Горкия Варик, всичките му пари изяде тая елфка.
Dragon Age II
Re: Dragon Age II
E че как бе, Мерил е велика.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Че Авелин дразни, спор няма, но "мисията" с ухажването на войника си беше забавна.
А тъкмо бях решил, че няма да има подмятане на "любезности" между Изабела и Авелин.... 
Едит: Мерил минава през ебати шита обаче.
То на Шампионът проблемите, за известно време, ти се струват ирелъвънт. 
Едит №2: Така и не разбрах, защо изобщо са си играли да правят опции за романс с Авелин. >.<
Едит: Мерил минава през ебати шита обаче.
Едит №2: Така и не разбрах, защо изобщо са си играли да правят опции за романс с Авелин. >.<
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Сцената, където Мерил си загуби амулета на карти от Изабела
Разкажи, не съм ги взимал заедно много често...
Иначе някой успя ли да заживее заедно с Изабела?
†Soul Hunter† написа:E че как бе, Мерил е велика.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Не ама съм мног разочарован. Бях с мерил, а в епилога само циганката оставала с мен. Еми кур, добре че няма да е толкова важно за продължението ( надявам се).
Tiny написа:Сцената, където Мерил си загуби амулета на карти от Изабела
†Soul Hunter† написа:E че как бе, Мерил е велика.
Трябва да ти е френд на макс преди секс сцената.("френд на макс"....wtf....?Anyway....Схвана, надявам се
Изабела е единствения спътник, който не заживява с вас, а все пие в "Обесения".
Иначе Мерил има трагична история. Много ми хареса plot twist-a тогава, и за пореден път се убедих, че озвучен персонаж в света на Dragon Age е много по-добре, просто те кара да се чувстваш ангажиран в историята.
Ех, ако тея тъпаци имаха само още малко време да я доизкусурят, бе, мамка му... Поне нямаше да има толкоз много бъгове.
А, иначе:
Varric: Daisy, you have to stop cutting through Lowtown at night.
Merrill: Why? Nothing's happened to me yet.
Varric: Yeah, and that 'nothing' is costing me a fortune!

Иначе Мерил има трагична история. Много ми хареса plot twist-a тогава, и за пореден път се убедих, че озвучен персонаж в света на Dragon Age е много по-добре, просто те кара да се чувстваш ангажиран в историята.
Ех, ако тея тъпаци имаха само още малко време да я доизкусурят, бе, мамка му... Поне нямаше да има толкоз много бъгове.
А, иначе:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Някой от вас пробва ли да не даде инструмента на Мерил? Стана ми Rival, но историята се разви мноооого по-добре 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Я разкажи какво е станало и го маркирай в спойлер, че някои хора са чувствителни. 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
М/у тва пусто огледало ми се върти нещо спомен, че е от Origins още или бъркам?

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
-Stormrаge- написа:М/у тва пусто огледало ми се върти нещо спомен, че е от Origins ?
Това е твоя клан, ако си избрал дейлиш ориджин-а
А пък като не й дадох инструмента, тя
[wall-o-text]ме обвини, че нямам право да си присвоявам безценен елфически артефакт, и как изобщо е могла да си помисли, че може да ми се довери. После в къщата й като я посетих ме нареди и изгони. С малко диалог от моя страна, в който й обяснявах, че е за нейно добро, тя взе, че миряса. После ми обясни, че най-после разбира, какво се случва, и строши огледалото с нещо. В последствие в леглото ми каза "да не я спасявам", хех. Във втория акт не стоеше в имението, въпреки че се премести да живее с мен и Бодан ми каза, че е в къщата си. В третия акт се премести перманентно при мен с готините си бели дрешки и в диалог ми каза колко много й липсва кланът, но че най-вероятно ще я убият на място, ако се върне. Елфите си седят там, но не съм я водил с мен при тях и не знам какво става
[/wall-o-text]
Кефи ме, че каквото и да правиш, тя ти е Rival, и след като max-не индикатора, не се променя до края на играта.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
†Soul Hunter† написа:Изабела е единствения спътник, който не заживява с вас, а все пие в "Обесения".
А, иначе:
Ах ахахаъХххаххасхХХАХАХАха Тва кога бе? В трети акт съм и постоянно ги взимам тях ама не съм го чувал тва.
Иначе Изабела заживя с мен. В напивалницата ме пита дали въобще има шанс с мен и аз казах че съм чакал доста за този момент и се лепнахме.
Изабела много ме кефи заедно с Варик и Мерил.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Има ли начин да получа бялата броня на Мерил без да съм спал с нея? А другите имат ли и те такива различни брони? Ако им сложа всички руни ще станат ли визуално различни? Мога ли да взема руните в акт 3?
????????????????????????
????????????????????????
мисля че е плъх
Не ми харесват.
мисля че е плъх
А тая готина броня, която героят носи съвсем в началото и, с която е в character select screen-a, идва с pre-order, нали?
Fenrir написа:А тая готина броня, която героят носи съвсем в началото и, с която е в character select screen-a, идва с pre-order, нали?
Мне. Бронята се казва Champion armor и се взима от 3 куеста в Акт 3
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
†Soul Hunter† написа:И аз к'во?
Направи по-хубави.
мисля че е плъх
Не съм 100 % сигурен, но ми се струва, че има Paragon/Renegade система също като в Мас Дефекта. Не е толкова очебийна и няма графика, която да показва колко си добър/лош.
При третото ми преиграване Хоук е лошо момиче при всяка възможност. В резултат на това забелязвам, че и поведението на героя се променя драстично - когато щракнеш върху Хоук, вместо забавна/положителна реплика, получаваш отговор от сорта на "Чупка, келеш" и "Не е разумно да ме закачаш".
Това се отразява и на куестовете. При спасяването на Фейнриел получих допълнителна "Renegade" опция за бързо разрешаване на куеста, която при предишните преигравания липсваше. Също при друга задачка използвах опцията за заплашване. И докато на добър/саркастичен Хоук му се присмяха и му казаха да разкара ножа, на лош Хоук веднага му вярват и му поднасят информацията.
При третото ми преиграване Хоук е лошо момиче при всяка възможност. В резултат на това забелязвам, че и поведението на героя се променя драстично - когато щракнеш върху Хоук, вместо забавна/положителна реплика, получаваш отговор от сорта на "Чупка, келеш" и "Не е разумно да ме закачаш".
Това се отразява и на куестовете. При спасяването на Фейнриел получих допълнителна "Renegade" опция за бързо разрешаване на куеста, която при предишните преигравания липсваше. Също при друга задачка използвах опцията за заплашване. И докато на добър/саркастичен Хоук му се присмяха и му казаха да разкара ножа, на лош Хоук веднага му вярват и му поднасят информацията.