/2 SWE???Е те не са точно викинги,по скоро копие на викинги.Па и кво толко викингите са от скандинавската митология,а нортренд си е един вид скандинавски полуостров в Азерот
Activision Blizzard VS Electronic Arts
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Activision Blizzard VS Electronic Arts
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Steel
- Обратна връзка:
Не, нортренд няма абсолютно нищо общо със скандинавския полуостров, или поне не би трябвало да има. А викингите са зверски малоумни и просто показват до каква степен на близард са им свършили идеите.Jorix написа:Е те не са точно викинги,по скоро копие на викинги.Па и кво толко викингите са от скандинавската митология,а нортренд си е един вид скандинавски полуостров в Азерот
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Баси, някой да оплюе вов и веднага се намира неква амеба да почна да обяснява колко е култово... Близард са велики, ама не заради вов, а заради диаблото и стареца... на кой са му притрябвали орки и други подобни лайна от вор-вселената...
Еа за мен имаха само едно добро заглавие (НФС), но след 6-тата (Хот пърсуит 2) се оляха с това тунинговане на некви боклучави прахосмукачки... последните нещо се опитват да се върнат към миналото, ама не им се удава... гейове! комерсиални гейове... а, да... осраха ми ред-алерта! 3-ката е като огромна купчина лайна, струпани в някой музей като "модерно изкуство"! Та даже и графиката съква!!!
Еа за мен имаха само едно добро заглавие (НФС), но след 6-тата (Хот пърсуит 2) се оляха с това тунинговане на некви боклучави прахосмукачки... последните нещо се опитват да се върнат към миналото, ама не им се удава... гейове! комерсиални гейове... а, да... осраха ми ред-алерта! 3-ката е като огромна купчина лайна, струпани в някой музей като "модерно изкуство"! Та даже и графиката съква!!!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Мне,точно обратното е.Защото УоУ е култово.Самият факт че има над 10 милиона акаунта го доказва.Обаче има някои индивиди в тоя форум които,подтиквани от няма да казвам какво да не се обидят,винаги са срещу всеобщото мнение.Stan40_San написа:Баси, някой да оплюе вов и веднага се намира неква амеба да почна да обяснява колко е култово...
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Ако с това мнение имаш предвид мен,лъжеш се.
Играх УоУ почти 4 години.
Просто лич кинг осра цялата игра.Бях уорлок от самото начало ,винаги пвп с малко рейдове, през добро и зло,от най-лош клас,през фикснат,през имба,и от там следваха сезон 3,сезон 4,в който гледах как класът ми става все по-фрий НК както в доброто старо време преди 1.8, после дойле лича,в който,пвп престана да съществува. Паладин или си отиваш вкъщи.Благодарямерсичао. За мен УоУ е по пътя надолу.
Играх УоУ почти 4 години.
Просто лич кинг осра цялата игра.Бях уорлок от самото начало ,винаги пвп с малко рейдове, през добро и зло,от най-лош клас,през фикснат,през имба,и от там следваха сезон 3,сезон 4,в който гледах как класът ми става все по-фрий НК както в доброто старо време преди 1.8, после дойле лича,в който,пвп престана да съществува. Паладин или си отиваш вкъщи.Благодарямерсичао. За мен УоУ е по пътя надолу.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Всичко ще се оправи с няколко пача 
Абе не е така баш.Аз имам чувството,че Близзард нарочно го правят.Щото общо взето от началото на играта никога не е имало добър баланс.Пък не е да кажеш,че са некадърни...Само не мога да си обясня мотиваEmanuil написа:Всичко ще се оправи с няколко пача
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
мисля, че резултатът е ясен
А може просто да са решили, че на WoW й остава не повече от година преди масово да започнат да се отказват от нея, та за това искат да поразчистят път за новото си MMO