Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Май 2009 15:31
Геймплея и атмосферата са си останали почти непокътнати, което си е супер. Основното нововъведение е смяната на главния герой. Авторите явно не искат да рискуват твърде много, заради успеха на първата. Остана и историята да е на нивото на първата част. Дано цялата фабула да не се върти само около Голямата Сестра. Интересно ми е какво ще предложи мултито.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 14 Май 2009 19:37
Играта отново ще бъде култ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 19 Дек 2009 02:59
Като гледам в мулти ще падат големи мелета. И с тези плазмиди има стотици начини по които да убиеш опонентите си
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 02:54
играта е пълен смях, поне първата част ... нищо ново като гледам и тук, но поне графиката си е пак на ниво
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 03:26
thegreenkrs написа: играта е пълен смях, поне първата част ... нищо ново като гледам и тук, но поне графиката си е пак на ниво Би ли обяснил какво точно в първата игра е "пълен смях"???
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 04:11
Да наречеш BioShock "пълен смях" и да кажеш, че е нямало нищо ново в играта... Господи. Дори не искам да започвам да храня, защото подозирам, че ще си изпочупя пръстите от писане.
Напоследък във форума се навъдиха адски много тъпаци, бе, мамка му. То и се очакваше при транзицията на PCM от списание в сайт, но това си е истински потоп.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 15:47
Draksis написа: Напоследък във форума се навъдиха адски много тъпаци, бе, мамка му. То и се очакваше при транзицията на PCM от списание в сайт, но това си е истински потоп. Мойто момче, виж колко преди тебе съм регнат и си помисли кой е новодошъл тъпак, ясно ли е Играта е пълна смрад, има едната графика и нищо друго. Атмосфера, ква атмосфера бе ... едно голямо недоразумение, ама явно проблема е в мене щом болшинството я харесват. Преди да я пусна и аз бях останал с впечатление, че ще е нещо доста добро ... ама уви
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 15:58
И десет години преди мене да си регистриран, това не променя умствения ти капацитет. И под новодошли тъпаци имам предвид онези малоумници, които веднага се хвърлят да плюят по някоя игра, дори без да проявят капчица конструктивен, умерен критицизъм. В конкретния случай една реплика от типа на "Хм, не можах да разбера какво харесвате в първата игра. За мен беше адски скучна, с нулева иновативност и изтъркани клишета. Но явно проблема е в мен, може би под ръцете ми са минали толкова много шутъри, че 'още един от многото' не ми прави вече каквото и да било впечатление. Все пак, ако вие я харесвате, играйте я, даже ви пожелавам приятно време с нея " би била по-уместна, отколкото детския ти присмех. И щяхме да оставим нещата дотам. И щяхме да те уважаваме заради мнението ти. Не да те вземем за поредния мухльо. Защото честно, когато видя някой, който просто изписва "Ах, мале, тая игра пълен боклук, ха-ха, тъпаци" и ми става ясно що за човек е.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 17:28
Съгласен съм с казаното Относно играта - това ме привлече при нея, че не е като останалите шутъри. Подводен град, умения, ъпгрейди .... да ама не, пълнени чушки с боб
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 17:39
И аз да се присъединя към GreenKRS, играта ми беше мега casual. Опитах се да я изиграя, но ув, просто нищо не ме караше да си я пусна отново след първия ми час игра. Крайно прехвалена и overrated игра. (както и много други, ама кво ли разбирам аз.. :Д)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 18:01
На мен играта ми хареса заради историята и "магията", ако мога така да се изразя. Не ми хареса липсата на здрав екшън, обаче.
Защото хайде, бе, хора - от FPS се очаква да е зрелищен, освен ако не е тактически шутър. Аз си ходя като шматка насам-натам, дойде един (!) Splicer, отстрелям го и това е. Другичко щеше да си е да ги отстреляш на вълни. Единствения епизод, който донесе този здрав екшън, беше "спасяването" на съпругата и сина на Атлас (знаете кой Атлас). Там вече и екшън, и драма си имаше и малко ми висна ченето, да си призная. По-нататък обаче като продължиха с липсата на противници, и пак ме разочароваха малко.
Встрани от това, играта е солиден FPS, и мога само да съжалявам, че първата част не ви е харесала. Надявам се втората да ви промени мнението.
|
|
|
|
|
Asdrubael
|
|
В момента играе: Джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 19:13
Уважения към "Soul"
Бая повърхностни играчи се забелязват напоследък. Всеки може да има собствено мнение относно какъвто и да е въпрос, както и различен вскус но да се каже на черното бяло и когато факите говорят , невъзможността на определени индивиди да вникнат в идеята или да направят усилието да видят сюжета зад продукта а търсят повърхноснтият резултат, " якото комбо, епичният рамбо тип с яките реплики" не е оправдано. Ами не, това е игра направена с идеята да се покаже какво точно е възможно да стане с човек когато няма страх от нищо, когато не вярва в нищо, когато моралните бариери пропаднат и му се даде възможността буквално да търси границите си. И точно това е идеята на този град, не това ,че е под водата това няма никакво значение, това е просто средата на изолираност която е позволила да отворят кутията на пандора. Дори със началото си, със мотива на Ницше че "Господ е мъртав, и хората са богове на себе си като следващи след него". Това показва и играта , осбено когато се случи сериозните играчи да попрочетат относно някои философии и да имат обща култура за да мога да разпознаят идеите на създателите вложени в тази игра. Атмосферата е перфектно направена да рефлектира това, както и записите документите и историите които се срещат вътре.
Факт е ,че има игри за всички хора с всякакви интереси. Но е добре да се въздържаме от крайните коментари защото правят авторите им доста смешни с некомпетентността им по определени въпроси.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 19:26
Аз реших да я изиграя, да съм си сигурен за какво иде реч. Ами то в цялата игра има няколко противника, единствено мр. бъбълс е измислен добре и се връзва на концепцията, която е далече от реалноста. Картата не е удобна, управлението е дървенo ... все малки неща, които развалят цялостното усещане. Не ми се мисли, ако бях платил за тая игра как щях да се чувствам Както и да е, успех на момчетата с 2-ката ... която няма да играя. Има доста игри които следват идеята "когато моралните бариери паднат", и са далеч по-добри от Bioshock. Идеята на играта е била да избяга от клишета тип зомбита, вируси, извънземни и т.н. Ами да избягали са, и са се омазали тотално. Идеята е била добра, но не и на практика.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Bioshock 2 Публикувано на: 20 Дек 2009 21:20
На мен пък не ми допадна, че амунициите са малко Чувствах се сякъш играя сървайвал хорър. Добре, че бях видял wrench build и последните няколко часа ги минах с него.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|