А за времето незнам как не се усещаш че дрънакш глупсти за 6 часа в играта не ми хареса НИЩО ама грам смяташ ли че на 20 тия час бих казал бати яката игра

Значи,утре ако някой пусне игра,където транссексуални негри си целят устите със пишки и ИГН и гейспот и дадат 10/10,а 1к човека в метакриртк сложат 10/10,ти ще отидеш и ще си я купиш и ще играеш с кеф?Евала логка!А за времето...за тези 20 години,където си играл,така и не си се научил,че това една да не ти харесва лично на тебе не означава,че същата е боклукdx4 написа:Moreal аз тойте ревюта няма да ги чета като си направил сайт има си гейм сайтове от години като gamespot IGN и тнт медии които най вероятно пишат статии преди да се родиш.Така че да има Общо мение на Медий и инстутиции които са от годни и като сметнем че си прав да тези медии надуват оценките но това говори още по зле за MASS EFFECT защото излиза че дори оценката му е надута което си е истина де
А за времето незнам как не се усещаш че дрънакш глупсти за 6 часа в играта не ми хареса НИЩО ама грам смяташ ли че на 20 тия час бих казал бати яката игра
Абсолютно ок е да ни се различават мненията за една и съща игра. Защо обаче споря с теб в случая:dx4 написа:Хора усещате ли колко сте смешни не говоря за мойто менеие тука хубаво харесвайте си играта пътници има за всеки влак си има общото мнение е че играта не струва и оправдания че гейм журналисите били некадърни и калпави че дали ниски оценки и след това че users Били тролове някак стват смешни.
Close enough...dx4 написа:Moreal когато това описаното от тебе се случи да ще е купя и ще ти броя и 1к лева на тебе
Но явно до момента такъв феномен не е имало
Докъде стигна за 6 часа? Признай си. Не си отворил Vault-а на Еос, нали? Стигна ли до него изобщо? Друга планета освен Еос видя ли? Без да си навлязъл в историята и без да срещнеш основни персонажи вече имаш мнение за тях? Браво, кристалната топка работи. Ясен сиdx4 написа:Capo и ти ли почна с глупостите че 6 часа геймплей не са достатъни за да прецена че играта посредствена и ти ли смяташ че персонажи история и реплики биха ми харесали на 20 ти час ? Metacrtic не са 1 човек е сбор от сайтове като gamespot ign и тнт тоест сборно от всички популярни медии.не съм играл нищо на боиуере освн ме trilogiata за въпроса за оценката на ме 3 обсъдихме че оценката е базирана на края на играта.
И каква е твойта крайна оценка на ме:а защото ако кажеш че под 8 то това си е epic fail
Ако си играеш на игри които си оценил под 8 имаме различно мнение за качествени продукти.
Прекалено много други игри в момента, след няколко седмици ще я взема и азCapo написа:За тези, които всъщност играят (май само един дотук се обажда)
Разликата е, че аз казвам, че мога да пеценя дали игра ще хареса или не на мен, а не на целия свят. Например никъде не съм казвал, че H:ZD или Last of Us са лоши игри - за едната казах, че с изтъркани механики, за другата, че shooting-а е калпаф, за което всъщност публиката е в консенсус и за двете игри.dx4 написа:Sentry радвам се че по клипчета може да прецениш една игра поговори си с CAPО за това защото той явно има друго виждане че даже ме обвини че не съм играл играта и давам мнение какво остваше да му кажа че давам мнение за играта по клипчета
Capo написа:Да кажеш, че се е изчерпал, ама едва ли-Stormrаge- написа:Днес проверявам продукта пише, че дори не се предлага...![]()
Несериозници. Всъщност физическо копие ли чакаш или кутийка с код вътре?
За PC версията става въпрос.moroel написа:Аз,да чукна на дърво,имам само позитивни впечатления от емаг но пък никога не съм купувал игри от там.Иначе сега като погледнах,пише,че играта е налична за пс4 и ексбокса,даже имат по 2 оферти.Ти на каква платформа си?