Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение?
- Ghost_of_Sparta
Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение?
Тъй като вече прозрях че комповете нямат бъдеще за gaming или то е доста по-мизерно от това на конзолите.. та ще си закупувам конзола(сигурен съм че не съм единствения изправен пред тази дилема) и направих тази тема за да видя вашето мнение по въпроса.Знам, че качеството на звука и графиката зависи от тв-то(ето моето:Panasonicc Viera Full HD 1920x1080, 750000:1 contrast,3xHDMI) и още глезотии но само за тези знам.Та хора помогнете ми да разреша проблема.... Кое е по добро за GAMING във всяко отношение?(graphics,audio, gameplay)
Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение?
Малко картнки

Малко видео:
Youtube.video
Второ мнение:
Ревю на български
---------------------------------------------
В крайна сметка разгледай ексклузивните заглавия и сложи още една точка към конзолата, за която излизат любимите ти игри. Някои се бавят повече от година за едната машина или дори никога не излизат.

Малко видео:
Youtube.video
Второ мнение:
Ревю на български
---------------------------------------------
В крайна сметка разгледай ексклузивните заглавия и сложи още една точка към конзолата, за която излизат любимите ти игри. Някои се бавят повече от година за едната машина или дори никога не излизат.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Виж като качество на харудера ПС3 е най доброто в момента.Но за да видиш целия келепир от тоя хардуер трябва игрите да са ексклузивни за конзолата а такива в момента са доста малко а останалите игри даже повечето от тях изглеждат по добре на Х-бокса.Други огромен недостатък е че ПС3 не се хаква тоест купуваш си игрите.
За това лично за мене Х бокса е по добрия вариант има по-добри игри и може да се хаква за 70-80лв.От полвин година съм притежател на кашона и съм доста доволен от игрите даже преди да я хакна закупих оргинални 6 заглавия за които мога да кажа че си заслужаваха напълно парите.
За това лично за мене Х бокса е по добрия вариант има по-добри игри и може да се хаква за 70-80лв.От полвин година съм притежател на кашона и съм доста доволен от игрите даже преди да я хакна закупих оргинални 6 заглавия за които мога да кажа че си заслужаваха напълно парите.
it's never easy....
- Ghost_of_Sparta
Може би трябваше да спомена че клоня към ПС3, защото има блу рай и HDMI свързване което уж придавало на Full HD tv-то великолепна картина но сега шотовете които видях сериозно ме разколебаха
+ това на мен мн ми се иска да вкуся играта с уж кристална графика God of war 3(не напразно профа ми тук е на God of war основa) защото аз съм мн голям фен на tаз игра... но ако от сони и ебат мамата а аз само заради ния си купя ПС3 остам на сухо...
+ това на мен мн ми се иска да вкуся играта с уж кристална графика God of war 3(не напразно профа ми тук е на God of war основa) защото аз съм мн голям фен на tаз игра... но ако от сони и ебат мамата а аз само заради ния си купя ПС3 остам на сухо...
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
...Ghost_of_Sparta написа:комповете нямат бъдеще за gaming или то е доста по-мизерно от това на конзолите..
?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Ghost_of_Sparta
Ще го кажа така-имаш комп за 2000лв и пускаш Assassins Creed na MAX на 22' след тва отиваш в хола на 42' с Full HD или някякъв др ТВ и да видим дали конзолата от висок клас се справя по добре или Pc-to
2-Когато излезе Assassins Creed 2 на тоя комп ще ти насича а на мен не щото играя на конзола-така ще е и с новите игри а ти ще си пилееш 1 година парите за ъпгрейди и накрая пак ше си смениш компа
2-Когато излезе Assassins Creed 2 на тоя комп ще ти насича а на мен не щото играя на конзола-така ще е и с новите игри а ти ще си пилееш 1 година парите за ъпгрейди и накрая пак ше си смениш компа
Ghost_of_Sparta кашона има HDMI свързване
за блу рай хех ти ще си купуваш филми на блурей или ще теглиш от арена блурей по 60ГБ като допълнително си закупиш записвачка? 
it's never easy....
- Ghost_of_Sparta
Ами да прав си само го отбелязвам като + в ПС3 а видеото което ми даде онзи пич разкрива мн работи.. те по графика са почти еднакви мисля...
Плюс един глас за XBox 360.
Както казаха по-горе, само ексклузивните заглавия вадят добра графика, другите... е не.
Както казаха по-горе, само ексклузивните заглавия вадят добра графика, другите... е не.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Ghost_of_Sparta
Ей как не ми се ще да развалям семейната традиция(поставена от чичо ми)-ПС гаминг до дупка но след тези ваши мнения и факти вече се чудя как да му се оправдая...
- Ghost_of_Sparta
А някой Xbox360 owner може ли да ми обясни как стоят нещата със свързването
Ghost_of_Sparta написа:А някой Xbox360 owner може ли да ми обясни как стоят нещата със свързването
Е те са 2 кабела едния за захранването другия HDMI кабел от конзолата към ТВ то ти какво мислиш че ще вързваш още?
it's never easy....
- Ghost_of_Sparta
Axa.DX4 А ти на какъв тв цакаш на Xboxa и какво играеш на него?
37 инча Сони бравия.Изиграл съм GTA5,Gears of war 1 i 2,Ninja Gaiden 2,Halo 3,Eternal sonata,Resident Evil 5,Fable 2.Ghost_of_Sparta написа:Axa.DX4 А ти на какъв тв цакаш на Xboxa и какво играеш на него?
it's never easy....
- Ghost_of_Sparta
Тия май са най ексклузивните заглавия за Бокса но са кат се разрових в youtube пише за прегряването на Xboxa че 33% от продадените конзоли са "умрели" ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ghost_of_Sparta написа:Тия май са най ексклузивните заглавия за Бокса но са кат се разрових в youtube пише за прегряването на Xboxa че 33% от продадените конзоли са "умрели"
Toва беше в началото инфото е старо сега шанса да ти прегрее боска е точно толкова колкото това да стане със ПС3.
it's never easy....
РС-то НАД ВСИЧКО !!!
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ей такива пичове като тебе много ме кефят, щото са реален вариант на приказката за лисицата и гроздето2_0_1_2 написа:РС-то НАД ВСИЧКО !!!
А по темата: аз лично това лято смятам да си изработя един xbox 360, че най- накрая да мирясам откъм претенции към горкото ми пц, което не мойе да подкара някоя игра на макс
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аз съм си по принцип за ПС3!Притежавам 2,която си е супер яка,и много ми се ще да се сдобия с 3ката,но...де късмет.За 360 не съм информиран много добре,но до колкото е по-слаб като характеристики от пс3-пак казвам-не знам със сигурност,просто се правя на интересен
А,лично аз очаквам нова версия на Дриймкаст-най-любимата ми конзола ЕВЪР!!!И нинтендо разбира се...
А,лично аз очаквам нова версия на Дриймкаст-най-любимата ми конзола ЕВЪР!!!И нинтендо разбира се...
WeAreGettingClose
- STARS
- В момента играе: Overlord 2, Prototype
- Обратна връзка:
Преди година и аз се бях наточил на един кашон ... Е, купих си, хакнаха ми го - играх една седмица и ми писна. Някак си, няма я тръпката да си седнеш удобно на РС-то с мишка и клавиатура. Усещането някак си за мен бе друго. В резултат на това го продадох. А до хората с коментари РС-то над всичко, РС-то умираща платформа за игри - смешници. Всеки сам преценява за себе си, пораснете малко и махнете тая глупава фенщина.