работата е там, че сме двама братя на един комп, кой от кой по-зарибен на L2. Явно преди да мисля за офи, трябва да помисля за нов комп, че да ми се махне роднината от главата...

@|Buddy| - ти чак сега ли почна да играеш Л2 с джойстик? Аз почнах още от С4... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 18:16

Гипо написа:
А и до колкото разбрах, ти говореше за 1в1, за това си ги казах тези аргументи ;). На 1в1 не може да имаш танци, песни, защото държат 2 минути. А CoV, PoF, PoW(2) по 4 минути...

Грешно си разбрал. Говоря за групово/сийджово ПвП...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 23:41

Е, на C5 няма по-силно сийдж парти от арчер партито.
На Interlude обаче няма да е така, с отслабването на крита и новите фюжън скилове, които всимат и маговете... нещата клонят на там, че висок лвл маг парти ще изтребва много народ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 07:56

Гипо написа:
Е, на C5 няма по-силно сийдж парти от арчер партито.
На Interlude обаче няма да е така, с отслабването на крита и новите фюжън скилове, които всимат и маговете... нещата клонят на там, че висок лвл маг парти ще изтребва много народ.
Maговете в сървъра са много по-малко от арчърите...така, че no chance да стане някъв nuker-ски зерг и всичко да се крие в градовете...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 12:23

В сървъра почти няма човек без суб маг :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 12:29

Гипо написа:
В сървъра почти няма човек без суб маг :).

И аз мисля да събвам маг. Двоумя между маг, дестроер и гладиатор, но май ще е маг. ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 12:33

След като си БД, от гледна точка на екипировката ще ти е най-добре глади, защото реално нищо няма да купуваш.
Обаче гладито е отвратително скъп герой и ще ти излезе през носа. Дестрото е засилен на Интерлюде. Маг... бързо вдига, винаги си избива парите с почти двойна печалба... ама е скука леко ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 12:37

Гипо написа:
След като си БД, от гледна точка на екипировката ще ти е най-добре глади, защото реално нищо няма да купуваш.
Обаче гладито е отвратително скъп герой и ще ти излезе през носа. Дестрото е засилен на Интерлюде. Маг... бързо вдига, винаги си избива парите с почти двойна печалба... ама е скука леко ;).

Е, докато се стигне до съб се предполага, че трябва да имам някой аден в хазната. Според мен екипировката няма да е кой знае какъв проблем. Пък и цените продължават да падат главоломно в момента. ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 00:55

Аз ще субвам (о.О голяма дума казах) като му дойде времето или Abyss Walker или Treasure Hunter...Екипировката ще си ми е същата, а пък винаги мога да си използвам и dagger-a/лъка с единия или другия клас в по различен момент от PvP-то (пример - ако съм арчър и правя pvp с бишоп и ми е изцоцал всякаква мана за стреляне - слагам dagger и бой, ако пък съм с TH/AW и противника ми е по-бърз и ми бяга и няма как да го докопам или пък нямам мана за blows - изкарвам един draconic bow и пак бой).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 09:57

Абе я дайте един съвет :) Джуджето крафтър да го събвам ли на спойлър, или няма смисъл?
А ефла спелсингър да го субвам ли на бъфър или пак няма смисъл?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 12:52

Ахахха Дист :lol:
Какво значи има ли смисъл, правиш това, което ти се играе.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 17:34

Disturbеd написа:
Абе я дайте един съвет :) Джуджето крафтър да го събвам ли на спойлър, или няма смисъл?
А ефла спелсингър да го субвам ли на бъфър или пак няма смисъл?

Елфа го събни на Shilen Elder, джуджето на Overlord. The pr0 way.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 20:29

От кога можеш да взимаш Оverlord като суб класа?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 20:38

Гипо написа:
Ахахха Дист :lol:
Какво значи има ли смисъл, правиш това, което ти се играе.

Ако трябва да съм честен, сега ми се играе HOMM 3 през хамачи :Р Иначе попитах дали е полезно крафтър + спойлър и спелсингър + бъфър :) Добре де, схванах, така ще ги направя и двата :Р

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 20:54

Agnarr написа:
От кога можеш да взимаш Оverlord като суб класа?

Не можеш. Не може и Светъл елф да взима професия на тъмен елф(и обратното) на суб. Човека се бъзикаше :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com