Некви любовни неволи пак,деба....
Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
- Обратна връзка:
creator написа:Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аз виждъм нищо написа:creator написа:Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
Глупав въпрос.
Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България.
Това на аватара не съм аз :/
Казим написа:Аз виждъм нищо написа:creator написа:Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
Глупав въпрос.
Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България.
Малко глупав въпрос, ама все пак донякъде струваше ли си

Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
-
- Обратна връзка:
Казим написа:Аз виждъм нищо написа:creator написа:Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
Глупав въпрос.
Хубаво,но ако и двамата се изкат много (НЕ ВСИЧКО Е БЪДЕЩЕТО) може да идат да учат на едно място.
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
WolfMan написа:Казим написа:Аз виждъм нищо написа:creator написа:Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
Глупав въпрос.
Малко глупав въпрос, ама все пак донякъде струваше ли си
Нямам представа.
Това на аватара не съм аз :/
-
Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички
Заради такива хора, много от учениците остават на сухо

Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Др. Ливайн написа:Аз виждъм нищо написа:Marc Rizzo написа:Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички![]()
Тоя тип creator е над 40!?!?!?!?
![]()
Хората на 40 години рядко отиват да следват
Дедо ми взе висше към 50ка

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Казим, ти следваш в БГ, нали?
Над 18 съм. А тя е на 14.
Аз се оправих междувпрочем. Няма да късаме, само ще си ходим на гости.
P.S. Жалък съм. Малко.
Над 18 съм. А тя е на 14.

P.S. Жалък съм. Малко.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
THE KING OF TIME написа:Аладин,Аладин на света е той един
Аладин,Аладин искам да съм негов син.
В парка всички до един, друсаме и пием джин, и тактувайки с крака - пееме си ей така...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
- Обратна връзка:
Отвратително беше сутринта, когато се събудих и я питах за името...
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи