Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 15:47

marin_007 - stifler 9:3
Добър мач,в началото пак започнах някво спекано, и резултата беше 1:1 като той се отличи с няколко прпуска но после всичко си додйе на мястото :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 16:13

iMMortality(Bayern Munchen) |6-1| Stilfer(Inter Milan)

Мачът прекъсна на 63 мин. и питах стилфер,той каза,че няма смисъл да доиграваме.За този мач-това беше 1 брилиянтен Байерн Мюнхен.Едни великолепни Подолски и Пизаро(не мога да повярвам,че говоря това за Пизаро :lol: ).Няма да го забравя тоя гол..подавам надолу към Пизаро и той от около 34-35 метра бие мощен удър по земя право в ъгъла...Безпощаден удър и гол..Страхотен мач за гладиаторите от Мюнхен.
Стилфер много се отчая и аз му казвам тук пред всички,да не се отказва и да продължава напред и да опитва!Първо трябва човек да се научи да губи,после да печели...Да не би големите личности от миналото да са се отказвали след 1 или 2 загуби или неуспехи?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 16:19

Единственото което мога да кажа е Реван извинявай.Мисля да се откажа.Просто не е имало човек който на 1/2 финал да има -11 голова разлика.Това е всичко.Успех на финалистите. :cry:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 17:21

айдееее... това ти е втория турнир едва и ти се отказваш... чудно :cry:
я недей така! :wink:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 17:33

FELIX написа:
айдееее... това ти е втория турнир едва и ти се отказваш... чудно :cry:
я недей така! :wink:
ма то е верно тва, кво сте взели да се отказвате всичките, я по сериозно :lol: аз кат си спомня 3-4 тур... :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 17:45

Най-ярък пример е пигси според мен,той беше все аутсайдер и даже не минаваше групите , а вижте сега какво прави :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 17:47

Krissan ще се играят ли мачовете за 3-то място.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 17:57

Alan Smith [Man Utd] 4 - 2 FELIX [Milan]

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:07

мда... невероятен мач
Манчестър-4
Милан-2

уф, просто най-важното нещо което мога да съобщя е-червен картон преди 10 минута за мен и от там нататък... само неволи следваха... поведох дори 2 пъти, накрая се хвърлих вабанг, но нищо... незнам как ще я бъде, но сега едно ми е по-гадно-Пигзи! Човек, просто каквото и да кажа ще е нищо... просто изключителни извинения поднасям към тебе... сега ще играя и с Пилето, та дано имам поне малко късмет, поне малко искам! :cry: :cry: :cry:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:07

Сори на всички.Днес ми дойде малко в повече.Няма да се отказвам.Бих искал дасе играят мачовете за 3-то място да се реванширам пред Реван.ПЛС :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:43

Мачовете за 3то място не са задължителни.Ако искате играйте :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:47

MaRiN_007 написа:
Най-ярък пример е пигси според мен,той беше все аутсайдер и даже не минаваше групите , а вижте сега какво прави :P
Мхм,все още ги помня тия дни :lol:

P.S FELIX , няма нищо ;)
P.S 2 От турнирите не мисля все още да се отказвам,малко поразмислих и....... :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 19:09

Piggsy написа:
MaRiN_007 написа:
Мхм,все още ги помня тия дни :lol:

P.S FELIX , няма нищо ;)
P.S 2 От турнирите не мисля все още да се отказвам,малко поразмислих и....... :roll:

Дай да те върнем и в клана ако искаш :?:

Според мен си ни много нужен :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 19:27

Ми току що изиграх най-великия мач, който съм парвил някога... нека снимката говори сама:

И така...да кажа какво стана...започваме да играем с Митака...аз съм под
100% напрежение, усещам пулс над 100 :roll: ...и знаейки че алан вече го е бил...още по-зле ми беше...та става следното....играем и нищо...около 30-35мин Митко вкара за 1:0...викам си ок, аз и без тва не правех нищо...
обаче му спря тока в 42мин :roll: Продължаваме 1 полувреме от 1:0 за него...еми тук вече намерих играта си, стереса беше поотминал и поведох...във 38 минута обаче...той отбеляза(2:1-общ резултат)...викам си лошо...но не беше лошо...лошото дойде когато в 40мин отбеляза още 1 гол...тогава при 3:1 общ резултат...бех почти безсилен...това, което стана обаче беше израз на моята надежда и жажда за победа...стана 42мин и върнах един гол...това ме посъживи, но все пак не вярвах в ЧУДОТО...но то стана 45мин изравних за 3:3...еми после кво да правиме...решихме да играем нов мач...започваме и аз пак се стресирах, от което последва да ме повече..еми поведе ме...но този път не с 1:0...ами с 3:0 :roll: След това незнам какво стана...сега ми е като на филм...обаче някак стигнах до 3:3 и така завърши първото полувреме...започва второто Митко ме повежда отново...4:3...тука пак незнам, какво правих, но ето че се стигна до 5:4 за мен в 67мин...след това нещата се поуспокоиха...но дойде фаталната 90мин...когато познайте какво, Митака вкара за 5:5...тогава видях как получавам инфаркт отстрани :lol: Викам добре, то се е видяло ще има продължения...и двамата пропускаме много и се стига до една моя атака в 120мин...еми вкарах, стана 6:5 минаха още няколко секунди и мачът приключи...какво да кажа, нямам думи...знам ли този мач затвърди мислите ми...че тези дни ми върви...но ми беше гадно...гадно ми беше, че победих точно адаша и точно по този начин...защото мн пъти съм губил по този начин и знам, какво е...сега само искам да не го преживее тежка и да не земе а се откаже от Фифа, защото не го заслужаваше...поне не по този начин...а бту...направи ми лошо впечатление само едно нещо...Митко само този път игра с бъгове...така вкара 2 гола незнам защо го направи...но в такъв мач нормално...е мерси адаш за хубавия мач...и това, това е от мен... :)

Pileto 6:5 FELIX

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 20:25

Вие с Алан определено сте изненадите на турнира , сега ако вземете и шампиони да станете ... :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 20:45

Krissan написа:
Вие с Алан определено сте изненадите на турнира , сега ако вземете и шампиони да станете ... :P

Ами виж сега...1/4 финала главно аз ни изведох напред...1/2 финала марин ме извади от тинята и продължихме,а сега на финала?Еми ще унищожим всичко по пътя ни :twisted: :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 21:00

кога ша пускате другия турнир със слабите отбори с тях съм бог ей очаквахте мноо

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 21:21

Ако пускате тема за нов тур моля напишете тук... да се запиша ,че ще съм с претенций вече другия Турнир :twisted:

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 22:09

Най-вероятно утре вечерта. Така че гледайте да си изибрате отбори под 3 звезди че да не менти някой с по силен отбор. :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 23:50

ах, митак на прав път си. Нищо, бил съм, падал съм, един такъв мач няма какво да кажа за него. Просто нямам думи. Да започнеш мач от 3 на 0 е направо... ето за това ти заслужаваш място в клана. А сега аз ще напиша едно нещо там! :ImNoob:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com