Lord of darkness написа:Ако си уморена може и утре... Както решиш. Очекваме нещо добро като миналата част
blagodarq ti za razbiraneto, koeto proqvi..prosto sum kato prebita i ne mi e po silite da pisha produljenie....utre shte sum sveja i zelena....i tgava shte q napisha.Az sum na principa "Hubavite raboti stavat bavno" ade nadqvam se ne se surdite che utre shte pusna produljenieto
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Леле, аз съм цар на правописните грешки!
Сори, ако некой понякога не ни разбира (ние, хората, дето натискаме една буква вместо друга), но в бързането е така.
Фреш, вече съм сигурен, като гледам как напредваш, че новата част ще е...
Lord of darkness написа:Леле, аз съм цар на правописните грешки! Сори, ако некой понякога не ни разбира (ние, хората, дето натискаме една буква вместо друга), но в бързането е така.
Фреш, вече съм сигурен, като гледам как напредваш, че новата част ще е...
Mersi eto sega veche sum otpochinala i pochvam da pisha produljenieto do chas shte go publikuvam
Human_Paun4o написа:fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku
Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!?
fresh__ написа:. И след извесно време копунясване Пламена и Лазар се отделиха от групата която продължаваше да се весели .А каде отидоха и какво стана когато останаха двамата сами ще разберрете следващия път
ех много обичаш да дразниш то секи се досеща за к'во става въпрос ама трябва от теб да го разберем :П
Human_Paun4o написа:fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku
Ами, пауне, аз ще ти отговоря. Това (изглежда) са герои, базирани на истински личности. Наречи ги както искаш - сложни образи, многопластови образи - както решиш. Важното е, че те не са плоски и не реагират еднакво на различните ситуации - как се държи Лазар в момента зависи от много неща - от настроението му, например. А настроението му е продиктувано от климата, от държанието на Пламена, от това дали е имал скандал с някого... Разбери, че той не може ВИНАГИ да е един и същ.
PS: Новата част е перфектна. Напълно покрива високите ми очаквания.
Виж сега срамежлив и задръстен са две съвсем различни неща така че..
И между другото избийте си от главите мисълта че съм от Варна.Не съм.