Автор |
Съобщение |
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 22 Апр 2009 11:02
Във 2-ката героя ти може ли да говори, че в 1-цата много ме дразнеше как героя ти е ням.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 22 Апр 2009 11:09
неможе да говори, но има много експешъни и вместо да говориш ги използваш тях. Много хубаво нововъведение е кучето. Имаш си куче дето си тича с тем и може да си го ъпгреидваш и да го учиш на номера. Кучето е много полезно за откриване на скрити съкровища
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 22 Апр 2009 17:03
Че то няма кой знае колко РПГ-та, в които да говориш, дори в Morrowind и Oblivion, най-добрите single-player РПГ-та не говориш. Аз имам друг въпрос към iddqd, има ли настройка за трудността или е само една по default? Също партито задължително ли е или можеш да си странстваш и сам без да те сгънат първите гадове?
ПС: Ще помоля някой модератор да изтрие псувните по-горе.
___________________________________ There is no knowledge that is not power.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 00:09
Не няма трудности и е супер лесна. Какво задължително парти? игаре се като първия феибъл сам ама тука си имаш и куче. Иначе за кооперативна игра може да се игаре с още един човек не повече
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Rusi_MC
|
|
В момента играе: Armagetron :)
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 08:08
Незнам какво ви е хубавото да играете на PC-та. Един-два пъти съм се докосвал до x-box360, и си извадих поуката: НЕ купуваш части почти за всяка нова игра. Много игри free в мрежата. 100-на лева мисля че беше хакването (аз онлайн не играя). Игрите първо излизат за бокса. FABLE е играта, която съм играл може би с най-голям интерес след Max Payne и Black Mirror.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 10:45
абе това беше малко офтопик
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 16:27
Rusi_MC написа: Незнам какво ви е хубавото да играете на PC-та. Един-два пъти съм се докосвал до x-box360, и си извадих поуката: НЕ купуваш части почти за всяка нова игра. Много игри free в мрежата. 100-на лева мисля че беше хакването (аз онлайн не играя). Игрите първо излизат за бокса. FABLE е играта, която съм играл може би с най-голям интерес след Max Payne и Black Mirror. 3D Action + console controller = poop Strategy game + console controller = poop Upgradeable PC vs. static console = PC Цитат: НЕ купуваш части почти за всяка нова игра Ми,не.Купих си ПаЦо,след няколко години-нов.Ти на колко сменяш конзолата? Други въпроси относно защо ПаЦо > конзолите?
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 17:51
абе копелета тва не е ли темата за феибъл 2?
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 23 Апр 2009 18:48
Разбирам, че темата е свързана и със спора, но не е това мястото. Модератори няма ли в този форум? Ако искате да спорите за PC VS XBOX, нека да е в отделна тема или тук: http://community.lionhead.com/forums/1/ ... hread.aspxБлагодаря предварително.
|
|
|
|
|
NarsiL
|
|
В момента играе: Assassin's Creed
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 12:01
Нз за Fable 2 , но 1 беше супер. Много интересна историика , добре развита с обрати и всичките му екстри , като графика си е супер за времето .. а относно 2ката дано излезе за PC , мисля че всеки играл 1 би искал това
___________________________________ Impossible is nothing!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 12:11
абе най гадното на феибъл игрите е, че почти няма значение дали си гол или си с най хубавата екипировка. Истинско занчение има оръжието пистолет меч ала бала, ама дрехите са леко безмислени
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 12:17
Rusi_MC написа: НЕ купуваш части почти за всяка нова игра. Че ти на пц-то купуваш ли?Щото аз за 7-8 години съм изкарал с 2 пц-та и единствено смяна на видеократата.А ти за 8 години ще смениш 3 х-бокса и ще дадеш 300 лева за хаквания
|
|
|
|
|
NarsiL
|
|
В момента играе: Assassin's Creed
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 13:05
iddqd написа: абе най гадното на феибъл игрите е, че почти няма значение дали си гол или си с най хубавата екипировка. Истинско занчение има оръжието пистолет меч ала бала, ама дрехите са леко безмислени дам , за 1цата съм сагласен но да се надяваме ,че това ще се промени при 2 ... и че ние ще можем да го видим
___________________________________ Impossible is nothing!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 14:01
Глупости даже още по маловажни са дрехите в феибъл 2. Помня че като превъртах 1 имах броня към края нз си кво а тука си я превъртях гол до кръста 2 ката. Иначе има стотици подобрения, ама това си е все така зле
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 14:40
Между другото, и единицата е адски лесна.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 17:22
да бе хубава игра, ама много ламерска много. 2 ката още по хубава и още по ламерска ми се струва. Сега ще ви кажа кое е много яко на 2 ката. Примерно правих си герой боец, напомпах го, ама без да искам ядох много мазна храна и стана супер дебел. След това супер много време ми трябваше да отслабне и отслабна на стари години. Отслабнах максимално и го бях напомпал докраи, но понеже бях дебел на младини му се свлече кожата точно като на човек който е отслабнал след като е бил яко дебел ахахаха.
