Автор |
Съобщение |
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2003 23:00
Lord of darkness написа: Ако си уморена може и утре... Както решиш. Очекваме нещо добро като миналата част
blagodarq ti za razbiraneto, koeto proqvi..prosto sum kato prebita i ne mi e po silite da pisha produljenie....utre shte sum sveja i zelena....i tgava shte q napisha.Az sum na principa "Hubavite raboti stavat bavno" ade nadqvam se ne se surdite che utre shte pusna produljenieto
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2003 23:19
Не, как ще ти се сърдиме? Ти си може би една от малкото, които НАИСТИНА пишат свестно. Очаквам с нетърпение новата част утре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 09:35
Леле, аз съм цар на правописните грешки!
Сори, ако некой понякога не ни разбира (ние, хората, дето натискаме една буква вместо друга), но в бързането е така.
Фреш, вече съм сигурен, като гледам как напредваш, че новата част ще е...
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 16:18
Lord of darkness написа: Леле, аз съм цар на правописните грешки! Сори, ако некой понякога не ни разбира (ние, хората, дето натискаме една буква вместо друга), но в бързането е така. Фреш, вече съм сигурен, като гледам как напредваш, че новата част ще е...
Mersi eto sega veche sum otpochinala i pochvam da pisha produljenieto do chas shte go publikuvam
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 16:24
ОК. Хрумна ми една идея, ама да не флуудвам тука ти пратих съобщение. Помисли върху него.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 17:06
Lord of darkness написа: ОК. Хрумна ми една идея, ама да не флуудвам тука ти пратих съобщение. Помисли върху него.
прочетох го . и предполагам ще видиш моето
|
|
|
|
|
JOHNY_B
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 17:07
a za kakvo stava vupros
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 20:19
Human_Paun4o написа: fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!?
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 21:08
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 21:33
Ммм... чакаме.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Slain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 21:35
fresh__ написа: . И след извесно време копунясване Пламена и Лазар се отделиха от групата която продължаваше да се весели .А каде отидоха и какво стана когато останаха двамата сами ще разберрете следващия път
ех много обичаш да дразниш то секи се досеща за к'во става въпрос ама трябва от теб да го разберем :П
иначе много яко разказче
___________________________________ All We Got Iz Us !
|
|
|
|
|
CrazyCobra
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 22:08
Тая част реже , много добър разказ , чакаме продължението с нетърпение :П
___________________________________ Some day you'll see a blinding light . It's the way of the sunny and happy life . It's my way .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 09:51
Human_Paun4o написа: Human_Paun4o написа: fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!?
Ами, пауне, аз ще ти отговоря. Това (изглежда) са герои, базирани на истински личности. Наречи ги както искаш - сложни образи, многопластови образи - както решиш. Важното е, че те не са плоски и не реагират еднакво на различните ситуации - как се държи Лазар в момента зависи от много неща - от настроението му, например. А настроението му е продиктувано от климата, от държанието на Пламена, от това дали е имал скандал с някого... Разбери, че той не може ВИНАГИ да е един и същ.
PS: Новата част е перфектна. Напълно покрива високите ми очаквания.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 09:56
JOHNY_B написа: a za kakvo stava vupros
Скоро ще разбереш...
|
|
|
|
|
JOHNY_B
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 10:55
qkooooo
are davai po-burzo produljenieto
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 11:43
Учудвам се. Как може абсолютно всяка част да е по-добра от предишната. Това е най-добрия разказ който съм чел.
___________________________________ Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Нежъзможно е осъщестиимо. Невъзможно е ... нищо!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 12:31
Human_Paun4o написа: Human_Paun4o написа: fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!?
Виж сега срамежлив и задръстен са две съвсем различни неща така че..
И между другото избийте си от главите мисълта че съм от Варна.Не съм.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 12:45
Радвам се че ви е харесало продължението ,но ми дайте малко почивчица да сформирам следващата част
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 13:05
ОК, почивай си
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 20:18
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|