Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: FABLE 2
Публикувано на: 22 Апр 2009 11:02

Във 2-ката героя ти може ли да говори, че в 1-цата много ме дразнеше как героя ти е ням. :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2009 11:09

неможе да говори, но има много експешъни и вместо да говориш ги използваш тях. Много хубаво нововъведение е кучето. Имаш си куче дето си тича с тем и може да си го ъпгреидваш и да го учиш на номера. Кучето е много полезно за откриване на скрити съкровища

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2009 17:03

Че то няма кой знае колко РПГ-та, в които да говориш, дори в Morrowind и Oblivion, най-добрите single-player РПГ-та не говориш.
Аз имам друг въпрос към iddqd, има ли настройка за трудността или е само една по default? Също партито задължително ли е или можеш да си странстваш и сам без да те сгънат първите гадове?

ПС: Ще помоля някой модератор да изтрие псувните по-горе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2009 00:09

Не няма трудности и е супер лесна. Какво задължително парти? игаре се като първия феибъл сам ама тука си имаш и куче.
Иначе за кооперативна игра може да се игаре с още един човек не повече

Профил

Аватар
В момента играе: Armagetron :)
Публикувано на: 23 Апр 2009 08:08

Незнам какво ви е хубавото да играете на PC-та. Един-два пъти съм се докосвал до x-box360, и си извадих поуката:
НЕ купуваш части почти за всяка нова игра. Много игри free в мрежата. 100-на лева мисля че беше хакването (аз онлайн не играя). Игрите първо излизат за бокса.
FABLE е играта, която съм играл може би с най-голям интерес след Max Payne и Black Mirror.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2009 10:45

абе това беше малко офтопик

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 23 Апр 2009 16:27

Rusi_MC написа:
Незнам какво ви е хубавото да играете на PC-та. Един-два пъти съм се докосвал до x-box360, и си извадих поуката:
НЕ купуваш части почти за всяка нова игра. Много игри free в мрежата. 100-на лева мисля че беше хакването (аз онлайн не играя). Игрите първо излизат за бокса.
FABLE е играта, която съм играл може би с най-голям интерес след Max Payne и Black Mirror.

3D Action + console controller = poop
Strategy game + console controller = poop
Upgradeable PC vs. static console = PC
Цитат:
НЕ купуваш части почти за всяка нова игра
Ми,не.Купих си ПаЦо,след няколко години-нов.Ти на колко сменяш конзолата?
Други въпроси относно защо ПаЦо > конзолите?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2009 17:51

абе копелета тва не е ли темата за феибъл 2?

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2009 18:48

Разбирам, че темата е свързана и със спора, но не е това мястото. Модератори няма ли в този форум? Ако искате да спорите за PC VS XBOX, нека да е в отделна тема или тук:
http://community.lionhead.com/forums/1/ ... hread.aspx
Благодаря предварително.

Профил

Аватар
В момента играе: Assassin's Creed
Публикувано на: 25 Апр 2009 12:01

Нз за Fable 2 , но 1 беше супер. Много интересна историика , добре развита с обрати и всичките му екстри , като графика си е супер за времето .. а относно 2ката дано излезе за PC , мисля че всеки играл 1 би искал това :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 12:11

абе най гадното на феибъл игрите е, че почти няма значение дали си гол или си с най хубавата екипировка. Истинско занчение има оръжието пистолет меч ала бала, ама дрехите са леко безмислени

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 12:17

Rusi_MC написа:
НЕ купуваш части почти за всяка нова игра.
Че ти на пц-то купуваш ли?Щото аз за 7-8 години съм изкарал с 2 пц-та и единствено смяна на видеократата.А ти за 8 години ще смениш 3 х-бокса и ще дадеш 300 лева за хаквания

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Assassin's Creed
Публикувано на: 25 Апр 2009 13:05

iddqd написа:
абе най гадното на феибъл игрите е, че почти няма значение дали си гол или си с най хубавата екипировка. Истинско занчение има оръжието пистолет меч ала бала, ама дрехите са леко безмислени

