Въпрос за името на една незнайна игра...

Игри за PC
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Въпрос за името на една незнайна игра...

Мнение от Lord of the dreams »

Първо да уточня, че това е по молба на един мой съученик, който като малък играл в някаква компютърна зала някаква игра, на която не помни името и ми я описа подробно.Сега ще ви преразкажа горе-долу каквото ми каза той:
Играл е играта някъде през 2000 или 2001 година.Героите, с които можеш да играеш, са трима и на всяко ниво играеш с определен герой от тримата (не можеш сам да си избираш явно).Тримата герои са куче с 4 ръце, в които можеш да слагаш оръжия (!!!!), луд учен с бели мустаци и войник в син костюм.По нивата има разни загадки тук-таме.Съученикът ми спомена някакво място, на което трябва да стреляш по стената с рикоширащи куршуми, за да рикошират ( :lol: ) и да ударят някаква ръчка, която иначе не можеш да удариш.Графиката не е лоша (по думите на тоз мой съученик), но на него не му пука дали графиката е като на Супер Марио или като на Crysis, така че тук не му вярвам много, пък и играта е дъртичка.Също така съученикът ми казва, че не е сигурен, но според него заглавието на играта започвало с K и завършвало на 2.Жанрът е шутър от трето лице.Който се сети от драгите съфорумци, да помага. :)
Гиро мекицата

Re: Въпрос за името на една незнайна игра...

Мнение от Гиро мекицата »

значи за играта съм 99% убеден че знам за коя говориш и името и ми е на езика обаче не мога да се сетя. Мисля че започваше с m или със сигурност имаше някъде m в името. Са не мога да спра да мисля как се казваше тая игра. Също така ако не се лъжа единия герой приличаше малко на батман с подобно наметало
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Точно това е играта, всъщност и аз съм я цъкал преди време.Печелиш една виртуална бира от мен и съученика ми!Благодаря! :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Всеки път като чуя емдека ми става толкова носталгично :(
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Само като чух куче с 4 ръце се сетих коя е играта.
Мн цъкане беше навремето :?
Reaching aural nirvana...
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

http://www.youtube.com/watch?v=x7fRZ9AONXM

What . . .
the . . .

FUCK
:shock:

Ебаси о.0
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
lychezarr

Мнение от lychezarr »

Не знам дали му е тук мястото, но сам нов тука (млад та зелен :oops: ), а пък много искам да науча името на една старичка игра. Играл съм я на PS2. Та играта беше с едни коли, стрелящи при това хаха.Имаше карти на Париж, някои италиански градове, Холандия... Геройте са полицейска кола, някакъф танк,багер, даже и една двуколка (името на героя с двуколката е Аксел до колкото си спомням). Колите пускаха ракети и разполагаха с картечници... Ами това е което си спомням от нея и искам да помоля всички съфорумници :) , ако някои знае за какво говоря да драсне един ред.
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

lychezarr написа:Не знам дали му е тук мястото, но сам нов тука (млад та зелен :oops: ), а пък много искам да науча името на една старичка игра. Играл съм я на PS2. Та играта беше с едни коли, стрелящи при това хаха.Имаше карти на Париж, някои италиански градове, Холандия... Геройте са полицейска кола, някакъф танк,багер, даже и една двуколка (името на героя с двуколката е Аксел до колкото си спомням). Колите пускаха ракети и разполагаха с картечници... Ами това е което си спомням от нея и искам да помоля всички съфорумници :) , ако някои знае за какво говоря да драсне един ред.
Twisted Metal 2 е играта,която имаш в предвид най-вероятно.
http://zamunda.net/details.php?id=31805&hit=1
Изображение
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Това беше любимата ми игра за пс1 !!! Имах ги всичките 4 части! Ако ми бачкаше пиеса, щях да си поцъкам и да си припомня култа :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Дал съм линк,ПС версия е.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Telba написа:Дал съм линк,ПС версия е.
Демн ю, трябва да уча! Оставете ме да уча!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
lychezarr

Мнение от lychezarr »

Едно голямо БЛАГОДАРЯ не е достатъчно!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: От доста време си блъскам главата с това заглавие.. ама... Благодаря още един път!
П.С.: Благодарности и от един мой приятел, също запален по играта :)
Публикувай отговор