Заглавие: Re: ПЪРВИ впечатления от новото...
Sirius написа:
Отвратителен сайт. Преди го посещавах доста често и разглеждах я новини, я някой от линковете. Сега .. с тея ОГРОМНИ бутони, гадната реклама и най-култовото - черното петно по средата, където с големи букви се мъдри едно "форум" .. просто няма да го бъде. А и да беше само сайта .. На резолюция 800х600 преди форумът беше напълно функционален. Сега надписите Общ/Специализиран форум ми се разтеглят по цялата страница. И не ми казвайте "смени си резолюцията". Ще си я държа каквато си искам. Щом нямам проблем под нея с нито един друг форум, не би трябвало да имам и с този. Да не говорим, че постовете излизат с някакво необяснимо за мен подравняване, което подхвърля подписа в средата на страницата и постът, особено ако е по-дългичък, се конструира като някаква особено епична келтска поема.
За това ли беше цялото пънене и кампания "минаваме на нов сайт стей тюнд"? пф..
edit: е това не ми се беше случвало. Под двата браузъра, които ползвам (опера и хром) не мога да се логна и ми иска код за верификация, който не съществува(не се показва). Само под ИЕ работи като хората. Ебати ...
Това мнение ми е много забавно
.
Бутоните не са огромни, но може би, защото ползвам резолюция от този век
. Може би, защото живеем в 2009та година и нещата вървят напред, пък ти си стой с твоята си резолюция и не я сменяй. Ако искаш можеш да съдиш гейм производителите за това, че много игри вече не поддържат твоята резолюция
. Прати и лично писмо на Обама ахахахаха.
Подравняването го оправиха, поне в сивия вариант, скоро ще го оправят и на синия. Тази верификация си е някакъв лично твой проблем, защото аз като ползващ Опера не съм го имал.
Гадната реклама? Ти без пари можеш ли да живееш? Не можеш. А защо ПСМ да може да живее без пари? Можеше да лепнат 5 пъти по-гадна, тяхно право е, тъй като ти вече не плащаш по никакъв начин за труда на авторите и дизайнерите. Значи искаш да влизаш, да си четеш разни работи, които да са написани на ниво, да няма реклами и въобще да няма неща, които да те дразнят... пък ПСМ тийм да умира от глад?
Много обичам мнения в стил "аз съм пубер и съм сигурен, че монетата има само една страна!!1"
.
По сайта има още работа, лека полека ще оправят нещата
.
След 2 седмици на никой няма да му правят впечатление бутоните или лентите в страни, защото всички ще сме свикнали.