Гипо написа:А и качват най-бързо гадовете... ужас
А и нас ни качват на небето най--бързо
Flash™ написа:Офф стана някаф ташак, пускам си неска л2 и имаше едно безкрайно зареждане да ма пусне да цъкам, дадох му алт + ф4.. после пускам пак и менюто ми излиза с няква резолюция дето само бутона "логин" ми е колкото половиния екран и така всеки път като вляза хелп някаф плс
scooby-doo написа:От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...
Flameblind написа:scooby-doo написа:От l2addiciton сега ще поджитквам на http://www.l2phantom.com
Някой да играе там?
Защо ли смених сървъра в който положих толкоз месеци труд?Защото ми писна,да взема всички бъфове,тъкмо направя няколко pk-ta и се появява някой HE който ме сваля от раз...не защото е добър играч,еми защото единствено от него се иска да натиска 1 пролета магия която е 4 пъти над нормата...
свиквай dude, навсякъде (дори retail) има дисбаланс... Ако кажеш на кой точно сървър (high или low rate) от phantom играеш, може да ти правя компания известно време..
scooby-doo написа:На high-rate много ясноДнес ще играя,но нз кога точно...сега имам да ъплоадвам едни книги...
Там ми се е преместила голяма част от addiction клана и ако искаш PvP/PK (то друго на тия рейтове...) ще играем
![]()
п.п.тъпо е,че продават s grade по GM shops
scooby-doo написа:И при мен такаНо не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички...
![]()
С какъв играеш flameblind?А име?
ivchikat откажи се от този сървър по-добре...
Flameblind написа:scooby-doo написа:И при мен такаНо не можах PK защото започнах с bishop...после се сетих,че за SpS ми трябва единствено SE и prophet,а аз започнах всички...
![]()
С какъв играеш flameblind?А име?
ivchikat откажи се от този сървър по-добре...
nick Flameblind, скоро Necro. Гледам много познати от echoKinetics имам там, всички руснаци горе-долу са се изселили от echo и са почнали на тоя...
Гипо написа:Защо според вас OL е по-добър ПвП герой от WC?
Гипо написа:Признавам си, че с орките съм напълно незапознат. Всяка друга раза и клас са ми ясни, но орките...
Казват, че OL е доста зле соло срещу мобове, а пък WC изобщо не бил толкова зле. Как ще го обясните?