Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 00:41
ляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях пак ли такава тема бе е спокойно, има само 99951 още такива, но ок, вс е ок
сега тия шотове и видеото не значат нищо, замислете се и ще сгреете причините
сега почвам, че няма да викам за PS3 , защото имам и с тия постове чрез вас ще се опитвам да се самоубедя, че не съм се преебал, знам че съм се.но и с другите е същото.точка
PS3-здрави характеристики, добре употребени, пълен с разни полезни нещица като четец на Blue-ray или както там се пише, както и HDMI изход, с който ако имаш качествен тв приемник, а не просто голям телевизор, картината наистина е супер.контролерът за мен е по-удобен от този на кутията, макар, че мн други ми казват, че е обратното.играх, не е така.за мен де.не баш ,,част от ръката ми``, но става.после-нещо, което не трябва да пренебрегваме-паметта и възможността да се хаква.да не ми излезе никой, че с инсталирането на някоя игра се иска и инсталация на твърдия диск, знаем това.но паметта ви е много, а не вярвам да очакват да я тъпчете с платени мр3-ки, или с кукита от интернет.работата е ясна.игрите-и двете конзоли имат хубави заглавия, повечето игри за едната се преработват нелошо и за другата, комерса е навсякъде, малко са ексклузивните заглавия(един гоу3 пролет не прави).и не споменавайте 720р и 1080р.пвечето не знаят какво е.при кутията имаш шанс да реши да ти прегрее (заради неправилната вътрешна геометрия-нещо, от което всеки потребител би трябвало да се интресува).ами в общи линии това е, мислих да пиша директно сравнение м-у конзолите, затова пс3 е дебело, не обръщайте внимание.спи ми се
изводът е, че няма да си купите нито плейстейшън нито кутия.ще си купите уи, защото е забавно.имаше тема за забавлението
ае луд, обясни ми за какво са ти 2 пс3 като аз имам 1 и събира прах(на черното мн си личи)?да не би първото да е от баба, а второто от леля, за рождения ден, без да са се уговорили?абе както и да е, да беше продал едното и да беше взел и кутия, че да не говориш пълни глупости.като мен де.ама аз имам само 1 пс3.оправдан съм
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 00:46
PS3
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 01:16
PS3 - причините са много. Първо, не плащате за мултиплейър и демота. Второ, хардуера - 360 няма Blue-Ray, няма Wi-Fi приемник и още много... Трето, джойстика има допълнителни функции (+ към геймплея). 4-то MGS. Да не говорим, че софтуера на PS-то е в пъти по-добър от този на другата конзола.
|
|
|
|
|
antivenom
|
|
В момента играе: wow,BF:bad company,Halo3,Halo wars,
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 12:23
xbox360-заради заглавията като halo поредицата и много други,щот може да се флашне и заради яките евенти
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 13:22
Имам хбокс360, хакнах го и сега играя всички заглавия онлаин. Това го прави по добро решение дори от пц. За да игареш на пц игри в оргиналните сървари ти трябва цд кей така че неможеш, е на хбокса можеш да игареш онлиаин пиратски игри така че дори пц тата неможе да се сравнят с него. Пс3 да не говориме да даваш по 100 лвеа за игра и игрите са по тъпи изобщо отпада от класацията
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 13:30
пак ли пишеш напушен бе
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 14:03
е кво значение има как пиша
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 11 Апр 2009 18:05
iddqd написа: Имам хбокс360, хакнах го и сега играя всички заглавия онлаин. Това го прави по добро решение дори от пц. За да игареш на пц игри в оргиналните сървари ти трябва цд кей така че неможеш, е на хбокса можеш да игареш онлиаин пиратски игри така че дори пц тата неможе да се сравнят с него. Пс3 да не говориме да даваш по 100 лвеа за игра и игрите са по тъпи изобщо отпада от класацията А после наркотиците не били вредни...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 00:26
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 00:46
о колко сте ми умни
|
|
|
|
|
antivenom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 01:14
Забравих да кажа ,че на кашона мултито май е по-добро.Играл съм и на 2те ,но по ме кефи да играя мулти на 360, жалко ,че се плаща,но кой не може да даде 100 лв за 1 година
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:15
65 лева за година съм дал аз даже за 13 месеца понеже 1 месец е бонус като зимаш 12
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:18
iddqd написа: 65 лева за година съм дал аз даже за 13 месеца понеже 1 месец е бонус като зимаш 12 Така ли?И на кой му пука за шибаните ви конзоли? Това е форума на РС Мания,а не ХВОХ Мания. РС-то е най-добре. Разбрахте ли бе говеда?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:35
Ахахаха колко те е яд само ахахаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:46
iddqd написа: Ахахаха колко те е яд само ахахаха Е какво да ме е яд?Имах ХВОХ 360 хакнат,но го продадох,за да си купя нови чаркове за компа. :Д На конзола не мога да играя просто.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:49
изглежда ми така, че те е яд че нямаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 09:51
Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха ) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де . Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа . И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е .
|
|
|
|
|
antivenom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 10:22
Emanuil написа: Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха ) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де . Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа . И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е . Да обобщим, спред теб всеки ,който има конзола е идиот.Тва за клавиатурата не е така ,много геймъри играят с джойстик на PC. P.S. Xboxa не e само за геймъри ,може да си теглиш филми , сериали , музика,да чати6 или говориш с приятели и тн. P.P.S. 2-0-1-2 е прав ,това е ПЦМ ,а не ОХМ.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 11:48
според мен се затъпява от пц игрите с много копчета. Докато научиш сички копчета и си станал по тъп. Друго си е не ангажиращо 5 копчета и як геимплеи, а ако се мсилиш за голям пич седнал пред пц то клаватури мишки ти си яко сбъркан. Всеки знае че игрите са за разтоварване а не за натоварване така че колкото по опростено толкоз по добре лягаш си на леглото държиш си безжичния джоипад и си цъкаш за кеф е тва е а не да се сиджвам пред монитора кошкли клавиатури и неможе да станеш от стола хаха баси баъка
|
|
|
|
|
antivenom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 12 Апр 2009 12:32
Napster написа: PS3 - причините са много. Първо, не плащате за мултиплейър и демота. Второ, хардуера - 360 няма Blue-Ray, няма Wi-Fi приемник и още много... Трето, джойстика има допълнителни функции (+ към геймплея). 4-то MGS. 1.Демотата не се плащат 2.Може да си купиш допълнително Wi-Fi приемник 3.Откъде си толкова сигурен ,че и джойстика на кашона няма.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|