Автор |
Съобщение |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 15:52
denik написа: Защо моята част от диалозите не е озвучена? Така ли трябва да бъде?  едит: А, така било ah great започвам с предателство  И аз така се чувствам
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 16:27
Честно казано, не очаквах да ми тръгне и се изненадах от ниските истемни изисквания. Играта определено ме грабна.Доста прилича на KOTOR, но определено ми харесва повече.Предполагам, че не съм чак такъв SW фен. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 17:15
Аз си направих rogue ма не съм много сигурен,че го развивам добре мисля си да почна на ново с маг или войн П.С. Веднага я почнах след като свърших мас ефект и ми е яко трудно да и свикна с управлението :Д
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 19:06
Кире_Гръчата написа: Епа аз още от началото съм с кучето. Явно тва е от бекграунда. И къв беше тоя Сет ? Не помним - тва да не е само при елф ? Иначе аз съм тежкотоварен викинг с голема брада и у партито имам роуг , маг и Алистър. Съга съм в замъка на Редклиф и се трепя с некакви зомбита, ама много трудно бе ! На едно място има поне 15 зомбита - неколко стрелеца, неколко обикновени и един бос. Не видим шанс  Стен бе, къф Сет измислих... Мене кучето кат дирих да го лекувам, на пича му донесох билката и оня каза ела след битката да го видиш, може ти го импритнем. И чак след битката напът към първото село се появи гонено от некви грозници, и тогава дойде при мен. Аз първата ми дестинация след селото беше маг кулата, и сега тамън излизам от фейда. А някой има ли който да е бил там с кучето? Много ми е чудно какъв е бил кошмара му.  Диря си готин роуг, че играе с Лайняна и мноо ме дразни религиозната курветина. Ше си дигнем на гадната вещица хийла, че не ща да мъкна дъртата магесница с мен, че ме дразни и тя. Инак съм градски елф Warrior - Templar в парти с Алистър, вещицата и Лелиана.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 19:11
еми за роуг аз съм с асасина дет се опита да ме убие споко то си е направено задалжително да те атакуват като стане имаш избор да го отрепеш или да си го вземеш доста е добър а и да не вземеш да го отрепеш той е един рус елф 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 20:10
Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а !
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 20:38
Fenrir написа: Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а ! Е аз го бих на 5ти или 6ти и го убих от 2рия път.Нещо ти куца тактиката
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 20:48
хахаха наебах я ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 20:49
Аз съм warrior, dwarf noble. A Sten се освобождава без проблем, ако Лейлана (роуг/бард) е в партито. Бабичката й има голямо доверие. СПОЙЛЕР относно Redcliffe абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 21:39
Цъках днес три часа - хюмънка мейдж съм, въртях се там из главната сграда, направих едно предателство.. бе кво да си говорим - доволен съм  Утре съм почивка и цял ден ще цъкам, че стигнах до 2 левел само засега 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:25
И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:43
Tiny написа: абе някой избра ли опциията директно да убие момчето? Аз. ППМоят пък е човек воин (шампион), нарича се Дужек и странства със Зевран, Моригън и Алистър. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:49
Страх ме е,за социалният ми живот мамка му!Тая игра го цоца могъщо!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:50
от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:57
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 22:59
Кире_Гръчата написа: от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ? И аз тва питам?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:00
Два дена не мога да спра да я играя, доста е добра играта. Излекувах болния от Редклиф и сега се занимавам със елфите, но май историята покрай тях е малко скучна. Сити елф съм, войн, историйката беше добра. С мен вземам Зевран, Алистър и Моригън, но май елфа ще го оставя малко да си почине, а на негово място ще взема червенокосото момиченце, искам да го...опозная 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:01
Кире_Гръчата написа: от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ? Зависи коя специализация.  Draksis написа: И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката? Даже бих я нарекъл една от най-добрите им. Преди малко напът да направя жалък, неуспешен опит да убия Флемет се намерих със Зевран, та новото ми парти е моя войн тамплиер(искам рийвър, но след като не намерих как да специализирам си се хвърлих templar и оставих reaver-а за 14-ти :/ ), Моригън, Алистър и Зевран. Жалко е, че и аз го играя dual-wield, и в това парти, което най-ми харесва липсва струва ми се арчъра, макар че не видях от Лелиана да прави кой знае какво с лък в ръка. Ако знаех, щях стрелец да градя. Но пък сюжета и в частност готините герои и реакциите им в различните ситуации са ми приоритет, та струва ми се ако се озоря по-скоро ше чийтна, отколкото да сменя партито и да се лиша от яките реплики на тримата олигофрени, с които пътешествам. 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:03
Кире_Гръчата написа: от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ? Някои от книги, които се купуват, други от разни npc-та. Възможно е някои компаниони да учат, но не съм сигурен. Draksis написа: И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката? Определено.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:06
Draksis написа: И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката? You kiddin'?! За 20те часа геймплей до момента, се убедих, че това е най-доброто им RPG от Baldur's Gate насам. Да, включително първия KOTOR. @Кире_Гръчата Специализациите се учат от NPC-та, които са съответния клас или от определени предмети из света. Alister например, може да те научи Templar-a ако имаш достатъчно репутация с него. В катакомбите на върколаците пък намерих кристал, който може да те научи Arcane Warrior-a. EDIT: Изпревариха ме ;]
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|