А за времето незнам как не се усещаш че дрънакш глупсти за 6 часа в играта не ми хареса НИЩО ама грам смяташ ли че на 20 тия час бих казал бати яката игра

dx4 написа:Moreal аз тойте ревюта няма да ги чета като си направил сайт има си гейм сайтове от години като gamespot IGN и тнт медии които най вероятно пишат статии преди да се родиш.Така че да има Общо мение на Медий и инстутиции които са от годни и като сметнем че си прав да тези медии надуват оценките но това говори още по зле за MASS EFFECT защото излиза че дори оценката му е надута което си е истина де
А за времето незнам как не се усещаш че дрънакш глупсти за 6 часа в играта не ми хареса НИЩО ама грам смяташ ли че на 20 тия час бих казал бати яката игра
dx4 написа:Хора усещате ли колко сте смешни не говоря за мойто менеие тука хубаво харесвайте си играта пътници има за всеки влак си има общото мнение е че играта не струва и оправдания че гейм журналисите били некадърни и калпави че дали ниски оценки и след това че users Били тролове някак стват смешни.
dx4 написа:Moreal когато това описаното от тебе се случи да ще е купя и ще ти броя и 1к лева на тебе
Но явно до момента такъв феномен не е имало
dx4 написа:Capo и ти ли почна с глупостите че 6 часа геймплей не са достатъни за да прецена че играта посредствена и ти ли смяташ че персонажи история и реплики биха ми харесали на 20 ти час ? Metacrtic не са 1 човек е сбор от сайтове като gamespot ign и тнт тоест сборно от всички популярни медии.не съм играл нищо на боиуере освн ме trilogiata за въпроса за оценката на ме 3 обсъдихме че оценката е базирана на края на играта.
И каква е твойта крайна оценка на ме:а защото ако кажеш че под 8 то това си е epic fail
Ако си играеш на игри които си оценил под 8 имаме различно мнение за качествени продукти.
Capo написа:За тези, които всъщност играят (май само един дотук се обажда)
dx4 написа:Sentry радвам се че по клипчета може да прецениш една игра поговори си с CAPО за това защото той явно има друго виждане че даже ме обвини че не съм играл играта и давам мнение какво остваше да му кажа че давам мнение за играта по клипчета
Capo написа:-Stormrаge- написа:Днес проверявам продукта пише, че дори не се предлага...![]()
Да кажеш, че се е изчерпал, ама едва лиНесериозници. Всъщност физическо копие ли чакаш или кутийка с код вътре?
moroel написа:Аз,да чукна на дърво,имам само позитивни впечатления от емаг но пък никога не съм купувал игри от там.Иначе сега като погледнах,пише,че играта е налична за пс4 и ексбокса,даже имат по 2 оферти.Ти на каква платформа си?