Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2006 10:17

Гипо написа:
А и качват най-бързо гадовете... ужас

А и нас ни качват на небето най--бързо :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 15:17

Офф стана някаф ташак, пускам си неска л2 и имаше едно безкрайно зареждане да ма пусне да цъкам, дадох му алт + ф4.. после пускам пак и менюто ми излиза с няква резолюция дето само бутона "логин" ми е колкото половиния екран и така всеки път като вляза хелп някаф плс

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 15:43

Flash™ написа:
Офф стана някаф ташак, пускам си неска л2 и имаше едно безкрайно зареждане да ма пусне да цъкам, дадох му алт + ф4.. после пускам пак и менюто ми излиза с няква резолюция дето само бутона "логин" ми е колкото половиния екран и така всеки път като вляза хелп някаф плс

в system папката на L2 има един файл, Option.ini. Отвори го, в него първите редове под [video] са ти резолюцията - съответно x и y. Направи X-a на 1280, Y на 1024 (ако играеш на тези). След това запази файла и си готов. За да не ти се появява пак - направи Option.ini read-only (от properties на файла).

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 16:56

10x много човече тръгна сичко е ок :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2006 20:52

От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 00:18

scooby-doo написа:
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...

свиквай dude, навсякъде (дори retail) има дисбаланс... Ако кажеш на кой точно сървър (high или low rate) от phantom играеш, може да ти правя компания известно време..

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 12:24

На high-rate много ясно :wink: Днес ще играя,но нз кога точно...сега имам да ъплоадвам едни книги...
Там ми се е преместила голяма част от addiction клана и ако искаш PvP/PK (то друго на тия рейтове... :lol: ) ще играем :!:
п.п.тъпо е,че продават s grade по GM shops :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 16:00

Flameblind написа:
scooby-doo написа:
Някой да играе там?

свиквай dude, навсякъде (дори retail) има дисбаланс... Ако кажеш на кой точно сървър (high или low rate) от phantom играеш, може да ти правя компания известно време..

хах, ела в моя бъгав тъп сървъри ще видиш какво е дисбаланс... НЕ са направени безсмъртни...срещу всички, освен СпС...по едно време даже имаше бъг всички да имат 30к екстра кръв и спс наистина станаха безсмъртни, праскат по 150к дмг и със бъф са на по 100к кръв...мале...аз съм моя шайнинг боу фокус +12...викам си - само донейтър може да ме бие...и по едно време ми идва един спс и ми разби мечтите...е след това го взех на един дабъл шот, ама на пвп нямам шанс... пвп/пк - 338/12

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 16:29

[ivchikat] написа:
...

Абе готин, ти не разбра ли, че това е тема за Lineage2? Ти наистина ли смяташ, че това, което си написал има нещо общо с истинската игра?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 17:58

scooby-doo написа:
На high-rate много ясно :wink: Днес ще играя,но нз кога точно...сега имам да ъплоадвам едни книги...
Там ми се е преместила голяма част от addiction клана и ако искаш PvP/PK (то друго на тия рейтове... :lol: ) ще играем :!:
п.п.тъпо е,че продават s grade по GM shops :(

ем тоя сървър нещо не ме обича... днес само down down едвам успях да PK двама... пфф

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 18:16

И при мен така :( Но не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички... :?
С какъв играеш flameblind?А име?
ivchikat откажи се от този сървър по-добре...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 19:31

scooby-doo написа:
И при мен така :( Но не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички... :?

nick Flameblind, скоро Necro. Гледам много познати от echoKinetics имам там, всички руснаци горе-долу са се изселили от echo и са почнали на тоя...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 20:02

Flameblind написа:
scooby-doo написа:

nick Flameblind, скоро Necro. Гледам много познати от echoKinetics имам там, всички руснаци горе-долу са се изселили от echo и са почнали на тоя...

Аз ще спра буферите и ще почвам main char...SpS,може би DarthVader или LordVader...
По кое време играеш?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 20:05

Защо според вас OL е по-добър ПвП герой от WC?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 20:12

Гипо написа:
Защо според вас OL е по-добър ПвП герой от WC?

ем... Soul Guard, Heart of Paagrio, Seal of Suspension.. Все неща които WC ги няма, а са важни в PvP

@scooby
еми за днес стига, утре ще играя през деня, към обяд сигурно, или сутринта, както и вечерта късно... ае не знам :P После следват изпращания, балове, морета... няма да играя към седмица нищо.

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 20:41

Абе и аз събота и неделя намирам време за игра...през седмицата съм 2 смяна,доста класни,пък и изпити за кандидатстване...
Прати едно ЛС,когато влизаш или аз ще ти пратя когато влезна...skype имаш ли?
Сега по темата:
SYmbols за SpS:
На +5 WIT за atk.speed,но ми остава един свободен символ,какво да сложа там?+INT?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 11:07

Признавам си, че с орките съм напълно незапознат :). Всяка друга раза и клас са ми ясни, но орките...
Казват, че OL е доста зле соло срещу мобове, а пък WC изобщо не бил толкова зле. Как ще го обясните?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 11:11

Гипо написа:
Признавам си, че с орките съм напълно незапознат :). Всяка друга раза и клас са ми ясни, но орките...
Казват, че OL е доста зле соло срещу мобове, а пък WC изобщо не бил толкова зле. Как ще го обясните?

WC=PvE
OL=PvP
Просто и ясно :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 12:07

Гипо написа:

WC има по-добри buffs за PvE, включително и chant of the vampire - връща процент от melee dmg в HP. Така че по-рядко му се налага да си хаби маната за глупости, а основният проблем с орките е мана. Предимството на OL - seals - няма приложение в PvE. OL може и да е shit за solo, обаче винаги го търсят в кланове и партита, особено за raids и sieges (има умение, което възстановява много CP - Ritual of Life).

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 12:25

Вчера влязох да поиграя малко въпреки изпитите... съобщиха ми, че ще пазим Gludio и скокнах моментално в играта :lol:. Първият час никой не се появи, но изведнъж наизкачаха доста говеда, а ние бяхме разредили редиците и се лигавихме :oops:. Е опазихме го де, но сами си направихме нещата трудни :).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com