А и нас ни качват на небето най--бързоГипо написа:А и качват най-бързо гадовете... ужас
Lineage 2 - всичко
- Flameblind
- Обратна връзка:
в system папката на L2 има един файл, Option.ini. Отвори го, в него първите редове под [video] са ти резолюцията - съответно x и y. Направи X-a на 1280, Y на 1024 (ако играеш на тези). След това запази файла и си готов. За да не ти се появява пак - направи Option.ini read-only (от properties на файла).Flash™ написа:Офф стана някаф ташак, пускам си неска л2 и имаше едно безкрайно зареждане да ма пусне да цъкам, дадох му алт + ф4.. после пускам пак и менюто ми излиза с няква резолюция дето само бутона "логин" ми е колкото половиния екран и така всеки път като вляза хелп някаф плс
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...
- Flameblind
- Обратна връзка:
свиквай dude, навсякъде (дори retail) има дисбаланс... Ако кажеш на кой точно сървър (high или low rate) от phantom играеш, може да ти правя компания известно време..scooby-doo написа:От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
хах, ела в моя бъгав тъп сървъри ще видиш какво е дисбаланс... НЕ са направени безсмъртни...срещу всички, освен СпС...по едно време даже имаше бъг всички да имат 30к екстра кръв и спс наистина станаха безсмъртни, праскат по 150к дмг и със бъф са на по 100к кръв...мале...аз съм моя шайнинг боу фокус +12...викам си - само донейтър може да ме бие...и по едно време ми идва един спс и ми разби мечтите...е след това го взех на един дабъл шот, ама на пвп нямам шанс... пвп/пк - 338/12Flameblind написа:свиквай dude, навсякъде (дори retail) има дисбаланс... Ако кажеш на кой точно сървър (high или low rate) от phantom играеш, може да ти правя компания известно време..scooby-doo написа:От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
- Flameblind
- Обратна връзка:
ем тоя сървър нещо не ме обича... днес само down down едвам успях да PK двама... пффscooby-doo написа:На high-rate много ясноДнес ще играя,но нз кога точно...сега имам да ъплоадвам едни книги...
Там ми се е преместила голяма част от addiction клана и ако искаш PvP/PK (то друго на тия рейтове...) ще играем
![]()
п.п.тъпо е,че продават s grade по GM shops
- Flameblind
- Обратна връзка:
nick Flameblind, скоро Necro. Гледам много познати от echoKinetics имам там, всички руснаци горе-долу са се изселили от echo и са почнали на тоя...scooby-doo написа:И при мен такаНо не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички...
![]()
С какъв играеш flameblind?А име?
ivchikat откажи се от този сървър по-добре...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Аз ще спра буферите и ще почвам main char...SpS,може би DarthVader или LordVader...Flameblind написа:nick Flameblind, скоро Necro. Гледам много познати от echoKinetics имам там, всички руснаци горе-долу са се изселили от echo и са почнали на тоя...scooby-doo написа:И при мен такаНо не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички...
![]()
С какъв играеш flameblind?А име?
ivchikat откажи се от този сървър по-добре...
По кое време играеш?
- Flameblind
- Обратна връзка:
ем... Soul Guard, Heart of Paagrio, Seal of Suspension.. Все неща които WC ги няма, а са важни в PvPГипо написа:Защо според вас OL е по-добър ПвП герой от WC?
@scooby
еми за днес стига, утре ще играя през деня, към обяд сигурно, или сутринта, както и вечерта късно... ае не знам
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Абе и аз събота и неделя намирам време за игра...през седмицата съм 2 смяна,доста класни,пък и изпити за кандидатстване...
Прати едно ЛС,когато влизаш или аз ще ти пратя когато влезна...skype имаш ли?
Сега по темата:
SYmbols за SpS:
На +5 WIT за atk.speed,но ми остава един свободен символ,какво да сложа там?+INT?
Прати едно ЛС,когато влизаш или аз ще ти пратя когато влезна...skype имаш ли?
Сега по темата:
SYmbols за SpS:
На +5 WIT за atk.speed,но ми остава един свободен символ,какво да сложа там?+INT?
- Flameblind
- Обратна връзка:
WC има по-добри buffs за PvE, включително и chant of the vampire - връща процент от melee dmg в HP. Така че по-рядко му се налага да си хаби маната за глупости, а основният проблем с орките е мана. Предимството на OL - seals - няма приложение в PvE. OL може и да е shit за solo, обаче винаги го търсят в кланове и партита, особено за raids и sieges (има умение, което възстановява много CP - Ritual of Life).Гипо написа:Признавам си, че с орките съм напълно незапознат. Всяка друга раза и клас са ми ясни, но орките...
Казват, че OL е доста зле соло срещу мобове, а пък WC изобщо не бил толкова зле. Как ще го обясните?