Форумен FIFA турнир XIV [Immortality , Marin !]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP
2
3%
С много слаби отбори
30
48%
Champions League
30
48%

Общо гласове: 62

Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

marin_007 - stifler 9:3
Добър мач,в началото пак започнах някво спекано, и резултата беше 1:1 като той се отличи с няколко прпуска но после всичко си додйе на мястото :wink:
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

iMMortality(Bayern Munchen) |6-1| Stilfer(Inter Milan)

Мачът прекъсна на 63 мин. и питах стилфер,той каза,че няма смисъл да доиграваме.За този мач-това беше 1 брилиянтен Байерн Мюнхен.Едни великолепни Подолски и Пизаро(не мога да повярвам,че говоря това за Пизаро :lol: ).Няма да го забравя тоя гол..подавам надолу към Пизаро и той от около 34-35 метра бие мощен удър по земя право в ъгъла...Безпощаден удър и гол..Страхотен мач за гладиаторите от Мюнхен.
Стилфер много се отчая и аз му казвам тук пред всички,да не се отказва и да продължава напред и да опитва!Първо трябва човек да се научи да губи,после да печели...Да не би големите личности от миналото да са се отказвали след 1 или 2 загуби или неуспехи?
† Harbinger of Death †
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Единственото което мога да кажа е Реван извинявай.Мисля да се откажа.Просто не е имало човек който на 1/2 финал да има -11 голова разлика.Това е всичко.Успех на финалистите. :cry:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

айдееее... това ти е втория турнир едва и ти се отказваш... чудно :cry:
я недей така! :wink:
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

FELIX написа:айдееее... това ти е втория турнир едва и ти се отказваш... чудно :cry:
я недей така! :wink:
ма то е верно тва, кво сте взели да се отказвате всичките, я по сериозно :lol: аз кат си спомня 3-4 тур... :lol:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Най-ярък пример е пигси според мен,той беше все аутсайдер и даже не минаваше групите , а вижте сега какво прави :P
Изображение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Krissan ще се играят ли мачовете за 3-то място.
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Alan Smith [Man Utd] 4 - 2 FELIX [Milan]
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

мда... невероятен мач
Манчестър-4
Милан-2

Изображение

уф, просто най-важното нещо което мога да съобщя е-червен картон преди 10 минута за мен и от там нататък... само неволи следваха... поведох дори 2 пъти, накрая се хвърлих вабанг, но нищо... незнам как ще я бъде, но сега едно ми е по-гадно-Пигзи! Човек, просто каквото и да кажа ще е нищо... просто изключителни извинения поднасям към тебе... сега ще играя и с Пилето, та дано имам поне малко късмет, поне малко искам! :cry: :cry: :cry:
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Сори на всички.Днес ми дойде малко в повече.Няма да се отказвам.Бих искал дасе играят мачовете за 3-то място да се реванширам пред Реван.ПЛС :lol:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Мачовете за 3то място не са задължителни.Ако искате играйте :P
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

MaRiN_007 написа:Най-ярък пример е пигси според мен,той беше все аутсайдер и даже не минаваше групите , а вижте сега какво прави :P
Мхм,все още ги помня тия дни :lol:

P.S FELIX , няма нищо ;)
P.S 2 От турнирите не мисля все още да се отказвам,малко поразмислих и....... :roll:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Piggsy написа:
MaRiN_007 написа:Най-ярък пример е пигси според мен,той беше все аутсайдер и даже не минаваше групите , а вижте сега какво прави :P
Мхм,все още ги помня тия дни :lol:

P.S FELIX , няма нищо ;)
P.S 2 От турнирите не мисля все още да се отказвам,малко поразмислих и....... :roll:

Дай да те върнем и в клана ако искаш :?:

Според мен си ни много нужен :wink:
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Ми току що изиграх най-великия мач, който съм парвил някога... нека снимката говори сама:
Изображение

И така...да кажа какво стана...започваме да играем с Митака...аз съм под
100% напрежение, усещам пулс над 100 :roll: ...и знаейки че алан вече го е бил...още по-зле ми беше...та става следното....играем и нищо...около 30-35мин Митко вкара за 1:0...викам си ок, аз и без тва не правех нищо...
обаче му спря тока в 42мин :roll: Продължаваме 1 полувреме от 1:0 за него...еми тук вече намерих играта си, стереса беше поотминал и поведох...във 38 минута обаче...той отбеляза(2:1-общ резултат)...викам си лошо...но не беше лошо...лошото дойде когато в 40мин отбеляза още 1 гол...тогава при 3:1 общ резултат...бех почти безсилен...това, което стана обаче беше израз на моята надежда и жажда за победа...стана 42мин и върнах един гол...това ме посъживи, но все пак не вярвах в ЧУДОТО...но то стана 45мин изравних за 3:3...еми после кво да правиме...решихме да играем нов мач...започваме и аз пак се стресирах, от което последва да ме повече..еми поведе ме...но този път не с 1:0...ами с 3:0 :roll: След това незнам какво стана...сега ми е като на филм...обаче някак стигнах до 3:3 и така завърши първото полувреме...започва второто Митко ме повежда отново...4:3...тука пак незнам, какво правих, но ето че се стигна до 5:4 за мен в 67мин...след това нещата се поуспокоиха...но дойде фаталната 90мин...когато познайте какво, Митака вкара за 5:5...тогава видях как получавам инфаркт отстрани :lol: Викам добре, то се е видяло ще има продължения...и двамата пропускаме много и се стига до една моя атака в 120мин...еми вкарах, стана 6:5 минаха още няколко секунди и мачът приключи...какво да кажа, нямам думи...знам ли този мач затвърди мислите ми...че тези дни ми върви...но ми беше гадно...гадно ми беше, че победих точно адаша и точно по този начин...защото мн пъти съм губил по този начин и знам, какво е...сега само искам да не го преживее тежка и да не земе а се откаже от Фифа, защото не го заслужаваше...поне не по този начин...а бту...направи ми лошо впечатление само едно нещо...Митко само този път игра с бъгове...така вкара 2 гола незнам защо го направи...но в такъв мач нормално...е мерси адаш за хубавия мач...и това, това е от мен... :)

Pileto 6:5 FELIX
Яко подписи...х
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Вие с Алан определено сте изненадите на турнира , сега ако вземете и шампиони да станете ... :P
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Krissan написа:Вие с Алан определено сте изненадите на турнира , сега ако вземете и шампиони да станете ... :P

Ами виж сега...1/4 финала главно аз ни изведох напред...1/2 финала марин ме извади от тинята и продължихме,а сега на финала?Еми ще унищожим всичко по пътя ни :twisted: :twisted:
† Harbinger of Death †
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

кога ша пускате другия турнир със слабите отбори с тях съм бог ей очаквахте мноо
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Ако пускате тема за нов тур моля напишете тук... да се запиша ,че ще съм с претенций вече другия Турнир :twisted:
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Най-вероятно утре вечерта. Така че гледайте да си изибрате отбори под 3 звезди че да не менти някой с по силен отбор. :lol:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ах, митак на прав път си. Нищо, бил съм, падал съм, един такъв мач няма какво да кажа за него. Просто нямам думи. Да започнеш мач от 3 на 0 е направо... ето за това ти заслужаваш място в клана. А сега аз ще напиша едно нещо там! :ImNoob:
Публикувай отговор