Activision Blizzard VS Electronic Arts
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Activision Blizzard VS Electronic Arts
Изберете коя компания гигант е по-добра и успешна според вас. Да те са голямата конкуренция и затова съревновавам точно тях, за да видя вашето мнение. На мен ми е много трудно при наличието на игри като The Sims, FIfa и NBA, както разбира се и много други за EA (вече запазена марка) и Starcraft, Diablo и Call Of Duty за AB (наречена условно така). Да ви кажа много е трудно наистина! Моят глас ще бъде за AB, защото в миналото Activision са издали някои от игрите Total War, макар че поредицата е започната от експеримент на EA. А и една от любимите ми игри е Call of Duty поредицата. И не мисля, че като AB са "новосформирана" компания не са огромна конкуренция на EA, защото те имат натрупан опит в годините преди обединяването.
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Activision Blizzard VS Electronic Arts
Доживотен роб на Близ.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
ЕА,щото притежават студията на Westwood. А който контролира Westwood, контролира света.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Всяка друга компания звучи смешно в сравнение с Близард.
Според мен анкетите за най-добри компании трябва да се правят така - коя е най-добрата компания след Близард хахаха.
Лично мнение разбира се.
Според мен анкетите за най-добри компании трябва да се правят така - коя е най-добрата компания след Близард хахаха.
Лично мнение разбира се.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Square Enix?Gipo написа:Всяка друга компания звучи смешно в сравнение с Близард.
Лично мнение разбира се.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Само да отбележа,Близард не съществува от известно време.Активижън е компанията,за която говориш. Близард са им само студио.Gipo написа:Всяка друга компания звучи смешно в сравнение с Близард.
Лично мнение разбира се.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Activision Blizzard е компаниятаTelba написа:Само да отбележа,Близард не съществува от известно време.Активижън е компанията,за която говориш. Близард са им само студио.Gipo написа:Всяка друга компания звучи смешно в сравнение с Близард.
Лично мнение разбира се.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Близ Акти вс. Скуер ЕниксSentry написа:Square Enix?Gipo написа:Всяка друга компания звучи смешно в сравнение с Близард.
Лично мнение разбира се.
Какво харесваме бозави западни игри или бозави японски
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Бе каквото и да ми говориш факт е, че наскоро Blizzard ги купиха publisher, а Square купиха publisher.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Ебаси тъпата логика
.
И Фолксваген купиха Ауди, ама би се разкарвал с някоя хубава А8(да не говориме за S8), нали? ахахахах
И Фолксваген купиха Ауди, ама би се разкарвал с някоя хубава А8(да не говориме за S8), нали? ахахахах
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не става дума за това. Според мен и двете компании правят доста добри игри, коя прави по-добри е въпрос на вкус, но Square Enix за момента е единствената компания, която може да се сравнява по финансови успехи и култ статус едновременно с обичните ни Blizzard.
Sentry написа:Не става дума за това. Според мен и двете компании правят доста добри игри, коя прави по-добри е въпрос на вкус, но Square Enix за момента е единствената компания, която може да се сравнява по финансови успехи и култ статус едновременно с обичните ни Blizzard.
По финансови успехи близзард трудно ще ги настигне някой в бранша.... не забравай за WOW
10 милиона играчи в цял свят плащат на месец по колко е таксата на месец 10-20$?
Имаш идеа кви пари са това само за месец.По култ статус може да се сравнява ама по финанси са доста далечко.
it's never easy....
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Ц.По финансови успехи близзард трудно ще ги настигне някой в бранша.... не забравай за WOW
10 милиона играчи в цял свят плащат на месец по колко е таксата на месец 10-20$?
Имаш идеа кви пари са това само за месец.По култ статус може да се сравнява ама по финанси са доста далечко.
10 милиона акаунта,не постоянни играчи. Лич кинг тотално насра играта,мнооого по-малко са играещите.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
EA - много игри, комерсиални, рядко излизат качествени.
Blizzard Activision - много добри игри, по-рядко излизат.
Факт е че и двете компании са водещи в света на гейминга. Факт е че има и много други, не по-малко добри.
Blizzard Activision - много добри игри, по-рядко излизат.
Факт е че и двете компании са водещи в света на гейминга. Факт е че има и много други, не по-малко добри.
Ти кво каза бате...Telba написа:Ц.По финансови успехи близзард трудно ще ги настигне някой в бранша.... не забравай за WOW
Лич кинг тотално насра играта,мнооого по-малко са играещите.
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
не мисля че само WOW прави Blizzard или вече Activision Blizzard!
Ако WoW правеше Blizzard, за мен те щяха да са най-смотаната гейм компания 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Steel
- Обратна връзка:
Прав е, между другото. PvP-то е още по-небалансирано от TBC, ПвЕ-то може да е добре като механизъм, но иначе е МАЛОУМНО - викинги в нортренд? Моля ви се.Jorix написа:Ти кво каза бате...
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Е те не са точно викинги,по скоро копие на викинги.Па и кво толко викингите са от скандинавската митология,а нортренд си е един вид скандинавски полуостров в АзеротSteel написа:Прав е, между другото. PvP-то е още по-небалансирано от TBC, ПвЕ-то може да е добре като механизъм, но иначе е МАЛОУМНО - викинги в нортренд? Моля ви се.Jorix написа:Ти кво каза бате...