Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Bioshock 2
Публикувано на: 14 Май 2009 15:31

Геймплея и атмосферата са си останали почти непокътнати, което си е супер. Основното нововъведение е смяната на главния герой. Авторите явно не искат да рискуват твърде много, заради успеха на първата. Остана и историята да е на нивото на първата част. Дано цялата фабула да не се върти само около Голямата Сестра. Интересно ми е какво ще предложи мултито.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Май 2009 19:37

Играта отново ще бъде култ! :D

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 19 Дек 2009 02:59

Като гледам в мулти ще падат големи мелета.
И с тези плазмиди има стотици начини по които да убиеш опонентите си :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 02:54

играта е пълен смях, поне първата част ... нищо ново като гледам и тук, но поне графиката си е пак на ниво

Профил Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 20 Дек 2009 03:26

thegreenkrs написа:
играта е пълен смях, поне първата част ... нищо ново като гледам и тук, но поне графиката си е пак на ниво

Би ли обяснил какво точно в първата игра е "пълен смях"???

Профил Skype

Публикувано на: 20 Дек 2009 04:11

Да наречеш BioShock "пълен смях" и да кажеш, че е нямало нищо ново в играта... Господи. Дори не искам да започвам да храня, защото подозирам, че ще си изпочупя пръстите от писане.

Напоследък във форума се навъдиха адски много тъпаци, бе, мамка му. То и се очакваше при транзицията на PCM от списание в сайт, но това си е истински потоп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 15:47

Draksis написа:
Напоследък във форума се навъдиха адски много тъпаци, бе, мамка му. То и се очакваше при транзицията на PCM от списание в сайт, но това си е истински потоп.

Мойто момче, виж колко преди тебе съм регнат и си помисли кой е новодошъл тъпак, ясно ли е ;)

Играта е пълна смрад, има едната графика и нищо друго. Атмосфера, ква атмосфера бе ... едно голямо недоразумение, ама явно проблема е в мене щом болшинството я харесват. Преди да я пусна и аз бях останал с впечатление, че ще е нещо доста добро ... ама уви ;)

Профил Skype

Публикувано на: 20 Дек 2009 15:58

И десет години преди мене да си регистриран, това не променя умствения ти капацитет.

И под новодошли тъпаци имам предвид онези малоумници, които веднага се хвърлят да плюят по някоя игра, дори без да проявят капчица конструктивен, умерен критицизъм.

В конкретния случай една реплика от типа на "Хм, не можах да разбера какво харесвате в първата игра. За мен беше адски скучна, с нулева иновативност и изтъркани клишета. Но явно проблема е в мен, може би под ръцете ми са минали толкова много шутъри, че 'още един от многото' не ми прави вече каквото и да било впечатление. Все пак, ако вие я харесвате, играйте я, даже ви пожелавам приятно време с нея :wink: " би била по-уместна, отколкото детския ти присмех. И щяхме да оставим нещата дотам. И щяхме да те уважаваме заради мнението ти. Не да те вземем за поредния мухльо.

Защото честно, когато видя някой, който просто изписва "Ах, мале, тая игра пълен боклук, ха-ха, тъпаци" и ми става ясно що за човек е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 17:28

Съгласен съм с казаното ;)

Относно играта - това ме привлече при нея, че не е като останалите шутъри. Подводен град, умения, ъпгрейди .... да ама не, пълнени чушки с боб ;)

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 17:39

И аз да се присъединя към GreenKRS, играта ми беше мега casual. Опитах се да я изиграя, но ув, просто нищо не ме караше да си я пусна отново след първия ми час игра. Крайно прехвалена и overrated игра. (както и много други, ама кво ли разбирам аз.. :Д)

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2009 18:01

На мен играта ми хареса заради историята и "магията", ако мога така да се изразя. Не ми хареса липсата на здрав екшън, обаче.

Защото хайде, бе, хора - от FPS се очаква да е зрелищен, освен ако не е тактически шутър. Аз си ходя като шматка насам-натам, дойде един (!) Splicer, отстрелям го и това е. Другичко щеше да си е да ги отстреляш на вълни. Единствения епизод, който донесе този здрав екшън, беше "спасяването" на съпругата и сина на Атлас (знаете кой Атлас). Там вече и екшън, и драма си имаше и малко ми висна ченето, да си призная. По-нататък обаче като продължиха с липсата на противници, и пак ме разочароваха малко.

Встрани от това, играта е солиден FPS, и мога само да съжалявам, че първата част не ви е харесала. Надявам се втората да ви промени мнението.

Профил

Аватар
В момента играе: Джобен тенис
Публикувано на: 20 Дек 2009 19:13

Уважения към "Soul"

Бая повърхностни играчи се забелязват напоследък. Всеки може да има собствено мнение относно какъвто и да е въпрос, както и различен вскус но да се каже на черното бяло и когато факите говорят , невъзможността на определени индивиди да вникнат в идеята или да направят усилието да видят сюжета зад продукта а търсят повърхноснтият резултат, " якото комбо, епичният рамбо тип с яките реплики" не е оправдано. Ами не, това е игра направена с идеята да се покаже какво точно е възможно да стане с човек когато няма страх от нищо, когато не вярва в нищо, когато моралните бариери пропаднат и му се даде възможността буквално да търси границите си. И точно това е идеята на този град, не това ,че е под водата това няма никакво значение, това е просто средата на изолираност която е позволила да отворят кутията на пандора. Дори със началото си, със мотива на Ницше че "Господ е мъртав, и хората са богове на себе си като следващи след него".
Това показва и играта , осбено когато се случи сериозните играчи да попрочетат относно някои философии и да имат обща култура за да мога да разпознаят идеите на създателите вложени в тази игра. Атмосферата е перфектно направена да рефлектира това, както и записите документите и историите които се срещат вътре.

Факт е ,че има игри за всички хора с всякакви интереси. Но е добре да се въздържаме от крайните коментари защото правят авторите им доста смешни с некомпетентността им по определени въпроси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2009 19:26

Аз реших да я изиграя, да съм си сигурен за какво иде реч. Ами то в цялата игра има няколко противника, единствено мр. бъбълс е измислен добре и се връзва на концепцията, която е далече от реалноста. Картата не е удобна, управлението е дървенo ... все малки неща, които развалят цялостното усещане. Не ми се мисли, ако бях платил за тая игра как щях да се чувствам :) Както и да е, успех на момчетата с 2-ката ... която няма да играя.

Има доста игри които следват идеята "когато моралните бариери паднат", и са далеч по-добри от Bioshock. Идеята на играта е била да избяга от клишета тип зомбита, вируси, извънземни и т.н. Ами да избягали са, и са се омазали тотално. Идеята е била добра, но не и на практика.

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 20 Дек 2009 21:20

На мен пък не ми допадна, че амунициите са малко :lol: Чувствах се сякъш играя сървайвал хорър. Добре, че бях видял wrench build и последните няколко часа ги минах с него.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com