дам , за 1цата съм сагласен но да се надяваме ,че това ще се промени при 2 ... и че ние ще можем да го видим

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 14:01

Глупости даже още по маловажни са дрехите в феибъл 2. Помня че като превъртах 1 имах броня към края нз си кво а тука си я превъртях гол до кръста 2 ката. Иначе има стотици подобрения, ама това си е все така зле

Профил

Публикувано на: 25 Апр 2009 14:40

Между другото, и единицата е адски лесна.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 17:22

да бе хубава игра, ама много ламерска много. 2 ката още по хубава и още по ламерска ми се струва.
Сега ще ви кажа кое е много яко на 2 ката. Примерно правих си герой боец, напомпах го, ама без да искам ядох много мазна храна и стана супер дебел. След това супер много време ми трябваше да отслабне и отслабна на стари години. Отслабнах максимално и го бях напомпал докраи, но понеже бях дебел на младини му се свлече кожата точно като на човек който е отслабнал след като е бил яко дебел ахахаха.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 19:38

Бре, и такива работи ли има чак? Евала, интересно. С тая трудност почвате да ме притеснявате обаче, не искам да е много лесна играта все пак. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 19:42

Не само, че е супер лесно, но и е опростена. Става дума битките са лесни, а когато си избереш куест от дневника си да е активен то ти дава една жълта светлина да следваш и така винаги стигаш кадето трябва. Можеш още отначалото да тръгнеш по жълтата светлина само и да не изпълняваш куестове и пак ще я превъртиш можеби. Е все пак трябва да се ъпгреиднеш де ама е супер лесно деба а последниа бос е баси балъка изобщо него усетих.
Начи цяля игра гонш жълти светлини и отваряш сандъци деба тиа сандъци напрао ми бъркат в гъза толкоз много сандъци не е реално. Има ги ония готините врати дето искат да правиш сякакви щурутии за да ги отвориш и тук се отварят супер трудно а като влезеш в врата и ти се открива някво супер добре направено теренче. применро зимна коледна кътечка с светлинки като в приказма за дядо коледа и влизаш в една готина къщурка, ама като влезеш моментално се чува някв ужасен звук и сичко става грозно почти черно бяло някакви скелети заклани на дръвника яко депресия ахах е такива моменти мн ме кефат.
Най силната страна на тази игра е арта. Нивата са много красиви и е просто като произведение на изкуството отколкото като игра за истински геймъри

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 20:43

iddqd написа:
Не само, че е супер лесно, но и е опростена. Става дума битките са лесни, а когато си избереш куест от дневника си да е активен то ти дава една жълта светлина да следваш и така винаги стигаш кадето трябва. Можеш още отначалото да тръгнеш по жълтата светлина само и да не изпълняваш куестове и пак ще я превъртиш можеби. Е все пак трябва да се ъпгреиднеш де ама е супер лесно деба а последниа бос е баси балъка изобщо него усетих.
Начи цяля игра гонш жълти светлини и отваряш сандъци деба тиа сандъци напрао ми бъркат в гъза толкоз много сандъци не е реално. Има ги ония готините врати дето искат да правиш сякакви щурутии за да ги отвориш и тук се отварят супер трудно а като влезеш в врата и ти се открива някво супер добре направено теренче. применро зимна коледна кътечка с светлинки като в приказма за дядо коледа и влизаш в една готина къщурка, ама като влезеш моментално се чува някв ужасен звук и сичко става грозно почти черно бяло някакви скелети заклани на дръвника яко депресия ахах е такива моменти мн ме кефат.
Най силната страна на тази игра е арта. Нивата са много красиви и е просто като произведение на изкуството отколкото като игра за истински геймъри

iddqd, ти ме накара да съжалявам още повече, че тез кирливи чаршафи от Lionhead не портват играта за комп. :x :evil:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 21:38

Еми то и в Oblivion има quest-markers и знаеш къде ти е куеста, което улеснява доста, за разлика от Morrowind, където си трябваше четене. :) Хаха това с дядо Коледа и скелетите звучи бибрутално! Дано, дано по-скоро...
:OffTopic:
Инсталирах си единицата. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com