Dragon Age:Origins

Игри за PC
Публикувай отговор
SWfan

Re: Dragon Age:Origins

Мнение от SWfan »

denik написа:Защо моята част от диалозите не е озвучена? Така ли трябва да бъде? :?
едит: А, така било

ah great започвам с предателство :? :lol:
И аз така се чувствам
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Честно казано, не очаквах да ми тръгне и се изненадах от ниските истемни изисквания.
Играта определено ме грабна.Доста прилича на KOTOR, но определено ми харесва повече.Предполагам, че не съм чак такъв SW фен. :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Аз си направих rogue ма не съм много сигурен,че го развивам добре мисля си да почна на ново с маг или войн :?

П.С. Веднага я почнах след като свърших мас ефект и ми е яко трудно да и свикна с управлението :Д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Кире_Гръчата написа:Епа аз още от началото съм с кучето. Явно тва е от бекграунда. И къв беше тоя Сет ? Не помним - тва да не е само при елф ?

Иначе аз съм тежкотоварен викинг с голема брада и у партито имам роуг , маг и Алистър.

Съга съм в замъка на Редклиф и се трепя с некакви зомбита, ама много трудно бе ! На едно място има поне 15 зомбита - неколко стрелеца, неколко обикновени и един бос. Не видим шанс :?
Стен бе, къф Сет измислих...

Мене кучето кат дирих да го лекувам, на пича му донесох билката и оня каза ела след битката да го видиш, може ти го импритнем. И чак след битката напът към първото село се появи гонено от некви грозници, и тогава дойде при мен.

Аз първата ми дестинация след селото беше маг кулата, и сега тамън излизам от фейда. А някой има ли който да е бил там с кучето? Много ми е чудно какъв е бил кошмара му. :D
Диря си готин роуг, че играе с Лайняна и мноо ме дразни религиозната курветина.
Ше си дигнем на гадната вещица хийла, че не ща да мъкна дъртата магесница с мен, че ме дразни и тя. Инак съм градски елф Warrior - Templar в парти с Алистър, вещицата и Лелиана.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
elianbg

Мнение от elianbg »

еми за роуг аз съм с асасина дет се опита да ме убие споко то си е направено задалжително да те атакуват като стане имаш избор да го отрепеш или да си го вземеш доста е добър а и да не вземеш да го отрепеш той е един рус елф :wink:
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а !
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Fenrir написа:Fuck.... Не мога да мина първият бос. ;д Не съм развивал герият добре явно, но съм само 7 левъл, де'а !
Е аз го бих на 5ти или 6ти и го убих от 2рия път.Нещо ти куца тактиката
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

хахаха наебах я :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Аз съм warrior, dwarf noble. A Sten се освобождава без проблем, ако Лейлана (роуг/бард) е в партито. Бабичката й има голямо доверие.
СПОЙЛЕР относно Redcliffe
абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Цъках днес три часа - хюмънка мейдж съм, въртях се там из главната сграда, направих едно предателство.. бе кво да си говорим - доволен съм :D
Утре съм почивка и цял ден ще цъкам, че стигнах до 2 левел само засега :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Draksis

Мнение от Draksis »

И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Tiny написа:абе някой избра ли опциията директно да убие момчето?
Аз. :wink:

ПП
Моят пък е човек воин (шампион), нарича се Дужек и странства със Зевран, Моригън и Алистър. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Страх ме е,за социалният ми живот мамка му!Тая игра го цоца могъщо!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
джумерки
SWfan

Мнение от SWfan »

Ех мама му да...Нямам никво време за играта,а как ми се играе :evil: :x :x
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Кире_Гръчата написа:от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?

И аз тва питам?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
ludsambate

Мнение от ludsambate »

Два дена не мога да спра да я играя, доста е добра играта. Излекувах болния от Редклиф и сега се занимавам със елфите, но май историята покрай тях е малко скучна.
Сити елф съм, войн, историйката беше добра. С мен вземам Зевран, Алистър и Моригън, но май елфа ще го оставя малко да си почине, а на негово място ще взема червенокосото момиченце, искам да го...опозная :oops:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Кире_Гръчата написа:от къде се научава специализацията на 7-ми ( или 14-ти ) лвл ?
Зависи коя специализация. :D
Draksis написа:И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
Даже бих я нарекъл една от най-добрите им.

Преди малко напът да направя жалък, неуспешен опит да убия Флемет се намерих със Зевран, та новото ми парти е моя войн тамплиер(искам рийвър, но след като не намерих как да специализирам си се хвърлих templar и оставих reaver-а за 14-ти :/ ), Моригън, Алистър и Зевран. Жалко е, че и аз го играя dual-wield, и в това парти, което най-ми харесва липсва струва ми се арчъра, макар че не видях от Лелиана да прави кой знае какво с лък в ръка. Ако знаех, щях стрелец да градя. Но пък сюжета и в частност готините герои и реакциите им в различните ситуации са ми приоритет, та струва ми се ако се озоря по-скоро ше чийтна, отколкото да сменя партито и да се лиша от яките реплики на тримата олигофрени, с които пътешествам. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Някои от книги, които се купуват, други от разни npc-та. Възможно е някои компаниони да учат, но не съм сигурен.
Draksis написа:И в крайна сметка - играта заслужава ли логото на BioWare на опаковката?
Определено.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

You kiddin'?! За 20те часа геймплей до момента, се убедих, че това е най-доброто им RPG от Baldur's Gate насам. Да, включително първия KOTOR.

@Кире_Гръчата Специализациите се учат от NPC-та, които са съответния клас или от определени предмети из света. Alister например, може да те научи Templar-a ако имаш достатъчно репутация с него. В катакомбите на върколаците пък намерих кристал, който може да те научи Arcane Warrior-a.

EDIT: Изпревариха ме ;]
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Публикувай отговор