Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ПЪРВИ впечатления от новото...
Публикувано на: 31 Мар 2009 14:40

Само напомням защо се споменаха таблиците :)

Профил

Публикувано на: 31 Мар 2009 15:05

Лол! Аватара на K1LLRoy мн гейски ми изглежда. :shock: Честно.

Профил

Публикувано на: 31 Мар 2009 17:20

Sentry написа:
apaunchev, как можа да изцепиш, че светло сиво на тъмно сиво е по-добре отколкото бяло на синьо?

Може и да е просто въпрос на лично предпочитание, но сивият цвят, колкото и често срещан (което е просто доказателство, че е по-подходящ), е къде-къде по-приятен и ненатоварващ за моето око, от колкото синьото.

des, прав си, че на обикновения потребител грам не му пука, дори не би забелязал разликата. В случая аз просто очаквах да видя един професионално направен сайт, а таблиците не са решение в такъв случай. Можеш да го наречеш издребняване, твоя воля.

Определено смятам, че точно съдържанието е най-важното в един сайт. Затова ще пренебрегна backend-а. Но дървеният дизайн няма как да се пренебрегне. Поне треските да се одялкат, да не ме е яд още повече.

Според мен ще е добре екипът да се замисли върху думите на One Vision: "какво повече предлагате от всеки друг игрален сайт на родна земя?". Защото в крайна сметка, за да бъде успешна една голяма и добре развита медия, определено трябва да изпъква с нещо пред конкуренцията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2009 18:52

Sirius написа:
Отвратителен сайт. Преди го посещавах доста често и разглеждах я новини, я някой от линковете. Сега .. с тея ОГРОМНИ бутони, гадната реклама и най-култовото - черното петно по средата, където с големи букви се мъдри едно "форум" .. просто няма да го бъде. А и да беше само сайта .. На резолюция 800х600 преди форумът беше напълно функционален. Сега надписите Общ/Специализиран форум ми се разтеглят по цялата страница. И не ми казвайте "смени си резолюцията". Ще си я държа каквато си искам. Щом нямам проблем под нея с нито един друг форум, не би трябвало да имам и с този. Да не говорим, че постовете излизат с някакво необяснимо за мен подравняване, което подхвърля подписа в средата на страницата и постът, особено ако е по-дългичък, се конструира като някаква особено епична келтска поема.
За това ли беше цялото пънене и кампания "минаваме на нов сайт стей тюнд"? пф..

edit: е това не ми се беше случвало. Под двата браузъра, които ползвам (опера и хром) не мога да се логна и ми иска код за верификация, който не съществува(не се показва). Само под ИЕ работи като хората. Ебати ...

Това мнение ми е много забавно :).
Бутоните не са огромни, но може би, защото ползвам резолюция от този век :lol:. Може би, защото живеем в 2009та година и нещата вървят напред, пък ти си стой с твоята си резолюция и не я сменяй. Ако искаш можеш да съдиш гейм производителите за това, че много игри вече не поддържат твоята резолюция :lol:. Прати и лично писмо на Обама ахахахаха.
Подравняването го оправиха, поне в сивия вариант, скоро ще го оправят и на синия. Тази верификация си е някакъв лично твой проблем, защото аз като ползващ Опера не съм го имал.
Гадната реклама? Ти без пари можеш ли да живееш? Не можеш. А защо ПСМ да може да живее без пари? Можеше да лепнат 5 пъти по-гадна, тяхно право е, тъй като ти вече не плащаш по никакъв начин за труда на авторите и дизайнерите. Значи искаш да влизаш, да си четеш разни работи, които да са написани на ниво, да няма реклами и въобще да няма неща, които да те дразнят... пък ПСМ тийм да умира от глад? :lol:
Много обичам мнения в стил "аз съм пубер и съм сигурен, че монетата има само една страна!!1" :o.
По сайта има още работа, лека полека ще оправят нещата :).
След 2 седмици на никой няма да му правят впечатление бутоните или лентите в страни, защото всички ще сме свикнали.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com