Автор |
Съобщение |
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 12:48
iddqd написа: абе за пс3 дори резидент 5 бави До 4ти чаптър съм стигнал за един ден игра без спиране и нямаше никакво сечене. Стига си говорил глупости.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 12:59
iddqd написа: абе за пс3 дори резидент 5 бави Игрите за PS3 попринцип се бавят защото на PS3 програмирането става по-трудно. Програмистите правили Star Wars - The Force Unleashed сравняват XBOX 360 със "Dumb PC" и казват също, че точно поради тази причина правенето на игри за бокса е много по-лесно отколкото за PS3.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 15:04
http://www.eurogamer.net/articles/face- ... cle?page=2ето виж това ревю като неми вярващ на мен. Няма да фана да те лъжа че на хбокса движи по добре има си пусни филмчето на фреим реит анализ и ще видииш как падат кардите на пс3 а на хбокса си стоят постоянни. Явно хардуера на пс3 ката неможе да се справи с атзи игра. Също така версията за хбокс е с по наупен антиалеизинг и други неща прочети и ще арзбереш а недеи да даваш некомпетентното си мнение по толкоз просташки начин.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 17:14
Аааа ти това бавене имаш в предвид... Мислех, че става въпрос, че играта се бави с датата на излизане. Aniway мнението ми не е некомпетентно и не е мое. Също така това мнение не показва, коя от двете конзоли е по-добра.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 17:21
Не твоето бе ставаше дума за на напстер мнението че е некомпететнтно
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 19:23
казах ви, купете си уи и играйте бокс с дистанционното
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 19:46
iddqd написа: Не твоето бе ставаше дума за на напстер мнението че е некомпететнтно Какво е некомпетентно бе? Казах че на мене не ми сечеше изобщо. Друг е въпроса че някои ефекти ги няма. Не знам защо е така, но определено не е от хардуера
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 20:43
Да е кадрите падат под 30 заради софтуера ае стига глупости. Хем с антиалеизинг х2 а при хбокса е х4 и пак кадрите да падат а уж хардуера неможел да се сравнява. Точно затова казах че балъците смятат пс3 за по добра конзола без да са наясно как стоят нещата на практика. Едно е на хартия да ти е по добър хардуера ама като са по зле кадрите ква му е далаверата на тоя хардуер? блу реи нензам си кво. то неможе да се справи с елемнтарна игра като резидента пък се фука с блу реи
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 22:08
iddqd написа: Да е кадрите падат под 30 заради софтуера ае стига глупости. Хем с антиалеизинг х2 а при хбокса е х4 и пак кадрите да падат а уж хардуера неможел да се сравнява. Точно затова казах че балъците смятат пс3 за по добра конзола без да са наясно как стоят нещата на практика. Едно е на хартия да ти е по добър хардуера ама като са по зле кадрите ква му е далаверата на тоя хардуер? блу реи нензам си кво. то неможе да се справи с елемнтарна игра като резидента пък се фука с блу реи Стигнах до 4-ти чаптър нон-стоп игра и НЕ МИ СЕЧЕШЕ. На какъв език да ти се каже?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 22:11
абе ти си мн тъп бе. Казах че кадрите падат под 30 до към 25. При хбокса не падат падат под 30 заковани са. Явно неси арзбрал за какво става дума в онова дето ти го пуснах да го видиш. Това само показва ламерството на притежателите на пс3.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 22:14
Иддяд, може да са ламери, ама са по-грамотни от тебе.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 22:15
може да са най грамтните ама са ламери. Пък надали на някой му пука колко е грамотен докато игаре хало3 в мултиплеър применро
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 22:23
Абе когато почнат да изкарват игри за Xbox с графиката на Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5, вървейки с 45+ фрейма без дроп, тогава ще си говорим А не да изкарват два Gears-a и да куфеят. Пък и игрите, които се разработват за двете конзоли, винаги се оптимизирват за Kashone360, тъй че е логично на Kartone-ът да вървят с по-солиден фрейм. И да, за мен графиката е от ОГРОМНО значение
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 23:17
Момчета, още преди време ви казах, че няма смисъл да пишете глупости.
За тия 6-7 страници сте понатрупали, колко, 10-15 поста, е няма нужда.
Ясно, е че няма едно мнение, един му харесва MGS4, друг се кефи на Halo. Един харесва бял издут джойстик, друг се кефи на класиката, за него няма проблем да му прегрее конзолата, на друг не му се рискува, някой предпочита повече пари за много екстри, на другия просто му се играе . . . Трудно ще се намери 1 мнение, все едно да спорим коя е най-хубава кола, всеки си има мнение, всеки е прав за себе си.Събирайте си пари, купете си плазма и за другото се опирайте на личните си предпочитания, това ми харесва, това не.С тези спорове най-много да объркате някой, ако е решил да купува.Накрая ви казах, ако сте решили да вземете конзола, ще вземете Нинтендо Уи.Там няма някви мъки, хейло, гта, нфс . . . или поне не вярвам да играете това.Ще си викнете някой приятел(или приятелка, добър повод), ще си ударите 1 бокс и ще ви стане яко.Това е от мен.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 19 Апр 2009 12:47
Аз бих си зел нинтендо само заради мариото и зелдата, ама много ще ми стане. Иначе си играя двоина тука на соул калибур 4 даже с момичета няма проблеми пускам им да ме бият и те после ме целуват хаха мн съм тактичен
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 19 Апр 2009 14:29
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 19 Апр 2009 18:22
|
|
|
|
|
Txc
|
|
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 21 Апр 2009 10:31
iddqd нека да те светна леко. Не е noob ,човек не разбиращ от конзоли(дори и в случай ,че си прав),а играч играещ зле . И не си ти човека , който да предлага оригинални игри , да ти имам и лицемерното двуличие. Абе , Till Lindemann има право , стига сте му обрущали внимание на тоя , по тая тема специално.
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 21 Апр 2009 11:31
що да не продавам оригинални игри? ае няма ли някой с хбокс 360 който иска да си купи оригинална нинджа гаиден 2 на половин цена?
|
|
|
|
|
Rusi_MC
|
|
В момента играе: Armagetron :)
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 21 Апр 2009 12:40
Предпочитам X-Box, въпреки, че нямам толкова излишни пари да си купя конзолката
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|