Заглавие: Въпрос за името на една незнайна игра...
Първо да уточня, че това е по молба на един мой съученик, който като малък играл в някаква компютърна зала някаква игра, на която не помни името и ми я описа подробно.Сега ще ви преразкажа горе-долу каквото ми каза той:
Играл е играта някъде през 2000 или 2001 година.Героите, с които можеш да играеш, са трима и на всяко ниво играеш с определен герой от тримата (не можеш сам да си избираш явно).Тримата герои са куче с 4 ръце, в които можеш да слагаш оръжия (!!!!), луд учен с бели мустаци и войник в син костюм.По нивата има разни загадки тук-таме.Съученикът ми спомена някакво място, на което трябва да стреляш по стената с рикоширащи куршуми, за да рикошират (
) и да ударят някаква ръчка, която иначе не можеш да удариш.Графиката не е лоша (по думите на тоз мой съученик), но на него не му пука дали графиката е като на Супер Марио или като на Crysis, така че тук не му вярвам много, пък и играта е дъртичка.Също така съученикът ми казва, че не е сигурен, но според него заглавието на играта започвало с K и завършвало на 2.Жанрът е шутър от трето лице.Който се сети от драгите съфорумци, да помага.