Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 20:42
Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 20:55
creator написа: Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат.
Ми остани с нея?
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 20:58
Аз виждъм нищо написа: creator написа: Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат. Ми остани с нея?
Глупав въпрос.
Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 20:59
Казим написа: Аз виждъм нищо написа: creator написа: Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат. Ми остани с нея? Глупав въпрос. Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България.
Малко глупав въпрос, ама все пак донякъде струваше ли си
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 20:59
Казим написа: Аз виждъм нищо написа: creator написа: Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат. Ми остани с нея? Глупав въпрос. Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България.
Хубаво,но ако и двамата се изкат много (НЕ ВСИЧКО Е БЪДЕЩЕТО) може да идат да учат на едно място.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 21:00
WolfMan написа: Казим написа: Аз виждъм нищо написа: creator написа: Ново гадже? Аз съм изключително щастлив с първото момиче, с което ходим в момента. Тя е страхотен човек. И от 2 дни ми става толкова тъжно, че скоро ще се разделим (след като кандидатствам) и най-вероятно ще трябва да скъсаме, че дори плаках. Шит на квадрат. Ми остани с нея? Глупав въпрос. Аз заради следването изоставих и приятелка, и приятели, и родители, и роднини в България. Малко глупав въпрос, ама все пак донякъде струваше ли си
Нямам представа.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 21:04
Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички
Заради такива хора, много от учениците остават на сухо
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 21:05
Marc Rizzo написа: Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички Заради такива хора, много от учениците остават на сухо
Тоя тип creator е над 40!?!?!?!?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 21:31
Аз виждъм нищо написа: Marc Rizzo написа: Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички Заради такива хора, много от учениците остават на сухо Тоя тип creator е над 40!?!?!?!?
Хората на 40 години рядко отиват да следват
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 22:51
Др. Ливайн написа: Аз виждъм нищо написа: Marc Rizzo написа: Не много тъп въпрос: Нормално ли е според вас 30+ годишни, даже 40 да си хващат ученички Заради такива хора, много от учениците остават на сухо Тоя тип creator е над 40!?!?!?!? Хората на 40 години рядко отиват да следват
Дедо ми взе висше към 50ка
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Wings_West
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 17:18
Just for fun написа: Хубаво,но ако и двамата се изкат много (НЕ ВСИЧКО Е БЪДЕЩЕТО) може да идат да учат на едно място.
Тоя определено се е вкарал в матрицата!
___________________________________ Нема никой....
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 21:18
Казим, ти следваш в БГ, нали?
Над 18 съм. А тя е на 14. Аз се оправих междувпрочем. Няма да късаме, само ще си ходим на гости.
P.S. Жалък съм. Малко.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 22:05
Внимавай щот ако и скимне ,че и трябват пари така може да те осъди ,че няма да разбереш къде си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 12:22
creator написа: Казим, ти следваш в БГ, нали? Над 18 съм. А тя е на 14. Аз се оправих междувпрочем. Няма да късаме, само ще си ходим на гости. P.S. Жалък съм. Малко.
Не така бе баткъ!Толковали не можеш да си намериш гдже на 17-18г?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 12:24
Аладин,Аладин на света е той един
Аладин,Аладин искам да съм негов син.
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 12:28
THE KING OF TIME написа: Аладин,Аладин на света е той един
В парка всички до един, друсаме и пием джин, и тактувайки с крака - пееме си ей така...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 12:28
THE KING OF TIME написа: Аладин,Аладин на света е той един
Аладин,Аладин е педарас едни.АХАХАХА
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 22:55
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:34
LiTtLe`AnGeL написа: The Chameleon написа: Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре OMG! Толкова ли сме гадни?!
Отвратителни сте
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:36
Отвратително беше сутринта, когато се събудих и я питах за името...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|