Значи,Емануиле,ти си голям идиот-трябваше да го кажа-съжалявам(не,ВЪОБЩЕ)Emanuil написа:Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де
. Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа .
И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е .
Сега,първо-ако някой иска да си вземе конзола,ще я вземе за да ИГРАЕ,мамка му-какво ти затъпяване?!Тъпият компютър не води ли до затъпяване,а бе?Кажи?
Какво като конзолите са ограничени само до игри-нали за това са направени?!?!
И кой ти е казал,че няма стратегии-има,макар,признавам не са особено подходящи!
И какво му е по-умното на 100копчалъка на клавиатурата?!А,БЕ?Идяд-трябва да бъде горд-100 пъти по-умен е от тебе!!!И освен това и аз си имам спомени-примерно как мятам Сина от стълба върху две маси едно върху друга!Бал съм им майката на зергите!!!Така че,ако обичаш,се върни в дупката от където си изпълзял и МИСЛИ преди да пишеш,недоносче такова...