Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 21:39
E че как бе, Мерил е велика. Горкия Варик, всичките му пари изяде тая елфка.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 22:01
Че Авелин дразни, спор няма, но "мисията" с ухажването на войника си беше забавна. А тъкмо бях решил, че няма да има подмятане на "любезности" между Изабела и Авелин.... Едит: Мерил минава през ебати шита обаче. То на Шампионът проблемите, за известно време, ти се струват ирелъвънт. Едит №2: Така и не разбрах, защо изобщо са си играли да правят опции за романс с Авелин. >.<
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 22:27
Сцената, където Мерил си загуби амулета на карти от Изабела †Soul Hunter† написа: E че как бе, Мерил е велика. Горкия Варик, всичките му пари изяде тая елфка. Разкажи, не съм ги взимал заедно много често... Иначе някой успя ли да заживее заедно с Изабела?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 22:29
Не ама съм мног разочарован. Бях с мерил, а в епилога само циганката оставала с мен. Еми кур, добре че няма да е толкова важно за продължението ( надявам се).
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 22:35
Tiny написа: Сцената, където Мерил си загуби амулета на карти от Изабела †Soul Hunter† написа: E че как бе, Мерил е велика. Горкия Варик, всичките му пари изяде тая елфка. Разкажи, не съм ги взимал заедно много често... Иначе някой успя ли да заживее заедно с Изабела? Трябва да ти е френд на макс преди секс сцената.("френд на макс"....wtf....?Anyway....Схвана, надявам се ) Много точки получаваш, ако я вземеш на мисията с хлапето макьосник, което е в the Fade и не може да се събуди. (хлапето е от куеста Wayward Son и сигурно по принцип получаваш продължението му, но за по-сигурно му поомогни да отиде при Далиш елфите.)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 22:58
Изабела е единствения спътник, който не заживява с вас, а все пие в "Обесения". Иначе Мерил има трагична история. Много ми хареса plot twist-a тогава, и за пореден път се убедих, че озвучен персонаж в света на Dragon Age е много по-добре, просто те кара да се чувстваш ангажиран в историята. Ех, ако тея тъпаци имаха само още малко време да я доизкусурят, бе, мамка му... Поне нямаше да има толкоз много бъгове. А, иначе: Varric: Daisy, you have to stop cutting through Lowtown at night. Merrill: Why? Nothing's happened to me yet. Varric: Yeah, and that 'nothing' is costing me a fortune!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 16 Мар 2011 23:41
Някой от вас пробва ли да не даде инструмента на Мерил? Стана ми Rival, но историята се разви мноооого по-добре
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 00:35
Я разкажи какво е станало и го маркирай в спойлер, че някои хора са чувствителни.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 00:41
М/у тва пусто огледало ми се върти нещо спомен, че е от Origins още или бъркам?
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 00:48
-Stormrаge- написа: М/у тва пусто огледало ми се върти нещо спомен, че е от Origins ? Това е твоя клан, ако си избрал дейлиш ориджин-а Огледалото, Мерил и останалите нпс-та са от там. А пък като не й дадох инструмента, тя [wall-o-text] ме обвини, че нямам право да си присвоявам безценен елфически артефакт, и как изобщо е могла да си помисли, че може да ми се довери. После в къщата й като я посетих ме нареди и изгони. С малко диалог от моя страна, в който й обяснявах, че е за нейно добро, тя взе, че миряса. После ми обясни, че най-после разбира, какво се случва, и строши огледалото с нещо. В последствие в леглото ми каза "да не я спасявам", хех. Във втория акт не стоеше в имението, въпреки че се премести да живее с мен и Бодан ми каза, че е в къщата си. В третия акт се премести перманентно при мен с готините си бели дрешки и в диалог ми каза колко много й липсва кланът, но че най-вероятно ще я убият на място, ако се върне. Елфите си седят там, но не съм я водил с мен при тях и не знам какво става [/wall-o-text] Кефи ме, че каквото и да правиш, тя ти е Rival, и след като max-не индикатора, не се променя до края на играта.
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 09:15
†Soul Hunter† написа: Изабела е единствения спътник, който не заживява с вас, а все пие в "Обесения". Иначе Мерил има трагична история. Много ми хареса plot twist-a тогава, и за пореден път се убедих, че озвучен персонаж в света на Dragon Age е много по-добре, просто те кара да се чувстваш ангажиран в историята. Ех, ако тея тъпаци имаха само още малко време да я доизкусурят, бе, мамка му... Поне нямаше да има толкоз много бъгове. А, иначе: Varric: Daisy, you have to stop cutting through Lowtown at night. Merrill: Why? Nothing's happened to me yet. Varric: Yeah, and that 'nothing' is costing me a fortune! Ах ахахаъХххаххасхХХАХАХАха Тва кога бе? В трети акт съм и постоянно ги взимам тях ама не съм го чувал тва. Иначе Изабела заживя с мен. В напивалницата ме пита дали въобще има шанс с мен и аз казах че съм чакал доста за този момент и се лепнахме. Изабела много ме кефи заедно с Варик и Мерил.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 10:05
Има ли начин да получа бялата броня на Мерил без да съм спал с нея? А другите имат ли и те такива различни брони? Ако им сложа всички руни ще станат ли визуално различни? Мога ли да взема руните в акт 3?
????????????????????????
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 11:21
Ето ти мод - отключва броните.
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 12:33
Не ми харесват.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 13:39
И аз к'во?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 13:51
А тая готина броня, която героят носи съвсем в началото и, с която е в character select screen-a, идва с pre-order, нали?
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 14:00
Fenrir написа: А тая готина броня, която героят носи съвсем в началото и, с която е в character select screen-a, идва с pre-order, нали? Мне. Бронята се казва Champion armor и се взима от 3 куеста в Акт 3
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 14:08
†Soul Hunter† написа: И аз к'во? Направи по-хубави.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 14:22
Не съм 100 % сигурен, но ми се струва, че има Paragon/Renegade система също като в Мас Дефекта. Не е толкова очебийна и няма графика, която да показва колко си добър/лош.
При третото ми преиграване Хоук е лошо момиче при всяка възможност. В резултат на това забелязвам, че и поведението на героя се променя драстично - когато щракнеш върху Хоук, вместо забавна/положителна реплика, получаваш отговор от сорта на "Чупка, келеш" и "Не е разумно да ме закачаш". Това се отразява и на куестовете. При спасяването на Фейнриел получих допълнителна "Renegade" опция за бързо разрешаване на куеста, която при предишните преигравания липсваше. Също при друга задачка използвах опцията за заплашване. И докато на добър/саркастичен Хоук му се присмяха и му казаха да разкара ножа, на лош Хоук веднага му вярват и му поднасят информацията.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 17 Мар 2011 14:26
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|