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 19:38
Бре, и такива работи ли има чак? Евала, интересно. С тая трудност почвате да ме притеснявате обаче, не искам да е много лесна играта все пак.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 19:42
Не само, че е супер лесно, но и е опростена. Става дума битките са лесни, а когато си избереш куест от дневника си да е активен то ти дава една жълта светлина да следваш и така винаги стигаш кадето трябва. Можеш още отначалото да тръгнеш по жълтата светлина само и да не изпълняваш куестове и пак ще я превъртиш можеби. Е все пак трябва да се ъпгреиднеш де ама е супер лесно деба а последниа бос е баси балъка изобщо него усетих. Начи цяля игра гонш жълти светлини и отваряш сандъци деба тиа сандъци напрао ми бъркат в гъза толкоз много сандъци не е реално. Има ги ония готините врати дето искат да правиш сякакви щурутии за да ги отвориш и тук се отварят супер трудно а като влезеш в врата и ти се открива някво супер добре направено теренче. применро зимна коледна кътечка с светлинки като в приказма за дядо коледа и влизаш в една готина къщурка, ама като влезеш моментално се чува някв ужасен звук и сичко става грозно почти черно бяло някакви скелети заклани на дръвника яко депресия ахах е такива моменти мн ме кефат. Най силната страна на тази игра е арта. Нивата са много красиви и е просто като произведение на изкуството отколкото като игра за истински геймъри
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 20:43
iddqd написа: Не само, че е супер лесно, но и е опростена. Става дума битките са лесни, а когато си избереш куест от дневника си да е активен то ти дава една жълта светлина да следваш и така винаги стигаш кадето трябва. Можеш още отначалото да тръгнеш по жълтата светлина само и да не изпълняваш куестове и пак ще я превъртиш можеби. Е все пак трябва да се ъпгреиднеш де ама е супер лесно деба а последниа бос е баси балъка изобщо него усетих. Начи цяля игра гонш жълти светлини и отваряш сандъци деба тиа сандъци напрао ми бъркат в гъза толкоз много сандъци не е реално. Има ги ония готините врати дето искат да правиш сякакви щурутии за да ги отвориш и тук се отварят супер трудно а като влезеш в врата и ти се открива някво супер добре направено теренче. применро зимна коледна кътечка с светлинки като в приказма за дядо коледа и влизаш в една готина къщурка, ама като влезеш моментално се чува някв ужасен звук и сичко става грозно почти черно бяло някакви скелети заклани на дръвника яко депресия ахах е такива моменти мн ме кефат. Най силната страна на тази игра е арта. Нивата са много красиви и е просто като произведение на изкуството отколкото като игра за истински геймъри iddqd, ти ме накара да съжалявам още повече, че тез кирливи чаршафи от Lionhead не портват играта за комп.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 25 Апр 2009 21:38
Еми то и в Oblivion има quest-markers и знаеш къде ти е куеста, което улеснява доста, за разлика от Morrowind, където си трябваше четене. Хаха това с дядо Коледа и скелетите звучи бибрутално! Дано, дано по-скоро... Инсталирах си единицата.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|