Ми току що изиграх най-великия мач, който съм парвил някога... нека снимката говори сама:
И така...да кажа какво стана...започваме да играем с Митака...аз съм под
100% напрежение, усещам пулс над 100
...и знаейки че алан вече го е бил...още по-зле ми беше...та става следното....играем и нищо...около 30-35мин Митко вкара за 1:0...викам си ок, аз и без тва не правех нищо...
обаче му спря тока в 42мин
Продължаваме 1 полувреме от 1:0 за него...еми тук вече намерих играта си, стереса беше поотминал и поведох...във 38 минута обаче...той отбеляза(2:1-общ резултат)...викам си лошо...но не беше лошо...лошото дойде когато в 40мин отбеляза още 1 гол...тогава при 3:1 общ резултат...бех почти безсилен...това, което стана обаче беше израз на моята надежда и жажда за победа...стана 42мин и върнах един гол...това ме посъживи, но все пак не вярвах в ЧУДОТО...но то стана 45мин изравних за 3:3...еми после кво да правиме...решихме да играем нов мач...започваме и аз пак се стресирах, от което последва да ме повече..еми поведе ме...но този път не с 1:0...ами с 3:0
След това незнам какво стана...сега ми е като на филм...обаче някак стигнах до 3:3 и така завърши първото полувреме...започва второто Митко ме повежда отново...4:3...тука пак незнам, какво правих, но ето че се стигна до 5:4 за мен в 67мин...след това нещата се поуспокоиха...но дойде фаталната 90мин...когато познайте какво, Митака вкара за 5:5...тогава видях как получавам инфаркт отстрани
Викам добре, то се е видяло ще има продължения...и двамата пропускаме много и се стига до една моя атака в 120мин...еми вкарах, стана 6:5 минаха още няколко секунди и мачът приключи...какво да кажа, нямам думи...знам ли този мач затвърди мислите ми...че тези дни ми върви...но ми беше гадно...гадно ми беше, че победих точно адаша и точно по този начин...защото мн пъти съм губил по този начин и знам, какво е...сега само искам да не го преживее тежка и да не земе а се откаже от Фифа, защото не го заслужаваше...поне не по този начин...а бту...направи ми лошо впечатление само едно нещо...Митко само този път игра с бъгове...така вкара 2 гола незнам защо го направи...но в такъв мач нормално...е мерси адаш за хубавия мач...и това, това е от мен...
Pileto 6:5 FELIX