И аз така се чувствамdenik написа:Защо моята част от диалозите не е озвучена? Така ли трябва да бъде?
едит: А, така било
ah great започвам с предателство![]()
Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
Честно казано, не очаквах да ми тръгне и се изненадах от ниските истемни изисквания.
Играта определено ме грабна.Доста прилича на KOTOR, но определено ми харесва повече.Предполагам, че не съм чак такъв SW фен.
Играта определено ме грабна.Доста прилича на KOTOR, но определено ми харесва повече.Предполагам, че не съм чак такъв SW фен.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аз си направих rogue ма не съм много сигурен,че го развивам добре мисля си да почна на ново с маг или войн
П.С. Веднага я почнах след като свърших мас ефект и ми е яко трудно да и свикна с управлението :Д
П.С. Веднага я почнах след като свърших мас ефект и ми е яко трудно да и свикна с управлението :Д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Стен бе, къф Сет измислих...Кире_Гръчата написа:Епа аз още от началото съм с кучето. Явно тва е от бекграунда. И къв беше тоя Сет ? Не помним - тва да не е само при елф ?
Иначе аз съм тежкотоварен викинг с голема брада и у партито имам роуг , маг и Алистър.
Съга съм в замъка на Редклиф и се трепя с некакви зомбита, ама много трудно бе ! На едно място има поне 15 зомбита - неколко стрелеца, неколко обикновени и един бос. Не видим шанс
Мене кучето кат дирих да го лекувам, на пича му донесох билката и оня каза ела след битката да го видиш, може ти го импритнем. И чак след битката напът към първото село се появи гонено от некви грозници, и тогава дойде при мен.
Аз първата ми дестинация след селото беше маг кулата, и сега тамън излизам от фейда. А някой има ли който да е бил там с кучето? Много ми е чудно какъв е бил кошмара му.
Диря си готин роуг, че играе с Лайняна и мноо ме дразни религиозната курветина.
Ше си дигнем на гадната вещица хийла, че не ща да мъкна дъртата магесница с мен, че ме дразни и тя. Инак съм градски елф Warrior - Templar в парти с Алистър, вещицата и Лелиана.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
еми за роуг аз съм с асасина дет се опита да ме убие споко то си е направено задалжително да те атакуват като стане имаш избор да го отрепеш или да си го вземеш доста е добър а и да не вземеш да го отрепеш той е един рус елф 
Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а !
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Е аз го бих на 5ти или 6ти и го убих от 2рия път.Нещо ти куца тактикатаFenrir написа:Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а !
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз съм warrior, dwarf noble. A Sten се освобождава без проблем, ако Лейлана (роуг/бард) е в партито. Бабичката й има голямо доверие.
СПОЙЛЕР относно Redcliffe
абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
СПОЙЛЕР относно Redcliffe
абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Цъках днес три часа - хюмънка мейдж съм, въртях се там из главната сграда, направих едно предателство.. бе кво да си говорим - доволен съм 
Утре съм почивка и цял ден ще цъкам, че стигнах до 2 левел само засега
Утре съм почивка и цял ден ще цъкам, че стигнах до 2 левел само засега
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз.Tiny написа:абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
ПП
Моят пък е човек воин (шампион), нарича се Дужек и странства със Зевран, Моригън и Алистър.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Страх ме е,за социалният ми живот мамка му!Тая игра го цоца могъщо!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ех мама му да...Нямам никво време за играта,а как ми се играе

Кире_Гръчата написа:от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
И аз тва питам?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
ludsambate
Два дена не мога да спра да я играя, доста е добра играта. Излекувах болния от Редклиф и сега се занимавам със елфите, но май историята покрай тях е малко скучна.
Сити елф съм, войн, историйката беше добра. С мен вземам Зевран, Алистър и Моригън, но май елфа ще го оставя малко да си почине, а на негово място ще взема червенокосото момиченце, искам да го...опозная
Сити елф съм, войн, историйката беше добра. С мен вземам Зевран, Алистър и Моригън, но май елфа ще го оставя малко да си почине, а на негово място ще взема червенокосото момиченце, искам да го...опозная
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Зависи коя специализация.Кире_Гръчата написа:от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
Даже бих я нарекъл една от най-добрите им.Draksis написа:И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
Преди малко напът да направя жалък, неуспешен опит да убия Флемет се намерих със Зевран, та новото ми парти е моя войн тамплиер(искам рийвър, но след като не намерих как да специализирам си се хвърлих templar и оставих reaver-а за 14-ти :/ ), Моригън, Алистър и Зевран. Жалко е, че и аз го играя dual-wield, и в това парти, което най-ми харесва липсва струва ми се арчъра, макар че не видях от Лелиана да прави кой знае какво с лък в ръка. Ако знаех, щях стрелец да градя. Но пък сюжета и в частност готините герои и реакциите им в различните ситуации са ми приоритет, та струва ми се ако се озоря по-скоро ше чийтна, отколкото да сменя партито и да се лиша от яките реплики на тримата олигофрени, с които пътешествам.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Някои от книги, които се купуват, други от разни npc-та. Възможно е някои компаниони да учат, но не съм сигурен.Кире_Гръчата написа:от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
Определено.Draksis написа:И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
You kiddin'?! За 20те часа геймплей до момента, се убедих, че това е най-доброто им RPG от Baldur's Gate насам. Да, включително първия KOTOR.Draksis написа:И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
@Кире_Гръчата Специализациите се учат от NPC-та, които са съответния клас или от определени предмети из света. Alister например, може да те научи Templar-a ако имаш достатъчно репутация с него. В катакомбите на върколаците пък намерих кристал, който може да те научи Arcane Warrior-a.
EDIT: Изпревариха ме ;]
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.